21 Aralık 2016 Çarşamba

Folyolu membran

Teras ve eğimli betonarme çatılarda temel bohçalama ve temel perde yalıtımı, ıslak ve sulu zeminlerin su yalıtımında kullanılır. Kiremit Desenli Membran – Kırmızı 150. Bu membranlarda bitümün dayanıklılığını arttırmada termo plastik reçineli APP kullanılır. Ultra viyole ışınlarından,ağır hava koşullarından etkilenmez. Penguen Serisi (Plastomerik Seri) Penguen serisi su yalıtım membranlarımız ılıman iklim kuşağının ideal tercihi olan plastomerik su yalıtım membranlarıdır.


Folyolu membran

Bu tip membranlarımızda bitümün dayanıklılığını arttırmak için termoplastik reçineli ataktikpolipropilen (APP) kullanılır. Membranların fiziksel dirençlerini arttırmak için de taşıyıcı olarak camtülü. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. TL ( Rulo Fiyatı ) Princo Mebran, sıcak, ılıman iklim kuşağının tercihi olan Atactic Polypropylene (APP) katkılı, polimerik bitümlü su yalıtım örtüsüdür.


Camtülü yada polyester Keçe taşıyıcılı olarak 1m eninde üretilmektedir. Köster KSK Alu Strong Membran. Soğuk uygulamalı kendinden yapışma özelliğine sahip bir üründür. Pvc Folyo , Pvc Kapı Folyosu, Pvc Mat Folyo, Parlak Folyo, Pvc kenar Bandı, Membran Pres Silikonu, Membran Turkalı, Boyanabilen Pvc Pvc dekoratif folyolar, gerçek ahşap dokusu, su geçirmez, alkalin dirençli ve yangına dayanıklı kendi kendine sönme vb.


Folyolu membran

ALÜMİNYUM FOLYOLU KEÇELİ MEMBRAN. Aluminyum folyo kaplı membranlar , mineral kaplı tipler gibi son kat malzemesi olarak kullanılır. Maxima serisi içinde de temin edilebilir. Simself - Bant, İzolasyon onarım işleri artık çok kolay.


Simself Bant su geçirmezlik özelliği, estetik görünüşü ve kendinden yapışma özelliği ile bir çok detaya pratik çözümler getirmektedir. Prima Serisi membranların Teknik Bilgi Formlarını görüntülemek için buraya tıklayınız. Extra Serisi Membranlar (Plastomerik) BITULINE Extra Atactic Pollyprpylene (APP) katkılı modifiye bitümden üretilen plastomerik tip membranlardır. Folyolu membran su deposu yalıtım izolasyonu.


Etiketler: Bitümlü membran nedir, membran çeşitleri, membran fiyatları, membran üreticileri, membran üretimi, bitümü membran astarı, membran astarı bitümlü membran boyutları, membran fabrikaları, btümlü membran malz, bitümlü membran ağrılığı bitüm asfalt, bitümlü bant, kendinden yapışkanlı membran , simself. Membran su yalıtım örtülerimiz,APP katkılı modifiye bitümden üretilen plastomerik tiptedir. Sıcak hava koşullarında erime-akma, soğuk havada ise çatlama-kırılma olmaz.


Teras,temel uygulamaları ve tüm su yalıtım detaylarında, ekonomik çözümler sunar. Bituline Alüminyum Alüminyum folyo kaplı membranlar , mineral kaplı tipler gibi son kat malzemesi olarak kullanılır. Standart ürünlerin teknik özellikleri Extra grubu membranlara eşdeğerdir. OSB Levha 15mm Favori Karbonlu Stra.


Simself bant renkli alüminyum folyolu kırmızı -20cm Membran Malzeme. BTM Kendinden Yapışkanlı Bantlar ürünleri. Kategori: Su Yalıtım Ürünleri Bitümlü Su Yalıtım Membranları. Keçeli folyolu membran su deposu yalıtım izolasyonu. Bitümlü membran , yapıların suyun neden olduğu olumsuz etkilere karşı korunması, yaşam alanlarına konforlu bir su izolasyonu sağlanması amacı ile yapıların temel, perde, bodrum, bahçe,teras ve çatılarında, köprü, viyadük gibi farklı yüklere maruz kalan yapılar içinde uygun bir su izolasyon malzemesidir.


Polyester Keçeli APP Katkılı Arduaz Taşlı (Kırmızı-Yeşil) mm Membran. Bitüline PP40M (Kumlu Kırmızı) PP40m - Kırmızı. Fiyatları Ondülin Membran Fiyatları. Mineral kaplı membranlar. RÜN YÜKSEKLİĞİ 1MT X 1MT UZUNLUK FİYATIDIR.


KAÇ ADET SİPARİŞ VERİRSENİZ O KADAR METRE OLARAK TEK PARÇA HALİNDE GÖNDERİLİR. Teslimat Bilgileri En geç Aralık Cuma günü kargoya verilir. Hafif, yanmaz, kaplamasız camyünü şiltedir.


Elyaflanmış camyünü liflerinin tutuşmaz reçine ile birleştirilmesiyle üretilmiş doğal, mineral ve inorganik kökenli bir üründür. Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. Bir yüzü alüminyum folyo ile kaplanmış olarak sunulmaktadır. BTM’ye göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.


Folyolu membran

Tüm dünyada sürdürülebilirliğe öncülük eden çok uluslu Saint-Gobain Şirketler Grubu’nun Türkiye’deki alçı ve alçı levha sistemleri üreticisi Rigips, günümüzde alçı ve alçı çözümleri denince akla gelen ilk markalar arasında yer almaktadır. Firmamız, ZBS Zemin ve End. Boyaları Üreticisi ve İzocam A. Yetkili Uygulamacı Bayisidir. Her türlü yapının temelinden, çatısına kadar tüm detaylarından su yalıtım malzemesi olarak membranlar kullanılır.


Knauf Earthwool 0Çatı Şiltesi (10Cm) 600.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar