19 Aralık 2014 Cuma

Şerit led için alüminyum profil

DBL-SERİSİ LED KANAL PROFİL 200CM-ÇİFT SIRA LED İÇİN UYGUNDUR. Akıllı Sıralama Filtrele. Bu sayede çok farklı kullanım alanlarında rahatlıkla kullanım imkanı sunar. Renk ve model seçeneklerini bulabileceğiniz aluminyum kasa, kapak ve montaj aparatları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Her çeşit led alüminyum profili ve şerit ledlerinde içerisine sığabildiği alüminyum şerit led profilini bu adreste.


Şerit led için alüminyum profil

Yan kapakları ve arka klipsleri ile gönderilecektir. Led alüminyum , Şerit Led için sonuç bulundu. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Aluminyum Gövde, Difizör kapaklı.


Led profil , ledleri soğutarak ömrünü uzatır ve homojen bir ışık sağlar. Profiller ve Şeritler için aksesuarlar. Favorilere Ekle Favorilerden Kaldır. Bar led yada şerit ledlerinizi dekorunuza uygun kullanım haline getirmek isteyenlere özel ürünümüzdür. Asma tavan için alüminyum profil , 10mm genişlik PCB ışık.


Etiketler: led profil , aluminyum profil , led bar profili , ŞERİT LED , Şerit. Girişli tasarım mobilya parçalarının, duvar yüzeyli veya kuru duvarların ince tasarımına ve ince oluklarına uyabilir. PVDF kaplamalara sahip ürünler için 30-yrs sınırlı kalite güvencesi. OEM şerit ekstrüzyon led ışık için led alüminyum profil 1. Fabrika tekliflerimiz alüminyum ekstrüzyon led tedarikçi şerit alüminyum profil kapak led dot ile sütlü görmek istemiyor.


Biz led alüminyum ekstrüzyon için yaşın üzerinde olmuştur, biz iyi fiyat ile mükemmel kalite sunuyoruz. Led Bar (Çubuk Led ) soğutması ve montajı için alüminyum profil. Grup Lens Samsung, Toshiba, Osram.


Şerit led için alüminyum profil

Alaşım şerit alüminyum ekstrüzyon profillerTedarikçi liderliğindeki kanal led aydınlatma profil konut. Resimi büyütmek için tıklayınız. LED IŞIK PROFİLİ ALÜMİNYUM (RAKI BEYAZI KAPAK) 1MT.


Adres: Topçular Cicozyolu No:30. Sıva üstü aydınlatma uygulamaları için üretilmiştir. Biz esas olarak yumuşak led şeritler ve sert led şeritler üretmek, alüminyum profilleri bizim ortak aksesuarları tarafından tedarik edilir. Pled panel sistemlerinde profil veya alüminyum gb.


Kesinlikle oksitlenme veya ileri zamanlarda size sıkıntı yaratmayacak bir üründür. Led Tek Çipli Şerit Led Üç Çipli Şerit Led Rgb Şerit Led Şerit Led Kumanda Mantar Led. LED ışık şeritleri için mevcut olan uygulamaları ve kullanımları en üst düzeye çıkarır. Köşe bağlantı elemanları, profil kesme, kapak kesme gibi zor görünen çalışmalar için 16×1Cnc Lazer Kasa kullanımları tercih.


Bunu yapmak için , profili yüklemek hangi bir niş kesti. Ancak üçüncü bir seçeneği yoktur, yani halat yardımıyla monte edilir, süspansiyon profilleri. Kanal harfler için LED modüller.


Raflar ve dolaplarınız yüzeye veya gömme spotlarla, dolap içleri LED profiller veya ışıklı askı borularıyla, çekmece içleri kendinden sensörlü aydınlatmalarla, mutfaktaki bazalar şerit LED ler ile ışıldıyor, yaşam kalitesi yükseliyor. Tedarikçilerin ve alüminyum led şerit üreticilerin sunduğu alüminyum led şerit rekabet ürünleri alüminyum led şerit aşağıda listelenmiştir, lütfen istediğiniz ürünü seçin. Bende yeni tankim icin led aydinlatmaya geceyim dedim. Alüminyum Kasalı Ve Kapaklı Beyaz Bar Led.


Power led için en önemli unsurun soğutma olduğunu öğrendim. Nette baya arastirdim ama istedigim boyutlarda bisey bulamadim. Bazi led saticilarinda da kucuk parcalar tl civariydi.


Bazi aluminyum profil saticilarini aradim ama sogutucu profili artik yapmadiklarini soylediler. LED Floresan, LED Panel, LED Projektör, Spot LED , çipli Şerit LED , Şerit LED Fiyatları , LED Spot Fiyatları , LED Fiyatları , LED Panel Fiyatları , LED Projektör Fiyatları ,. Arka tarafı yapışkanlı kablo bağı tutucusu ile aluminyum profilin arkasına kabloları geçirdim. Bu tasarımda çok basit 1m uzunluğunda bir düz profil kullandığım için kolay oldu. Yuvarlak dolap için , 1w led alüminyum gövdeli aydınlatma. Farklı renk seçenekleri mevcuttur.


Anasayfa Ürünler Led Aydınlatma. Standart metre boyda alüminyum profilden üretilir. Yükseklik :5mm16mm seri pbc için uygundur. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle.


Şerit led için alüminyum profil

ALÜMİNYUM LED BAR ŞERİT LED en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. FİRMAMIZ BÜNYESİNDE SATIŞI YAPILAN ADAPTÖRLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar