15 Eylül 2015 Salı

Sistem jaluzi

SİSTEM JALUZİ markası altında birleşmiştir. Camdaki delikte gerekli ekipman kullanılıp sızdırmaya karşı önlem alınmıştır. Zincirli Sistem jaluzi , jaluzi mekanizmasından dışarı çıkarak camdaki delikten geçen mil ile çalışır.


Sistem jaluzi

Görünüm itibariyle diğer jaluzi çeşitlerinden bir farkı bulunmamaktadır. Bu sistemde bantların açısını değiştirerek içeri ne kadar ışık alacağını belirleyebilir ya da sistemi yukarı toplayarak tamamen devre dışı bırakabilirsiniz. Bu oluşumda önemli olan ise kalınlıktır.


Ayrıca sahip olduğu olanaklardan dolayı da uzun ömürlüdür. Bu sayede jaluzi şeritlerinin yalnızca eksenel hareket etmeleri sağlanır. Butonlu sistemlerimiz, ofis, otel, hastane ve okul gibi insan sirkülasyonunun yüksek olduğu yaşam alanları için sıkça tercih edilmektedir. Parafin yağı veya eşiti malzemelerin kullanımı da olasıdır.


Diğer çözücüler kullanılmaz ve çitileme yapılmaz. Jaluzi perdeler yıkanabilir. Vizyonumuz müşteri odaklı çözüm üretmektir. Factory Unit A-D Bounds Green Ind. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.


HAKKIMIZDA Çerçioğlu sistem perde san. Daha çok ofis ara bölmelerinde tercih edilir fakat her çeşit pencere sistemine uygundur. Ofislerin vazgeçilmez perde sistemi ! Screen perdelerle zararlı güneş ışığını engelleyin, görüntüyü değil! Kendinden alıcılı 24w motor iç üst kasaya yerleştirilerek cam dış yüzeyinde herhangi bir mekanizma kullanılmaz. Butonlu Sistem jaluzi , eksenel bir hareketle sadece aç kapa şeklinde çalışır.


Türkiyenin dört bir yanındaki bayilerimiz ile jaluzi , stor, katlamalı perde, ahşap stor, screen perde, sahne perdeleri ve motorlu perde satışı. Fuar duyurularımız ve yeni çıkan ürün haberlerine buradan ulaşın. En yeni mekanizmalı perde sistemleri olan Tül Dikey Perdelerin üretimine başlandı.


Güneş gören işyerlerimizin ve evlerimizin pencerelerine takdırdığımız jaluzi perdeler işyerlerimizin vazgeçilmezlerinden birisidir. Camda ya da doğramada delme ve kertme işlemi yapılmadığından daha uzun ömürlüdür. Cam, alüminyum ve ahşabın buluşması ile oluşan sisteme mikro jaluzinin de katılması ile tamamlanır.


Sistemde dikeyde, yatayda, zemin, duvar ve tavan kısımların da uygulanan profillere çift cam uygulaması yapılarak sistem oluşur. Hava ve toz girişini önlemek için bu. Kullanışlılık ve dekoratiflik sunan hem klasik hem modern perde ahşap jaluzi sistemleri. Neden OBA Perde Sistemleri ? Doğru renk veya doku konusunda kararsızsanız, Sistem Perde size mevcut dekorunuz ile uyumlu trend renkleri ve en uygun dokuyu gösterecektir. Perde koleksiyonumuz, çok sayıda güzel kumaş ve mükemmel tasarım seçeneğine sahiptir.


Pamuklu ve lüks kumaşlardan, cesur baskılara ve hassas işlemeli. Etek Kesim (13) Fon Demiri (1) Kruvaze ve Fon Perde Dekoru (Aksesuar) (2) Perde Püskül ve Saçakları (1). Dantel Çiftli Sistem Tül Stor Perde Mfiyatı 2TL.


Sistem jaluzi

Sistem Alüminyum ARNAVUTLUK SÜRME SERİ PROFİLLERİ. Bunlar manüel sistem otomatik ya da motorla sistem şeklindedir. Manüel sistemde pvc elyaf 1polyester iplerden yapılmış düzeneklerle, yan tarafında bulunan çekme zinciri yukarı toplanabilir ya da gene acı ayarlamak için diğer yan tarafında bulunan çevrilebilen.


Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Katlanır, Kayar Cam Balkon Sistemleri özel, fonksiyonel, modern bir yapı ile Kışın Katlanır özel sistemi ile açık olup Kış Şartlarından etkilenmeden Balkonunuzdan faydalanmanızı sağlayan, camların katlanarak aynı noktaya toplanabilme özelliği ile de Yaz Mevsiminin imkanlarından faydalanmanızı sağlayan modern bir sistemdir. This video is unavailable.


Pencerelerinizi mükemmel ahşap jaluzilerle donatmak istiyorsanız, Sistem Perde de ahşap türleri ve doğal renklerden oluşan inanılmaz bir ahşap jaluzi koleksiyonu bulacaksınız. Tasarımlarımız sadece stil ve sofistike özellikler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda evinize doğal bir dokunuş sağlıyorlar. Hem stor hem de tül olarak kullanılabilen ürünler, evler ya da salonlar dışında, birbirinden farklı konseptlerde hazırlanan ofislerde de kullanıma uygundur. Dikey perdeyi anımsatan JAPON PERDE SİSTEMİ kumaş … Katlamalı Perde.


Ofis arabölmeleri, Otel odaları, Mutfak ve banyolarda ağırlıklı olarak kullanılan bir sistemdir. Yukarı -aşağı (toplanma) hareketi olmayıp yerinde açılıp kapanma (tilt) Çalışma şekline sahiptir. Isıcam arası jaluzi ve ısıcam arası perde sistemleri son yıllarda özellikle talep gören ürünlerimizdendir. Yeni Pimapen Pvc siparişlerinde yoğun olarak talep gördüğü gibi mevcut kullanılan farklı marka pvc pencerelerinde cam çıta değişimleri yapılarak doğrama değişimine gerek kalmadan yapılabilmektedir. Redüktörlü Panjur Sistemleri Redüktör ile çalışan panjurlar hakkında genel bilgi.


Kurşun Geçirmez Kepenk Sistemleri Güvenliğin maksimum olduğu kepenk sistemleri. Ahşap jaluzi perdeler, standart jaluzilerin aksine ahşap bantlara sahip perde sistemleridir. Genelde mm genişlikte bantlar tercih edilir. Oba Perde Sistemleri gamında yer alan ahşap perdeler tamamen ithal edilmektedir ve özel ağaçlardan mamüldür. Dış cephe gölgeleme sistemleri , yazın pencerelerden ışıkla beraber yapıların içine giren ısının azaltması ve bir evi serin tutmasında etkili bir yoldur.


Bunlar, yapıların içerisinde gerçekleştirilen pencere kaplamalarıyla (iç perdelerle) karşılaştırıldığında ısı yalıtımını çok daha iyi sağlarlar. Park Honeycomb Perde Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar