30 Aralık 2014 Salı

5 Metre merdiven

Ekstra indirimli fiyat. Portatif merdivenden ev tipi merdivene kadar pek çok farklı ürün arasından ihtiyaçlarınıza uygun seçimler yapabilir ve kaliteli bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. TL 20TL (46) herseyciniz 99.


5 Metre merdiven

Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Platformda, merdiven üzerinde çalışan personelin rahatlığı ve dengesi düşünülerek 15mm WireMesh kaydırmaz filmli plywood kullanılmıştır. Geniş denge ayakları ve alüminyum destek lamaları ürüne ekstra bir güvenlik sunması için tasarlanmıştır. Basamaklar, rampalar, merdivenler , tekne gövdeleri ve benzeri yüzeylerde kullanın.


MERDİVEN FİLESİ MM GÜVENLİK AĞI 4XMETRE. Yatık eğimli merdivenler – Park, bahçe, geçit ve bina dış merdivenleri 2. Normal eğimli merdivenler – Bütün binaların iç ve dış merdivenleri. Fazla eğimli merdivenler – Çatı, bodrum kat vb.


5 Metre merdiven

Kolayca uygulayabilirsiniz, ustalık gerektirmez Sıkı tutuş ve uzun süreli koruma sağlar Oyun alanları gibi eğlence alanları, havuz alanları, kamp yerleri, merdivenler , çalışma alanları, makine dükkanları, tehlikeli zemin alanları. Web sayfamızdaki ve üçüncü kişilerin web sayfalarındaki deneyimlerinizi daha da iyileştirmek amacıyla ziyaret alışkanlıklarınızın analiz edilmesine dayanan ilanlar olarak sayfamızda üçüncü kişilerin ve bizim çerezlerimizi kullanmaktayız. Ve alüminyum metre merdiven ürününün merdivenler , merdiven tabureler veya merdivenler olmasını seçebilirsiniz. Metreye Kadar Siparişleriniz Ücretsiz Kapınızda.


Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Paslanmaz çelik vidaları ile beraber gönderilmektedir. Tüm merdiven ve havuz tiplerine uygundur.


Dubleks daire merdiveni , iş yeri, mağaza merdiveni gibi dekoratif merdiven modelleri imalat ve uygulamaları. Hafif, pratik ve sağlamdır. Kaymayı önleyen ayaklar dengeyi sağlar. Katlanabilir olması dolayısıyla az yer kaplar. Yüksek kalite ve Ekonomik fiyatlarla Tüm siparişlerinize yanıt vermekteyiz.


Türk Malı, Sağlam, Üst Derece Dayanıklı, Güvenli, 1. Sitemizde yer alan videoları izleyerek veya merdiven bulma sihirbazını kullanarak sizin için en uygun merdiveni kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bize danışmadan merdiven almayınız. Merdivenler yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası. Sportive antrenman merdiveni ile daima yükselin.


Sporda perfrmans, doğru ekipman ve üstün performans sunan ürünler ile formda, fit ve daima güçlü kalın. Etiketler: merdiven , kaydırmaz, bant, metre , Ürünleri Thepassageonline. Dinamik bir yapıya sahip olan Thepassageonline.


Parti Kutlama ve Özel Gün. Eğer siz de işletmenizde merdiven kullanımına ihtiyaç duyuyorsanız, Eurometall’deki ürün çeşitlerini inceleyebilir, online alışveriş imkanından faydalanarak dilediğiniz zaman beğendiğiniz ürünleri sipariş edebilirsiniz. En uygun fiyatlar-ödeme seçenekleri, aradığınız her ürüne en hızlı şekilde ulaşın.


5 Metre merdiven

MT Sipariş üzerine üretilmektedir. Uzunluk metre , boy metre. Oval desenli parmaklik ve cam tarafında açılır cam olmasını istiyorum. Ayrica uzunluk m , boy 1. Cam kanati acilir olacak.


Akıllı kilit sistemi sayesinde çok amaçlı kullanım. Dikey konum metre Taşıma kapasitesi 1kg. BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Yangın merdiveni bina dış yüzünde yapılırsa, standartlara göre sağ ve soldaki kapı ve boşluklardan yeterli mesafede olmak koşuluyla yapılabilir.


Kaçış merdiveni yapılacak olan yapının yüksekliğ i 3 m ’den fazla, 5 m’den az olmamalıdır. Stoklarımızda devamlı olarak bulunmaktadır. Hemen İzlemek İçin Tıklayınız! Kaygan merdivenlerde kaymamak için ideal bir ürün.


Yapıştırdıktan sonra ilk saat bekletilmesi tavsiye edilmektedir. Yapıştırmadan önce zeminin temiz ve kuru olduğundan emin olun. Kişisel Güvenlik Ürünleri.


Uygulama için zeminin kuru ve temiz olması gereklidir. Yapışkan bölümden koruyucu filmi parçalarhalinde çıkartın. MAİL LİSTEMİZE KAYIT OLUN.


Milimetreden metreye çevirme yaparken merdivende basamak çıktığımız için sıfır sileriz. Akrobat merdivenler özel mafsal-kilit sistemleri sayesinde çok maksatlı olarak kullanılabilir. Elektrik akımını iletmediğinden dolayı elektrik kablolarına ve hatlarına yakın yerlerde çalışanlar için uygun ve güvenilir ürünlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar