16 Aralık 2014 Salı

Koşu bandı emniyet anahtarı

Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. PTT Kargo: Alıcı sipariş anında 2TL öder.


Ocak Pazartesi günü kargoya verilir Alıcı sipariş anında 2TL öder. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Koşu bandı Yedek mıknatıs anahtar.


Marka ve modelinize uygun anahtar için bizden stokta mevcut olup olmadığını mutlaka teyid ediniz. Avrupa ve Anadolu Yakası Hızlı Servis! Türkiyenin Her Noktasına Yedek Parça Gönderimi. Tıkla, en ucuz koşu bandı malzemeleri ayağına gelsin. Koşu Bandı Servisi, Koşu Bandı Tamiri, Koşu Bandı Yedek Parçaları.


Evinizin konforunda kondisyonunuzu arttırmanız, koşu bandında yapacağınız yürüyüşlerle mümkün. Profitness koşu bandı servisi istanbul anadolu yakası ve avrupa yakası geneline verilmektedir. Aktivitenizi sonlandırmadan önce bandın durduğundan emin olun ve ani gelişen durumlarda kesinlikle emniyet anahtarını kullanın.


Bakımlarını zamanında ve gerektiği gibi yaparak altis koşu bandını ve diğerlerini daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Son zamanlarda siz değerli takipçilerimden aldığım sorular ve yorumlar ışığında koşu bandı incelemesinin ve önerisinin faydalı olacağını düşündüm ve yeni bir video, yazı çalışması yaptım. Sakatlanma ,yaralanma ve hatta hayati tehlike dahi söz konusu olup yabana atılmamalıdır. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


Koşu bandı emniyet anahtarı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bakım, Motor değiştirme, yenileme, elektronik kart arızası,. Geniş ürün yelpazesi içinden bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir koşu bandı seçmek mümkün oluyor. Kullanıcı yürüyüş pistinden geriye doğru uzaklaşması veya düşmesi halinde ip gerilerek ekranın üzerinde takılı olan parçayı yerinden çıkarır ve makine durur.


Butonlu Soketli Siviçli mıknatıslı ve Siviçsiz mıknatıslı. Emniyet anahtarları acil durumlarda kolay ve hızlı şekilde cihazı durdurmanızı. Satın alacağınız koşu bandında bu anahtarın olmasına dikkat ediniz. ProForm koşu bandınız için tamir ve bakım hizmeti yerinde verilmektedir.


Sonuç olarak, emniyet anahtarı koşu bandın in derhal durmasını Sağlar. Yüksek süratlerde çalışırken, hemen tam olarak durmak rahatsızlık verici ve biraz tehlikeli olabilir. Dolayısıyla, emniyet anahtannı sadece acil durumlarda durma amaçlı olarak kullanın.


Adresten adrese,odadan odaya taşıma nakil montaj hizmetleri. Stepper Tamiri ve Bakımı. Siparişler (0) BTSSPORT Store.


Koşu bandı emniyet anahtarı

Acil Durdurma Sistemi: Egzersiz sırasında güvenliği sağlamak için tehlikeli anında otomatik durdurma özellikli emniyet anahtarı bulunmaktadır. KOŞU BANDI EMNİYET ANAHTARI. Emniyet Anahtarı : Cihazınız emniyet anahtarı sayesinde bir tehlike durumunda otomatik olarak durur. START tuşuna basınız , koşu bandı en düşük hızda çalışmaya başlayacaktır.


Ne zaman durdurmak isterseniz, STOP tuşuna basınız veya doğrudan emniyet anahtarını çıkarınız. SAYAÇ MODU MODE tuşuna basınız,zaman sayaç modunu,mesafe sayaç modunu,kalori sayaç modunu seçebilirsiniz. Pencere varsayılan veriyi gösterecektir.


Bu anahtarlar arasındaki en. Cihazı kullanırken yakın çevrenizdeki çocuklara dikkat ediniz. Hareketli düzenekten uzak tutunuz. Mağaza satış fiyatı tahminen 4. Maksimum Kullanıcı Ağırlığı : 1kg Katlanma Özelliği : Katlanabilir.


Soft drop sistemi ile katlı olan koşu. Ayrıca çocuk kilidi olarak da kullanabilirsiniz. Kargo ve Kurulum ile Taksit imkanı.


EMNİYET ANAHTARI FONKSİYONU Her durumda, emniyet anahtarının çekilmesi koşu bandını acil olarak durdurabilmektedir, hız penceresi “KAPALI” ibaresini gösterecektir ve Bi-Bi-Bi sesi duyulacaktır. LCD Ekran : Mavi ışıklı LCD ekran gün ışığında net okunma sağlar. Ani baş dönmeleri,tansiyon dengesizliği anında çok faydalı olacaktır. Mesela 100kg olan birisi için koşu bandı taşıma kapasitesi en az 120Kg olmalıdır. Emniyet Mandalı Yürürken üzerinize tutturacağınız emniyet mandalı (veya anahtarı ), olası bir düşme durumunda koşu bandını otomatik olarak durdurur.


Nova 4ticari koşu bandı AC motor yapısıyla düşük yoğunluklu spor salonları, toplu konut sosyal alanları, otel ve spa merkezleri, emniyet müdürlükleri, askeri tesisler gibi tüm fitnes alanlarında egzersiz yapanların motivasyonunu sürekli yüksek tutarak kullanıcılarına etkili kardiyo egzersiz deneyimi yaşatmak için ideal bir koşu. Gürültü Düzeyi: Düşük seviyede çalışmaktadır. Ev kullanımı için idealdir. Acil durumlar için emniyet anahtarı ve ekran üzerinde acil durdurma butonu bulunmaktadır.


Koşu platformu ebatları X 153cm’dir. Acil durumda cihazı durdurmak için kullanmak üzere emniyet anahtarı mevcuttur. Cihazın üstünde ekstra kauçuk darbe emici sistem bulunmaktadır. Cushion Deck-darbe emici tartan zemine sahiptir. Tutma kollarında hız ayarlama butonu, ekranda doğrudan hız seçim butonları mevcuttur.


Tekrar konumlanması için start tuşuna basmanız gerekir. Cereyanı açıldığında, koşu bandı bulunduğu konuma tekrar dönmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar