24 Eylül 2015 Perşembe

Delikli panel

Delikli panel

Delikli ahşap paneller üzerine belirli aks aralıkları ile deliklerin açılması ile akustik özellik kazanan panellerdir. Bu panellerin üzerinde yer alan delik çapı ve delik sayısı, panellerin performasyon oranını yani akustik özelliğini belirler. Bu paneller üzerinde yer alan delik çapı ve delik sayısı, panellerin perforasyon oranını yani akustik özelliğini belirler. Duvarlarda ve tavanlarda kullanılan modelleri vardır. AKUSTİK AHŞAP DELİKLİ PANELLER TEKNİK ÖZELLİKLERİ: Maksimum panel üretim ebadı 130cmx340cm,ideal ölçüler 70cmx140cm , 120cm x120cm’dir.


Panellerin ahşap damar yönü için Nova Akustik teknik ofisine danışınız. Projeye göre uygulanacak değişik model ahşap delikli panelleri ile farklı akustik performanslar sağlanabilir. Konferans, tiyatro, nikah ve sinema salonları, AVM’ler, restoranlar, diskolar, radyo ve tv santralleri , bürolar, kalabalık ofisler, danışma hattı merkezleri, çağrı merkezleri, atış poligonları, spor salonları.


Akustik ahşap paneller , yankı ve yansıtıcı panel olmakla beraber delikli , derzli modelleri mevcuttur. Kapalı ortamlarda gürültüyü soğuran ya da yansıtan ve akustik düzenlemeye yardım eden kaliteli ses duyumu sağlayan ahşap panellerdir. Huilianxing alüminyum delikli panel hava akış hızı ila arasında değişir (standart teklif ve ), hava kontrol amacıyla delikli panel ile montajı için çeşitli amortisörler mevcuttur.


Tüm sınıflarda döküm alüminyum katı paneller ile değiştirilebilir. Bina inşaat akustiği, eğitim, sanayi, eğlence, akustik, mimari, kamu sektörü ve daha birçok alanda ses izolasyonuna ihtiyaç duyulur. Bu durumda kendi üretimimiz olan tüm kalite ve test belgelerine sahip ses yalıtım ve izolasyon malzemelerini sesin kaynağına uygun profesyonel çözümler oluşturacak şekilde uygulamalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Ahşap delikli paneller dekoratif görünümü ve ses yutma katsayısı konusundan iyi bir akustik ahşap paneldir.


Ahşap akustik perfore derzli delikli ve akustik kumaş kaplı kaplamalar perforasyon panelleri firmaları, üretici fabkrika fiyatları. Her panelin arkasında soundtex marka akustik bez bulunmaktadır. Dkp,paslanmaz,alüminyum delikli sac imalatı ayrıca sarı,bakır,pvc,kontroplak işçilikleri yapılır. Tam Delikli ,Kademeli Delikli Ve Mikroperfore Paneller.


Delikli akustik paneller , ahşap panelin üzerine belirli aks aralıklarıyla deliklerin açılmasıyla akustiklik özelliğini kazanan panellerdir. Salon içinde bakan panel yüzeyinde sadece delikler gözüken akustik panel çeşitleri de vardır. Akustik ahşap delikli paneller isminden de anlaşılacağı gibi ahşap Mdf üzerine perforelerin ve deliklerin açılması ile imal edilir.


Kullanım yerleri başında konferans salonları ve oditoryumlar gelir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Delikli Beton Fiber Duvar Paneli , evinizde şehir hayatının beton görünümünü minimalizm tasarım ruhuyla olarak size sunar.


Akustik özelliğine göre delik sayısı farklılık gösterir. Doğal kaplama, yapay kaplama, laminat, melamin veya RAL renkleri gibi opsiyonlara da sahip olması bakımından geniş bir yelpazeye sahiptir. Panel m2’lik alanı kaplamaktadır. Ahşap panellerde delik sayısının fazlalığı panelin akustik özelliğini arttırır. Perfopan delikli duvar panelleri , en iyi ses emisyonunu sağlamaya yönelik yapılan çalışmalar doğrultusunda insanlara daha konforlu yaşam ve çalışma mekanları sunmak için tasarlanmış dekoratif ürünlerdir.


Delik grubu panelleri tam delik ve kademeli delik olarak iki çeşittir. Tam delik paneller malzeme kalınlığı kadar delinir. Delikli akustik ahşap panel dekoratif görünümü ve ses yutma katsayısı konusundan iyi bir akustik ahşap paneldir.


Delikli panel

Bu alandaki muazzam bir niş,. Ahşap Duvar Panelleri : Akustik ahşap duvar panelleri ,emici,yansıtıcı, delikli ,derzli perfore reflektör kaplama ahşap akustik duvar kaplama panelleri. Delikli Fon Tel Askı Kancası çubuk kalınlıkları mm olup, arka geçme bölümü mm olarakyapılmaktadır. Akustik Ahşap Panelleri duvar ve tavanlarda akustik amaçlı kullanabilirsiniz.


Wählen Sie aus unserem Sortiment von über 80. Artikeln den passenden für Sie! Delikli tek askı kancaları çubuk kalınlıkları mm olup, arka geçme bölümü mm olarakyapılmaktadır.


Delikli Pano kancası ürünler metal tel malzemeden yapılmışlarıdr. Firmamız yıllık üretim hayatında gerek çevreye duyarlı imalat prensibi gerekse kendini geliştiren yenilikçi yaklaşımlarıyla öncü firma olma özelliğini her geçen gün güçlendirmektedir. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Cephe kaplaması olarak kullanılan genişletilmiş metal panellerinde, cephede oluşabilecek yükleri en aza indirgemek için genellikle Alüminyum levhalar tercih edilir. Alüminyum levhalar genişletme işleminden sonra, isteniyorsa Alüminyum profillerden oluşturulacak çerçeve içine ya da üzerine kaynaklanabilmektedir. Kaplama olarak Eloksal, Elektrostatik toz boya ve endüstriyel.


Ahşap delikli duvar panelleri , en iyi ses emisyonunu sağlamaya yönelik yapılan çalışmalar doğrultusunda insanlara daha konforlu yaşam ve çalışma mekanları sunmak için tasarlanmış dekoratif ürünlerdir. KANALLI PANO CM ETİKETLİ KANCA ADET KARGO DAHİL. Akustik delikli ahşap paneller kullanıldığı ortamda akustik düzenleme yani eko, yankı, gürültü gibi ses sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla kullanılmaktadır.


Girişi Yeni Üyelik Bizi Takip Edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar