16 Eylül 2015 Çarşamba

Civata imalatçıları

Geliştirilmiş özel diş yapısı sayesinde plastik, termoplastik ürünlerin montajında statik ve dinamik yüklerde çok daha kuvvetli dayanıklılık sağlar. Daha büyük çaplı vida kullanmanız gereken yerde daha küçük bir plastik vidası ile daha yüksek verim elde ederek tasarruf etmiş olursunuz. Civata ’da hedef Avrupa’da ilk 5’e girmek. Norm Cıvata’ya bir ödül daha Alacak yönetimi ödülü kazandı. Hemen arayın, ürünlerimiz ve fiyatlarımızla ilgili konuşalım.


Konstrüksiyon, İnşaat ve Müteahhitlik. STC CİVATA Sanayi ve Ticaret A. Sanayi Ticaret firması tarafından bağlantı elemanları imalatı yapmak üzere kurulmuştur. Bir fiması olan EMTİES bağlantı elemanları san ve tic ltd ni kurmuştur. Yurdun her yanına pazarlama ve dağıtım yapmaktadır. FİRMAMIZ, OBEL MARKALI CIVATA , SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARININ GENEL DİSTRİBÜTÖRÜDÜR.


This is the of Konya - TURKEY based bolt manufacturer, Asil Bolt. CİVTAŞ CIVATA İMALAT SAN. Exel Fasteners markası ile ihracat yapan, İzmir Torbalı merkezli, DIN, ISO ve ANSI standartlarında cıvata, vida , somun ve perçin üreticisi. Sanayi Sitesi’nde kurulan firmamız kısa süre sonra taşınarak İzmir Çankaya’da mdükkanında çalışma yaşamına cıvata,somun,hırdavat ve el aletleri ticaretiyle devam etmiş ve ülkemizde sanayinin gelişmesine paralel olarak ticaret hayatındaki farklılıklara hızla ayak uydurmuş.


Civata imalatçıları

Ark Saplama Kaynağı: Çekmeli Ark Saplama Kaynağı, işlenecek parçanın üzerine genellikle silindir şeklinde olmak üzere metal parçaların kaynaklanması için kullanılır. Standart ve özel bağlantı elemanları üretimi için geniş makine parkuruna sahip olan firmamız civata , vida , perçin ve özel bağlantı elemanları üretmektedir. Bünyemizdeki haddehanemizde ham madde ihtiyacını karşılayan firmamızda, standart ve özel bağlantı elemanları, soğuk dövme teknolojisi ile üretilmektedir. Bu alanda yapmış olduğu ürün çeşitliliği ve üretim kalitesiyle sektörün lider firmalarından biri olmayı başarmıştır. NORD-LOCK civata kilitleme pulları güvenle en kritik uygulamalarda cıvatalı eklem parçalarında kilitlemek için kullanır.


Başta beyaz eşya ,otomotiv, inşaat, mobilya ve çeşitli endüstriyel tesislere bağlantı elemanı kullanan aynı zamanda satışını yapan tüm sektörlere yıllardan beri en iyi, en kaliteli hizmeti vermekteyiz. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Ertaş Emek Cıvata ismini alan firmamız gün geçtikçe başarı çıtasını yükseklere taşımaktadır. Kör somun vidalama sistemlerinde estetik görüntüyü sağlarken aynı zamanda civatada paslanmayı geciktirir.


Kör somunun diş boyu mesafe olarak sınırlı olduğu için, kullanılırken civata boyunun doğru hesaplanması gerekmektedir. Sürekli değişime ve iyileştirmeye dayalı hizmet felsefemiz ile yeniliğe ve değişime öncülük ettik. Satış sistemimize giriş yapmak için tıklayınız. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.


Vida imalatımız başlamıştır. Organize Sanayi Bölgesindeki adresinde hizmetlerini sürdürmektedir. LGEN VİDA Gelişen dünya teknolojilerini sürekli takip ederek yeniliklere açık bir firmayız.


NCE KALİTE sloganımızdır. Civatalar , somunlar, vidalar, pullar vb. Dünya çapında bilinen Makita, Stanley, Beta, Knipex ve Kawasaki gibi markaların hırdavatlarından ve malzemelerinden de bulundurmaktayız. PLATİN CIVATA PASLANMAZ BAĞLANTI ELEMANLARI SAN. Tİ olarak, yoğun rekabet ortamında kendisini yenilemeyi, geliştirmeyi bir ilke edinmiştir.


Firmamız,makine ,yat ,tersane,arıtma,tank imalatçıları ,otomotiv,beyaz eşya,ısıtma-soğutma. Yukarı Dudullu Des Sanayi Sitesi, 112. Uzman ekibimizle hızlı teslimat ile sizin hırdavat ihtiyacını karşılıyoruz.


Asil Civatanın müşterilerine sunduğu ürünler - civata , somun, pul ve rondela, gijon, saplama, j-bolt, u-bolt ve diğer bağlantı elemanları siyah ve sıcak daldırma galvaniz kaplı olarak. Cisimleri yerlerine tutturmak ve asmak için kullanılır. Geniş ebat civata ölçüleri ve kaliteli üretimi ile sizlere uygun fiyatlarıyla hızlı hizmet sunmaktadır.


Türkiye genelinde satış dağıtıcısı olmak amaçlı kurulduk. Bu ürünlerle beraber, doğrudan ürün satışı konusunda etkinlik göstermeye başladık. GÖKAY CİVATA ENDÜSTRİ MALZEMELERİ SAN. Saatlerimiz Pazartesi - Cumartesi 08. Hırdavat malzemesi üretim ve pazarlamasında yılların deneyim ve birikimi Çınar hırdavat A. Adres Sultan Orhan Mahallesi.


Makina imalatçıları için 6. Ozel imalatı hizmetimiz ile istenilen civata somun vb ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. ATILIM CİVATA Atılım Civata. Sizin İçin Seçtiklerimiz.


Nikel Kaplı Prinç Purjör. Saplamalar her sektörde çeşitli çap ve boylarda kullanılır. Uçaklar, gemiler, tanklar bu örneklerden sadece bazılarıdır. Bu ürünün çok fazla çeşidi olmakla beraber özel civata ile ihtiyaca yönelik üretimde yapılbilmektedir.


Civata imalatçıları

Plastik vida ve somunlar, geleneksel metalik yöntemlerle karşılaştırıldığında birçok avantaj sunar Plastik Cıvata ve vidaları yüksek gerilme tutma gücünün kritik olmadığı statik uygulamalarda kullanılması önerilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar