22 Eylül 2015 Salı

Akordeon kapı sistemleri

Kapı arkası kavramını ortadan kaldıran kapı ister bölme,ister kapı ,ister camsız, ister camlı. Tıkla, en ucuz akordiyon kapı ayağına gelsin. Ayrıca kilit mekanizması olan modeller sayesinde özel. Pvc A kordeon Kapılar ( katlanır kapılar ) ahşap desenli olup, akağaç, meşe, cevzi olmak üzere üç renk seçeneği bulunmaktadır.


Akordeon kapı sistemleri

Deri A kordeon Kapı renklerini körüklü-deri akordeon kapı sekmesinden ulaşabilirsiniz. Mutfak ve banyo gibi dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır kapılar sayesinde çok rahat edeceksiniz. Diğer kapılar ile kıyaslandığında, katlanabilir kapılar ile evinize ekonomik ve pratik bir çözüm sağlayabilirsiniz.


Kapı seçiminize göre evinize hoş bir hava katabilirsiniz. Fıratpen Katlanır PVC Pencere ve akordiyon kapı Sistemleri teras, balkon ve bahçelere açılan geniş açıklıklarda tercih edilirler. Katlanır pencere sistemleri 6mt’ye kadar olan pencere açıklıklarında rahatlıkla kullanılabilir. Mekanik Perde Sistemleri.


Eşikli Eşiksiz Sürme Sistem. Kelebek Askılı Eşiksiz Sistem. Sitemizde yer alan tüm kapı modelleri uygulanabilir. Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir.


FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ. Evlerine yada herhangi bir alana akordiyon kapı yaptırmak. Büyük bir odanın bir duvarını gardırop gibi kullanmayı isterseniz, camlı akordiyon kapı ile kendinize bir elbise dolabı oluşturabilirsiniz. Ev ortamının dışındaofis hayatında da kolay çözümler sunuyor. Konu hakkında desteğinizi rica ederim.


Yeriniz nerede ve telefonunuzu yollarsanız sevinirim. Evimizdeki kapı sistemleri bizler için çok. Yükseklik ölçüsü daha büyük olması durumunda fiyat farklılıkları oluşacaktır. Sevkiyat süresi 1-iş günü.


Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. Montajı ise şu şekilde gerçekleşir: 1. Oğuz Bariyer olarak firmamız başta Polis teşkilatı, TSK. Ancak ahşap kapılarda fiyatlar iki katına çıkıyor, çünkü yapımı daha zor ve işlenmesi daha uzun zaman alıyor. Sürgülü Kapı Sistemleri Nelerdir?


Daha sonra tekerlekli olan bu kapı sistemleri ray profilinin üzerine konulur Ray profili üzerine gelen tekerlekler vidalanır Daha sonra ray sisteminin olacağı yöne doğru kapı sistemi monte edilir. AKORDEON KAPI KAYSERİ FİRMALARI. TEKNOLOJİ OTOMATİK KAPI (ALPARSLAN KORKMAZ) BAĞDAT CAD. NO:4Maltepe, İstanbul. Sineklik sistemleri sizi ve ailenizi istenmeyen tüm sinek,böcek,arı,güve vs.


Kapı dizisinin normal kullanımını sağlamak için devre arızalarını minimuma indirir. Motorlu akordiyon bariyer, akordiyon bariyer sistemleri , akordiyon bariyer fiyatları, akardiyon bariyer, motorlu akordiyon bariyerler, katlanır bariyer, akerdeon engel, metal akordiyon bariyer, akordiyon bariyer fiyat. KAYAR ve KATLANIR KAPI SİSTEMLERİ. Kemeraltı Başdurak Camisinin altında kurulmuş şirketimiz Mustafa ve Gökçen Savgu kardeş adıyla faaliyete başlamıştır. Monador Otomatik Kapı Sistemleri San.


Kullanım yeri açısından PVC perde aksesuarları arasında uygulanabilirliği açısından en dikkat edilmesi gereken sistemdir. Bazı durumlar vardırki doğrusal hareketli kayar kapılar ister tek ,ister çift kanatlı veya teleskopik olsun montaj boşluğunuza uymaz ,uysada yeterli geçiş genişliğini sağlayamaz. Gilgen ürün yelpazesinde kelime karşılığı FFM modeli kayar katlanır otomatik kapılardır. Evinizin tarzını değiştiren çeşit çeşit kapı çeşitleri bu kategoride. Size uygun olan kapı modellerini seçebilirsiniz.


Bazı akerdiyon kapılar kilit mekanizmasına sahipken, bazısı perde gibi sadece kapanıp açılma işlevini görmektedir. Size en iyi hizmeti sunabilmek için ülkemizin en iyi kargo şirketleriyle çalışmaktayız. Kapınızın mekanları daralttığı yerlerde, en rahat kullanımı sağlayarak mekanlarınızı genişletmek adına üretilen en kullanışlı ve ekonomik kapı modelidir. Alüminyum Katlanır Doğrama. Türkiye Distribütörü olan firmamız distribütör fiyat avantajları ile Türkiye’deki tüm noktalara akordiyon bariyer teslimi gerçekleştirmektedir.


Uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyeti sağlamaktayız. Gaziantep Onur Yapı Otomasyon, Gaziantep Cam Balkon, Gaziantep Otomatik Kapı , Gaziantep Kepenk, Gaziantep Seksiyonel Kapı üretimi yapan kurumsal bir firmadır. Kullanımda zeminle bir bağlantısı olmadığından engel oluşturmaz ve yer kaybına neden olmaz. Seçkin bir marka ile istediğiniz kapılara sahip olabilirsiniz.


Kapı Modelleri Kapı Şehri ‘inde Kaliteli Kapı İmkanı. Bu Modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar