19 Aralık 2014 Cuma

Temperli cam iphone 6

Ayrıca ekstra bir bilgi vereyim. Türkiye de yok) cam filminin incelemesini yapmıştı forumdan bir arkadaş. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Premium temperli cam filmi, cihazın ekranını şoklardan ve çizilmelerden korumak için özel olarak işlenmiş camdan yapılmıştır 2. Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur.


Bu ürünün kargosu zaten badavaya, bu ürünlerden de seç birlikte gelsin. Cam Değişim işleminde ekranınız değişmez ,ekran üzerindeki kırılmış ön camınız değişir. Servis yoğunluğumuza göre ön cam değişimi süresi değişkenlik gösterebilir. Servisimize gelmeden önce aşağıdaki destek numaralarımızdan bize.


Aliexpress ten godosmith marka temperli cam siparişi verdim. Ekran kırılması sorunu ile tekrar karşılaşılmasını engellemek amacıyla telefona temperli cam koruyucu hediye olarak takılır. Garanti kapsamina girmez dediler. Sizde de sadece cam degisimi mi yapiliyor. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir.


Temperli cam iphone 6

Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Aluminyum kapı işi yapan arkadaşlarım müşteriye sağlamlığını göstermek için yumrukluyor , tekmeliyor , düşmana vurur gibi vuruyor ama cam banamısın demiyor. Fakat köşelerinden ufacık bir darbe alsa yere biraz hızlı bırakılsa tuz gibi dağılıyor.


Akıllı telefonunuzun üstündeki sensörleri, kameraları, hoparlörü ve mikrofonu için boşluklar var ancak diğer her şey kabarcıklara ve çiziklere karşı tamamen korunuyor. Bu da sizin üstünüze doğru parçalanacak bir temperli camın size zarar vermeyeceğini gösterir. Bu cam eğer normal cam olsaydı yüzünüze doğru kırılacak olursa yüzünüz yaralanırdı.


Temperli Cam Ekran Koruyucu ürününün. Verilen fiyatlar takribidir. Talep etmiş olduğunuz ölçülerdeki fire oranına göre net fiyat alabilirsiniz.


Piyasada standart olarak kullanılan kalınlık mm duş camları olsa da. Genel klasmanda mm temperli duş camları da aynı seri üzerinde kullanılabilmektedir. Isıcam üretiminde kazandığımız cam işleme tecrübesiyle temperli cam üretimi yapmaktayız.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Merhaba, Giriş yap Hesabım değil misiniz? Mobil Uygulamamızı İndirin. Kılıfın çerçevesi esnek silikon, arka kısmı temperli cam ve iç kısmı plastik malzemedir.


Silikon çerçeveyle darbe esnasında şok emici özellik kazandırılmıştır. Aynı zamanda sertleştirilmiş cam olarak da bilinen temperli cam güvenlik camlarının bir çeşididir. Isıl ve kimyasal işlemlere tabi tutularak normal cama kıyasla daha yüksek mukavemetli olması sağlanır. Yatay hat üzerinde camın dış yüzeylerine basınç gerilimi, cam ortasına ise dolaylı bir çekme gerilimi kazandırmak için ısıtma ve soğutma aşamalarından geçerek son halini alır.


Samsung Galaxy Grand Neo. MP Akıllı Cep Telefonu Siyah. Siparişlerde Ek Nakit Ödüller Kazanın Kargo Adresi. Satıcılar - skylet DHgate.


Cam ortasına ise dolaylı, çekme gerilimi kazandırmak için ısıtma soğutma aşamalarını içerir. Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir. Benzer ürünler için Ekran Koruyucu Filmler kategorimizi inceleyin.


Temperli cam iphone 6

Kırılmaz Cam Testi Kırılmaz Cam Uygulaması. Aşağıdaki aramayı yapın ve beğendiğiniz her hangi bir siteden alın. Hoco, cihazın ön yüzünü tamamen kaplayan, yüksek teknoloji kullanılarak üretilmiş özel bir camdır.


H işlemi görmüş ekstra sağlamlaştırılmış kavisli camdır. Apple Türkiye Özel Teknik Servis. Kendisi yaptıracak fakat nereden, nasıl ve ne kadar bir ücrete yaptırabiliriz?


Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Kostümleri, Yöresel Kostümler, Kız Çocuğu Kostümleri Doğum Günü Ve Parti Malzemeleri, Orjinal Teknik Malzeme Ve Aksesuarlar, En Uygun Fiyatlarla Tahtakalemarketi. TEMPERLİ CAM 3D SAMSUNG NOTE8.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar