28 Eylül 2015 Pazartesi

Duvar tuğlası

Duvar tuğlası

Tuğla Duvar malzemesi kullanırken dikkat edeceğiniz en büyük unsur malzemesini doğal olmasıdır. Doğal tuğlal ar uygulandıktan sonraki zamanlarda çatlama ve esneme yapmaz. Malzemenin hammaddesi toprak olduğundan sağlınızı tehdit etmez. Sena stone, tuğla kaplama, dekoratif kültür taşı, duvar panelleri, kültür tuğlası , dekoratif taş, dış cephe tuğla kaplama fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Tuğla duvar panel m² birim fiyatı için iletişime geçiniz.


Antik, harman, barok, sedir kaplama tuğla ugulama ve satış hizmetleri. En kaliteli hammaddelerden üretilen ve adeta doğayı kendine referans alan yenilikçi, modern, göze hoş gelen dekoratif amaçlı kullanılan dekoratif tuğlalar, dekoratif panel, dekoratif taş modelleri ve çeşitleri, türlerindendir. Duvar Kaplamam içinde bir fikir olan, özenerek hazırlanmış, farklı ve yaratıcı, doğa ile özdeşleşmiş ürünlere sahip bir “tasarım markası”dır.


Sıradanlıktan hoşlanmayan, estetik kaygısı olan, popüler kültürden uzak ve sanatsever bir kitleye hitap eder. Eğer standarttan sıkılanlardansanız, mekanlarınızda duvar kaplama olarak, dekoratif tuğla duvar kaplama ürünlerimizi kullanabilirsiniz. Mekanlarınızın havasını değiştirerek, daha farklı bir ambiyas sağlıyıcaktır.


Duvar tuğla kaplama fiyatları ve sipariş için iletişime geçin. Doğallık ve estetiği bir arada sunan Antik kültür tuğlası , tuğla kaplama İle duvarlarınıza doğal tuğla görünümü kazandırabilirsiniz. Antik tuğla kaplama mekanlarınızın havasını değiştirecek. Tuğla , tuğla kaplama, tuğla duvar ,kaplama duvar tuğlası ,kültür tuğlası , duvar kaplama tuğlası , duvar kaplama tuğlaları , tuğla modelleri, tuğla kaplama.


Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler. Ladrillo Cemento Paneller. Sena stone dekoratif tuğla , kültür tuğlası , taş kaplama, duvar paneli, ürünleri üretici firması olarak yıllardan gelen tecrübemiz ile en kaliteli ürünleri üretmek için çabalıyoruz. Doğal taş ve tuğla ve karo dokularından ilham alarak dekoratif duvar kaplaması olarak kullanımına imkan tanıyan.


Taş, tuğla , ahşap, mermer görünümlü strafor duvar paneli ürünlerini en ucuz fiyatlarla, ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Türkiye’de en çok satılan ve tercih edilen kültür tuğlalarını üretiyoruz. Taş Duvar Üstü Tuğlası Pres Tuğla. Mozaik Traverten) Doğal Taş.


Orijinal taş ya da tuğla görünümüne sahip olan strafor duvar paneli, dayanıklı bir yüzeye sahip olması için akrilik ile kaplanmıştır. Ahşap görünüm, ince taş ya da kayrak taş görünümüne sahip olan modeller ile her ev artık daha dekoratif. Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz Üye Girişi - Üye Ol.


Country Stone kültür taşı ve kültür tuğlası yeni duvar dekorasyon trendinin vazgeçilmezi. Bu zarafetin arkasında biz varız! Pres tuğla kategorisinde, üretilen bütün ürünler, özel dekorasyon çalışmalarında en çok tercih edilen üründür. Mimari yepyeni bir boyut kazandı.


En kalın etrafına dolanmakta olan farklı ezgiler,birbiri peşine sıralanarak bir mekan senfonisimeydana getiriyor. Anasayfa Ürünler PRES TUĞLA SERİS. Hmz Stone markasıyla dekoratif kaplama taşları üretmektedir.


Sarfiyat bilgileri derzli uygulamaya göre verilmiştir. Kodu PT-Tuğla Çeşitleri Pres Tuğla Yüzey Dokusu Tel Kesme Kullanım. Kılıcına Klinker Pres Tuğla.


LUK DÜŞEY DELİKLİ TUĞLA DUVAR DETAYI. LUK GEÇMELİ TUĞLA SES DENEYİ 29. MK) ile projesine uygun olarak tuğla duvar yapılması lüzumunda sulanması, inşaat yerindeki yükleme, yatay ve düşey taşıma, boşalt­ma, her türlü malzeme ve zayiatı, işçilik, araç ve gereç giderleri, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil. DOĞANAY TOPRAK SANAYİ ve TİCARET A. Bir çok uygulama çeşidi arasından tarzınızı yakalayın!


Kültür Tuğlası Tuğla Duvar Kaplama. Duvar dekorasyonundaki çözüm ortağınız, DekorTuğla! Ev veya iş yerinizin duvarlarını DekorTuğla ürünleri ile kapladıktan sonra, evinizi veya iş yerinizi daha çok seveceksiniz. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden ve ülkemizin önde gelen tuğla üreticilerinden temin ettiğimiz eşsiz tuğla çeşitlerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Tuğla Duvar Çeşitli şekil ve boyutlardaki tuğlaların bağlayıcı çimento harcıyla örülmesi yoluyla inşa edilirler.


Tuğlanın imali, killi toprak ve balçığın belirli kıvamda yoğrulup kalıplanması ve güneşte kurutulmasından sonra 6– 8°C’de pişirilmesi şeklinde olur. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Duvar tuğlası

Dekoratif taş panel kaplama, duvar taş ve tuğla kaplama uygulamalarımızın. Montajlama işlemlerini tamamlayarak tuğla , brüt beton veya doğal taş duvarlar elde edebilmeniz için hazırlanan montaj nasıl yapılır sayfasına gidin. Dekoratif Panellerin Sağlığa Zararı Var mı: Paneller, kanserojen madde içermemektedir.


Renkler dış cepheye uygun boyalar ile imalat yapılmaktadır. Dekoratif tuğla olarak kullanabileceğiniz kültü tuğlalar tuğla duvarlarınıza farklı bir görünüm katmak için yeterli malzemelerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar