30 Eylül 2015 Çarşamba

Ahşap emprenye

Bunun nedeni ise, emprenye işleminde kullanılan emprenye kimyasallarının fiyatlarının yüksek olmasıdır. Bu aşamadan sonra ahşap malzeme emprenye işlemi için hazır hale gelmiştir. Ocak ayında açılışı yapılan Bornova-İzmir mağazamızda, ahşap profil, lambri, deck malzemelerimizi ve bahçe mobilya üretimlerimizi sizlerin beğenisine sunmaktayız. TANALITH E yeni nesil, tek seçenek ahşap emprenye maddesidir. Ahşap malzeme işlem tankının içine alınır.


Vakum, tankın içindeki ve ahşap hücrelerindeki havayı çeker. Celcure Cçözeltisi tanka doldurulur. Emprenye uygulamamızda Naturewood. Tanka basınç uygulanarak koruyucunun ahşaba işlemesi sağlanır. EMPRENYE - AHŞAP KORUYUCU.


Lütfen Aranacak Kelime Giriniz. Başlıca tel direği, Telekom ve Elektrik dağıtım şirketleri talepleri teminini sağlayan firmamız, ayrıca laminasyon ürünleri, ahşap dış kaplamalar, ahşap iç kaplamalar ve emprenye uygulamasıyla ahşabın tüm renkleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Ahşap emprenye

Ahşabın kullanılacağı ortam, bu ortamda bulunabilecek zararlılar ve istenen hizmet ömrüne göre hangi kimyasalın ne kadar ve nasıl emdirileceği hakkında detaylı bilgileri ilerdeki sayfalarda bulabilirsiniz. Unutulmamalıdırki ahşap kuru olması lazımdır. Nasıl dolu bir bardak su almazsa, yaş ağaç emprenye sıvısını içine alamaz. Ahşabın bünyesinde ve yüzeyindeki fazla emprenye ’nin geri alınması için son vakum işlemi yapılırak bitirilir.


Birçok ülkede ise zehirli kimyasallarla emprenyeli hizmet ömrünü tamamlamış ahşap malzemenin yakılması yasaklanmıştır. ABD’de CCA ile emprenye edilmiş ahşap malzeme üzerinde kullanım emniyeti hakkında bilgi veren etiketler kullanılmaktadır. Siz değerli kullanıcılar için dekoratif estetik modern yeni nesil ahşaplar üretir.


Değerli kullanıcılarımızın istekleri dikkate alınır. Memnuniyetiz, ön planda tutulur. Sizlere iyi hizmet verbilmenin mutluluğunu yaşarız. Masif ahşap ürünlere ömür biçmek neredeyse mümkün değildir.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Tanalith-E, yeni nesil, tek seçenek ahşap emprenye maddesidir. Bu işlem ile ahşap mantar, böcek,termit,deniz kurdu gibi zararlılardan korunarak ahşabın hizmet ömrü en az kat artmaktadır.


Yapılarda katlar arasında ki geçişi sağlamak ve yapıya mimari ve doğal estetik katabilmek adına ürettiğimiz ahşap merdivenler, yaşamımıza güzel bir konforda katmaktadır. Firmamız olarak bünyemiz de her türlü kereste ve çeşitli ürünleri çeşitli aşamalardan geçirerek firmaların kullanmak istediği her alanda kullanılabilmelerine imkan sağlamaktayız. Halen yurdumuzda çalışmakta olan Temasan markalı tesislerimizde yıllık 500. Ahşap , emrenyeleme işleminden geçmeden önce kesme, delme, planyalama v. Tedarikçilik işimizin bir kısmını yerli ağaç türlerinin imalatını, bir kısmını ise diğer ülke kerestelerinin ithalatını yaparak yerine getirmekteyiz. ONLİNE SATIŞ SİTEMİZ AÇILMIŞTIR.


E-Tahsilat E-TAHSİLAT EKRANI. EN KERESTECİLİK ÖDEME YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Ahşap önkoruma ya da eski adı ile emprenye ahşabın bünyesine, onu zararlı mantar ve böceklerden koruma amacı ile, çeşitli kimyevi maddelerin emdirilmesi işlemidir. Bilgi, Deneyim, Alanında uzman personel ve Son teknoloji ekipmanlarla ahşabı sanata dönüştürüyoruz. Ağaçlar dünya üzerinde yaşayan en uzun ömürlü canlılarıdır.


Ahşap sanatında zirveye çıkmış olan Selçuklu Medeniyetinde ki ahşap eserler Koyun kuyruk yağı ile emprenye edilerek günümüze kadar bozulmadan ,çürümeden ulaşabilmiştir. Kuyruk yağı ile emprenye etme işlemini Osmanlılarda kullanmıştır. Ahşap ’ın içine kısa bir süre içinde fikse olur. Yüksek derecede etkili ve akışkan bir malzemedir.


Su bazlı ve çevre dostudur. Daldırma yöntemiyle uygulanmakta ve ahşap ’a yeşil renk vermektedir. AHŞAP EV: Standart projelerle oluşturduğumuz ahşap ev imalatımızın yanında kişiye özel tasarım ve uygulamalarımız da mevcuttur. Kısmi ya da tamamen ahşap ev üretim ve uygulamaları yapmaktayız. PİKNİK MASALARI: kişilik, kişilik, kişilik ve benzer büyüklük ve farklı modellerle üretim yapılmaktadır.


Ahşap emprenye

LETİŞİM Merkez : Yeni Şile Yolu Üzeri, Ekşioğlu Mah. Vakum altında kazana Vacsol-Azure doldurulur ve denetimli bir şekilde atmosfer basıncı ya da düşük basınçta ahşap malzemeye emdirilir. Ahşap kulübelerimiz çürümeye karşı yıl garantilidir. Adet Guangxi Nanning Pengxuan Import And Export Co. Tesisimizde Vakumlu yeşil emprenye ,kahverengi emprenye ile vakumlu seffaf emprenye uygulamaları yapılmaktadır.


Her tür ahşaba uygulanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar