20 Aralık 2016 Salı

Gözlü kanca

Gözlü kanca

Gözlü Kancalar – DIN 6Gözlü Kanca. Farklı malzeme ve ölçüler için lütfen firmamızla irtibata geçiniz. TSE kalibrasyonlu test cihazında standartlara uygun olarak test yapılıp İmalatçı sertifikası düzenlenmektedir. Loyd gözetiminde yapılmaktadır. Yeni İnternet Sitemiz Yayında.


Firmamızın ürünleri, sunmuş olduğu hizmet ve çözümleri hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı yeni internet (web) sitemiz yayına girmiştir. Kgdan tona kadar stoklarımızda mevcuttur. Marka: Avrupa Menşei Ürünler CLS Otomatik kilitli gözlü kanca kullanım alanları , Çelik sapan kancası , Polyester sapan kancası , kule vinç sapan kancaları ve ağır yük kaldırma sapan kancaları olarak kullanılan otomatik emniyetli gözlü kancalardır. Diğer Zincir aksesuarları aşağıdadır. EN 8standartlarına uygundur.


Tüm malzemeler testli ve sertifikalıdır. Genellikle kule vinçlerde kullanılır. Tek kollu sapan, iki kollu sapan, üç kollu sapan ve dört kollu sapanlarda kullanılır ve kullanımı çok güvenlidir. Bir gözle bağlı olan bir halat ya da kabloya bağlı ve ucunda bir kanca bulunan eleman. IWRC Çelik Özlü Çelik Halat.


Gözlü kanca

Copyrights cetincelikhalat. Kanca emniyet mandalları kanca üzerindeki yükün kanca üzerinden kayıp kurtulmasına engel olur. Yıl anısına Dövmecilik hakkında kitabını yayınladı. ABLE Kaldırma Ekipmanları.


Grade 1Bağlantı Ekipmanları. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Yazıcılı vinç kantarı karabÜk yazıcılı vinç kantarı karaman gezer vinç tasarımı. S Kancalar arasında uzun, gözlü ve mukavemetli özelliğiyle satışa sunulan yüksek kaliteli ürünümüzdür. Yorumlarınız bizim için çok önemlidir.


Yorum yaparak diğer üyelerin o ürün hakkında ki tecrübelerinizden faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinleme seçeneği.


Tureng Dictionary and Translation Ltd. Gerdirme Kanca - Kanca Gerdirme Halka - Halka Gerdirme Halka - Kanca Çatal Terminal Mafsallı Çatal Terminal. Saç malzemeden imal edilmiştir.


Yük kaldırma polyester sapanları. GÖZLÜ DOKUMA POLYESTER SAPANLAR. CASTILLO MENGENE Kaliteli ve Sağlam SFERO mengeneler diğer PİK döküm mengenelere nazaran 1daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Polyester sapanlar taşınması kolay ve çalışma güvenliği yüksek polyester kumaşlardan kat kat dikilerek yapılmaktadır.


EFEOĞLU ÇELİK HALAT - ÇELİK TEL SANAYİ TİC. Metrik Kanca (Kapalı) Ürünü Görüntüle. YSB Civata (Yıldız Silindir Başlı) Ürünü Görüntüle. Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler. Lütfen aşağıda istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girip gönderiniz.


Dökümcü kanca yüksek dayanıklılığa ve uzun ömürlü yapıya sahiptir. A-EMNİYETLİ PİMLİ KANCA. Aynı zamanda belli model kancalar standart olarak içinde RFID çipler ile tedarik edilmektedir. Kendinden kilitlemeli gözlü kancalar bağlantı noktalarına sabitlendiğinde kendiliğinden kilitleme mekanizmasını yani otomatik kilit mekanizmasını çalıştırır. Ağırlık kaldırma ve vinç kanca düze.


Vinç kanca sigorta bir aygıtla vinç. Hızla güncellemelerine devam ettiğimiz yeni internet sitemizle ilgili görüş ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Uygun Kullanim Alanlari: Kaldırma noktalarının sabit halkalar olduğu ( gözlü cıvatalar, kulplar, elektrotlar…) uygulamalar. Otomatik kancanın durumu eMax uzaktan kumandada görüntülenerek, operatöre gerçek zamanlı bilgiler aktarır.


Gözlü kanca

Emniyet mandalı basmalı ve kilitli yaya sahiptir. Kablo, lastik, geri dönüşüm ürünleri vb. Boyut Sanayi Malzemeleri İmalat ve Ticaret Ltd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar