15 Aralık 2014 Pazartesi

Parayı çeken doğal taşlar

Para taşı olarak bilinen şifalı taşlar vardır, bu taşların bereketi temsil ettiği ve kişiye zenginlik getirdiğine inanılır. Bu taşlardan bilinen ve para taşı olara adlandırılan şifalı taş akik taşıdır. Bugün sizler için para taşı olarak akik taşının nasıl kullanılması gerektiğini konuşacağız.


Comments Off on Parayı çeken doğal taşlar. Aşk ve gücün sembolü olarak yüzyıllardır insanların ilgisini çeken doğal taşlar , stresten mide ağrısına kadar. Zehra Bertaş, doğal taşları sadece takı gibi görmememiz gerektiğine dikkat.


Para getiren bir taş olduğu düşünülür ve bu amaçla kasalara koyulur. Taş para getirim i taşın zenginlikle ne alakası olabilir demeyin! Yüzyıllar boyunca şifalı taşların bu tip durumlar için kullanıldığı genel kabul görmüş bir gerçektir. Para taşı veya zenginlik taşı olarak adlandırılan taşların başında en çok akik taşı gelir. Yararlarını pek çok yerde okumuşsunuzdur.


Para ve kazanç getiren bir taş olduğu söylenir. Tasa ve kaygıları giderir. Doğal Taşlar Ve Etkileri. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Eski psikolojik sorunlardan kurtulmanızı sağlar.


Yuvarlak ve oval yapısıyla, düz olmayan özel tasarlanmış yüzeylere kolaylıkla uygulanabilirler. Yıkanabilen ve silinebilen taşlara doğal taş cilası yapıldığında, parlak dikkat çeken bir görüntü elde edilir. Alternatif tedavi yöntemlerine gösterilen ilginin artmasıyla taşların rahatsızlıklara iyi geldiğine inananların sayısı hızla artıyor. Alfabetik sırayla doğal taşların etkilerinden bahsedelim:. Bundan başka pek çok özelliği olan bu taş cilt hastalıklarına çok iyi gelir.


Alerjiye, göz hastalıklarına,astıma çok iyi gelir. Suyun bir enerjisinin olduğuna dikkati çeken doğal taş uzmanı Ünal Güner, “Su nasıl bir kabın içine girdiğinde onun şeklini alıyorsa, aslında o kabın enerjisini de alır. Plastik şişelerdeki su dolayısıyla plastiğin enerjisini kopyalayacaktır.


Süs taşları en fazla Afrika, Asya ve Güney Amerika ülkelerinden hammadde şeklinde ithal ediliyor. Romalılar tarafından etkin bir şekilde kullanılmıştır. Aytaşı, Toprak ana taşı olarakta bilinir. Akik taşıyla tekrar canlanmasını sağlayın.


Ay taşı , Hindistan da uğur taşı sayılan bir taştır. Oburluğa iyi gelir, nazara karşı koruduğuna inanılır. Kaplan gözü, tasa ve endişeyi azaltır, ve parayı çeken taş olarak. Ticarethanelerde muhakkak bulunması gereken bir taştır. Kehribar taşının, boğaz yolunla alakalı, astım, bronşit, tiroit gibi taşlara iyi geldiği bilinir.


Lal taşı adet sancılarına, menopoza faydalıdır. ELMAS: Bütün enerji merkezlerini harekete geçirir, kişiyi zihin, beden ve ruh olarak bütünler. Bu nedenle ticaret taşıdır. Migren ağrısı çekene dişi kuvars tavsiye edilir. Alternatif tıbbın da sıkça başvurduğu doğal taşlar ağrılardan depresyona, astımdan cinsel gücü artırmaya kadar birçok derde devam oluyor.


Denizli bölgesinde ilginizi çeken Mermer ve Granit firmasına tıklayarak işletmenin detaylı bilgilerini ve harita. Karar verme güçlüğü çeken kişilere iyi gelir. Stresi azaltır, enerji ve canlılık verir. Takıntılara karşı iyi gelir.


Belli süre sonra bu enerjiler birikince doğal taş bu negatif enerjiyi size veya bulunduğu ortama yaymaya başlar. Bu durumda bilmeden doğal taşlardan hayati zararlar görebiliriz. Bu sebeple doğal taşların temizliği çok önemlidir.


Bedeniniz de ve ortamdaki negatif enerjiyi çekerek, stresi ve depresyonu önler. Bay bayan fark etmeksizin hemen herkesin ilgisini çeken pırlantalar gün geçtikçe kullanım alanı yaygınlaşan parçalardır. Transfere harcanan para belli oldu.


Zenginlik ve refahı, başarıyı ve her şeyi iyi çeken bolluk ve tezahürün bir taşıdır. Aynı zamanda cömertliği teşvik eder ve iyi bir servet paylaşır. Sizler için sırasıyla bu taşların anlamlarını açıklayacağız. Sinir, korku ve gerginliği azaltır.


Sindirimi düzenler ve uykusuzluğa karşı savaşmanızı sağlar. Psişik güçlerinizi arttırır. Taşı normalde sizden önce kimin nerden alıp nereye getirdiği bile çok önemli.


Alacağınız taşı sevmeniz şarttır. Dikkatimi çeken taşlar hakkinda bilgilenmek isterim iyi forumlar. Bana doğal kuvars taşı gibi geldi.


Mavi akikler her ne kadar doğal taş olsalar da renklendirme işlemi nedeniyle görünümü doğal halinde değildir. PARA İÇİN İNSANLAR KANDIRILIYOR Taş piyasasında karını artırmak için insanların rahatlıkla kandırılabildiğine dikkat çeken Musa Yurttaş. Eski çağlardan beri vazgeçilmez olan kuvars taşı günümüzde de alternatif tıptan sanayiye kadar bir çok alanda kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar