24 Eylül 2015 Perşembe

Ahşap dek

Farklı malzemeler kullanılarak üretilen deckler mevcuttur. KOMPOZİT AHŞAP DECK elde edilir. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Ahşap dek

Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Ahşap Fuarı bu yıl ilk kez gerçekleşiyor. Bu fuar sektorün tek fuarı olmasının yanı sıra ulusal ahşap birliği ve türkiye orman ürünleri ihracatçıları ithalatçıları ve sanayiceleri derneği katkılarıyla, istanbul ahşap dünyasını tek çatı altında topluyor. Bireysel veya ticari alanların hemen hemen tamamında tercih edilebilir ve güzel konseptler yaratılabilir.


DECKLINE ahşap plastik kompozit deck ile teraslarınızın tadını çıkarın ahşap tozu, polimer (PP) den oluşan DECKLINE ürünlerimizde, kendi işlediğimiz organik ahşap tozunu kullanıyoruz. Kompozit Ahşap üretiminde değerlendirmektedir. Altına ise emprenyeli karkas kullanılır.


Bu ahşap deckimizi Göktürkte müşterimizin bahçesine yaptık. Zeminde alt kısımına 5xızgara yapıldıktan sonra üzerine ahşap deck uygulaması yapıldı. Tüm deck uygulamaları üreminde ekstra kalite fırınlanmış keresteler kullanılmaktadır.


Dilediğiniz ürünü tek tık ile satın alabilirsiniz. Sınıf, deck super extra, ekstra, süper, sen kerestecilik, şen kerestecilik, şen kereste, dek , 1. Ahşap deck yer döşemesi doğal olması sebebiyle çevre dostu bir üründür. Tüm doğa olaylarına dayanıklı yer döşemesi ürünleridir.


Ahşap dek

Zemin ve cephe kaplamasında kullanılıp,sert ve yumuşak ahşap dan imal edilebilmektedir. Doğal Görünum Metal gövde üzerine ahşap görünümlü kaplama yapılarak doğal bir görünüm elde edilmiştir. Dış mekânlarda, havuz kenarlarında suya ve dış etmenlere dayanıklı Afrika kökenli ağaç türlerinden üretilen DECK malzemeler kullanılır. DECK ürünlerimiz her türlü hava koşullarına, deniz suyuna, güneş, soğuk ve dona karşı çok dirençlidir.


Birinci sınıf ahşap malzeme ve deneyimli usta kadrosu, AZF YAPI garanti ve kalitesi. AHŞAP DECK KAPLAMA Havuz kenarları, bahçe ve teraslar için ahşap deck kaplama yapıyoruz, en kaliteli ahşapları kullanıyoruz. Ahşap kompozit deck , pergola, korkuluk, uygulamaları kaliteli bir işçilik ile yapılır. Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik hemde uygun fiyata.


Ahşap evler, havuz kenarı deck döşemeleri, balkon korkulukları, gölgelikler ve kış bahçeleri dış mekanlarda yaptığımız uygulamalardır. Peyzaj mimarisi ile bütünleşen çalışmalarımız, ahşabın doğallığını ve güzelliğini, doğanın kusursuzluğu ile birlikte kullanım olanağı sunar. Genellikle bahçelerde, havuz kenarlarında, balkon ve teraslarda, verandalarda kullanılmaktadır. GörünüSeçilenleri Karşılaştır Seçilenleri Sepete Ekle DECK 4x x Cm LADİN 2. SINIF EKSİZ KAHVE EMPRENYELİ 2TL DECK 4x x Cm LADİN 3. AHŞAP DECK Genel olarak bizim sektörümüzde emprenye edilmiş larex ve çam ağaç türleri ahşap deck olarak ifade edilir.


Esasında bütün ağaç türleri deck imalatında kullanılmış ise ahşap deck tir. Fakat Egzotik agaçlar genellikle dayanımları ( dayanıklılıkları itibariyle ) genel bir kimyasal işlem görmediklerinden bu genel isimle anılmazlar. New Tech Wood Türkiye Distribütörü olarak yıl renk açmaz, yıl leke tutmaz yıl garanti. Tek bir konuttan büyük projelerinize kadar yılda 40. DECK , dış mekan ahşap yer döşemesi olarak kullanılan bir üründür.


Güneş, su ve ısı değişiminin etkilerine maruz kaldığı için, her türlü hava ve nem koşuluna dayanabilen, özellikle Iroko, Teak, İpe, Merbau gibi ağaçlar tercih edilip kullanılmaktadır. Ahşap peyzaj siz değerli kullanıcılar için yapısal ahşap Lareks deck ,Emprenyeli deck , Tropikal deck ,ler üretir. Teslimat: 1-iş günü Ek Bilgi: Sınıf birinci sınıf Bir metrekare fiyatı230. Kalınlık mm Genişlik mm Uzunluk Serbest boy Nem kd.


PVC malzemelere göre daha dayanıklı ve üstün niteliklerde elde edilen malzemedir. Isparta lambir,lambiri, ahşap lambiri, ahşap deck ,lambir,alın tahtası yer döşemeliği, süpürgelik, alın tahtası ve inşaatlık kereste imalatı yıllık deneyimlerimizle yapmaktayız. Kuloğlu ahşap , ahşap ev, ahşap cephe sistemleri, ahşap parke sistemleri satımı ve sauna merdiven tavan spor salonu yapımı üretmektedir. Ankara Üniversitesi Spor Salonu Parke Uygulama.


Bizim için ağaç, bir sanat olmasının yanında bir yaşam biçimidir. Kemal Usta’nın (Öz) dediği gibi, her ağacın bir öyküsü vardır. Partner Mobilya Ve Ahşap Dek , Trabzon. Iroko deck açık ve kapalı alan ortamlarında tercih edilen sert Afrika ağaç cinsidir.


Altın sarısı ile altın kahvesi tonlarına sahiptir. Genişletilmiş görünümü açmak için tıklayın. Deck İroko Deck Bahçe Kaplama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar