29 Eylül 2015 Salı

Üç boyutlu taş duvar kağıdı

Üç boyutlu taş duvar kağıdı

Sitede karşılaşabileceğiniz üç boyutlu duvar kağıdı örnekleri sizlere farklı dekorasyon fikirleri verebilir, evinize yakışabilecek modellerden birini seçebilirsiniz. Evidea’da manzara duvar kağıdı modellerinde pek çok seçenekle karşılaşılabilmektedir. Ev dekorasyonunda duvar kağıtları sıklıkla tercih edilmektedir. Hayal gücünü zorlayan, zengin bir duruşa sahip olan boyutlu duvar kağdı örnekleri ise ortamdaki görsel detaylara vurgu yapmak isteyenlerin tercihlerini belirleyen ürünler arasındadır.


Arkasına duvar kağıdı tutkalı sürülerek yapıştırma işlemi gerçekleştirilir. Uygulama yapılırken mm üst üste bindirme yapılması gerekmektedir. Kağıdın duvarınızda sorunsuz bir şekilde sabit durabilmesi, yırtılmalar ve zedelenmeler olmaması kaliteyle doğrudan ilişkilidir. Bu taş kaplama desenli duvar kağıdı mutfak masası ve sandalye ile harika bir uyum sağlıyor.


Kendi belirlediğim ebatlarda duvar kağıdı modelimi sipariş verdim, üç boyutlu duvar kağıdım siparişten sonraki 2. Ambalajı oldukça sağlam tutkalı da yanında gelmişti. Standart materyalden sipariş verdiğim için uygulamasını bir duvar kağıdı ustasına. Duvar Stickerları Ve Etiketleri. En farklı ve en çok tercih edilen duvar kağıdı çeşitlerinin başında 3d duvar kağıtları ve taş desenli duvar kağıtları gelmektedir.


Birbirinden farklı renk, tasarım ve desen seçenekleri bulunan modeller arasında ön plana çıkan taş desenli duvar kağıtları sayesinde iç mekanlarınızda doğal taş görünümü elde edebilirsiniz. Bilhassa duvarlarınızda sanki gerçekten taş örülmüş gibi üç boyut hissiyatı veren taş desenli duvar kağıtlarıyla yaşam kalitenizde önemli ölçüde artışlar görülmektedir. Hoşgeldiniz, Giriş yapın veya Kayıt olun. Ancak üç boyutlu duvar kağıtları seçilirken, dikkat edilmesi gereken en önemli konu, çok fazla göz yormayacak bir alanda kullanılması gerektiğidir.


Sürekli göz önünde olan bazı üç boyutlu ve simetrik desenli duvar kağıtları , astigmat rahatsızlığı olan kişileri rahatsız edebilmektedir. Size kendinizi iyi hissettirecek olan renklere öncelik vererek evinizde daha huzurlu ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz. Boyutlu duvar kağıtları arasında en çok tercih edilenler doğal taş desenli duvar kağıtları oluyor. Bunun nedeni gerçek ve doğal bir etki ile kullandığınız duvara canlılık katıyor olması. Türkiye den online mağazamızdan alabilirsiniz.


Üç boyutlu taş duvar kağıdı

En uygun fiyatlı duvar kağıtlarını sitemizde bulabilirsiniz. BOYUTLU TAŞ DESEN DUVAR KAĞIDI 180m2. Ancak bunların yanında bir de temalı duvar kağıtları vardır.


Profesyonel tasarımlarla yaşam alanlarınıza konfor, renk ve derinlik katıyoruz. Bebek odası duvar kağıdı modelleri. Ancak biliyoruz ki taş evler oldukça masraflı ve kıymetli mekanlardır ve çoğumuzun bütçesini de aşarlar.


Üç boyutlu taş duvar kağıdı

Artık taş evlerde yapamak çok daha ulaşılabilir! Populerliği hızla artan ve görenleri şaşkına çevirici şekilde gerçekci olan duvar kağıdı türüdür. Daha zahmetli ve pahalı olan duvar kaplama ürünlerinin üç boyutlu duvar kağıdı haline getirilmesi insanların oldukça ilgisini çekmiş görünüyor. Dekonil, Decowall Lucca Life uygun fiyatlı duvar kağıtları ve çeşitli modelleri ile mekanlarınıza estetik katar. Hem ofiste hem de evlerde sık karşımıza çıkan üç boyutlu duvar kağıdı çeşitleri mekanın dikkat çekmesini sağlarken herkeste hayranlık uyandırıyor.


Giderek daha fazla evde gördüğümüz üç boyutlu taş duvar kağıtlarının yanı sıra çok daha farklı üç boyutlu duvar kağıtları modellerine ilgi artmaktadır. Hızlı kargo seçeneği ile. Product was successfully added to your shopping cart. Sepete Git Alışverişe Devam Et.


Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Son zamanların gözdesi olan taş duvarlar oldukça yüksek bir harcama ile yapılırken, aynı görüntü üç boyutlu duvar kâğıtlar. Evlerde farklı bir oluşum ve dizayn üç boyutlu duvar kağıtları ile sağlanır. Tv arkası taş görünümlü duvar kağıdı uygulaması da oda dekorasyonu için oldukça etkili sonuçlar almanızı sağlayacaktır.


Art Column Sanat Sütunu itibaren üç boyutlu taş duvar kağıdı , kaynak:ummuhankazanc. Bu arada, bu post odaklanmış dekorasyon üç boyutlu taş duvar kağıdı. Kalitesi, görüntüsü ve dokusu ile doğalıyla birebir aynı görünümü ve performansı sunan boyutlu duvar kağıtları evinyol ile sektörüne farklı bir anlam kazandırıyor.


Yüksek kaliteli polyester fiberglass takviyeli dekoratif resimli taş duvar panellerini yüksek hizmet kalitesiyle evinyol’da satıyoruz. Sofistike görünüm sergileyen taş desenli duvar kağıtları odalara romantik bir havada sağlar. Boyut etkisi yaratan görsellerden hazırlanmış özel tasarım üç boyutlu duvar kağıdı ve üç boyutlu duvar posteri modellerimiz, uyguladığınız alanlara derinlik etkisi katacağından sıradan duvar kağıtlarına göre çok daha dikkat çekecek ve misafirlerinizin beğenisini kazanacaktır.


Evinizin ihtiyacınıza ve bütçenize uygun. Sitemizden duvar kağıtlarını kapıda ödeme ile alabilirsiniz. Taş desenli duvar kağıtlarımızda mükemmel gerçekcilik, boyutlu görünüm.


Beton bir duvar yerine daha tarz duran taş duvarlar tercih etmek isteriz fakat her evde bunu uygulamak mümkün olmayabilir. Taş tutkunuz varsa bu tutkunuzu az da olsa tatmin edecek 3D taşlı duvar kağıtlarını kullanabilirsiniz. Baskı yapılan duvar kağıdı , mgram ağırlığı : 3gr olan kalın duvar kağıdıdır.


Kapıda ödeme ile güvenli alışveriş fırsatı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar