23 Aralık 2014 Salı

Alüminyum denizlik profili

Binaların dış cephelerinde, mantolama işlemleri sırasında, mantolama köpüğünün eksik kaldığı durumlarda, balkonlarda bulunan mermerlerin altına takılan profillerdir. Bu sebeple kırılıp yenisi yapılmaktadır. Isı yalıtım uygulamaları sonrasında izolasyon kalınlığına bağlı olarak pencere denizlikleri kısalabilir. Hakkımızda Çevre ve Biz İnsan Kaynakları Arfen Group. Güncel Haber ve Duyurular.


Mevcut binalara mantolama yapıldığında denizlikler kısa kalır. Doğrama ve cephe sistemlerinde tamamlayıcı eleman olarak kullanılmaktadır. Tamir binalarında, dış cephe mantolama uygulamaları sonunda kullanılan, izolasyon kalınlığına göre cam önlerindeki mermerlerin önüne geçebilir. Plastik Çivili Paraşüt Dübel.


Su Basman Profili ve Takozu. Kuralları Satın almış olduğunuz ürünleri fatura tarihinden itibaren. Aynı zamanda dekoratif yönleri de, binalara değer katar.


Alüminyum denizlik profili

Alüminyum ve PVC Köşe Profili. Cavit Duvan şirketler grubu bünyesinde çözüm ortaklığı yaptığımız markalar ve şirketler. Standart m uzunluğunda, ısı yalıtım uygulamalarında mevcut pencere denizliklerinin yeterli olmadığı bölümlerde, bu kısımları uzatarak yalıtım detaylarının uygulanabilmesine imkan sağlayan alüminyum denizlik profilleridir. Bu profil mantolama yapılmadan önce cepheye vidalanır, mantolama vidalanan kısmın üzerine biner. PVC veya alüminyum esaslı bu profiller yardımı ile yalıtıma zarar vermeden denizlikler uzatılabilir.


Denizlik profilinden farkı arkalığı olmasıdır. Yüzey işlem olarak polisaj, satinaj ve zımpara uygulanmaktadır. Kalıplarımızın dizayn ve imalatı, son model CNC ve tel erezyonlarda yapılmaktadır. LETİŞİM BİLGİLERİ Fevzipaşa Mh.


Tümünü Seç ve Mesaj Gönder ÖZSU ALUMİNYUM PROFİL LTD. Tek profil sistemleri olarak sizlere en kaliteli ve en uygun fiyata denizlik uzatma profili ‘ni sizlere sunuyoruz. Damlalık Profili arkalıklı alüminyum – denizlik profili mantolama uygulamalarında pencere ve parapet denizliklerinin kısa geldiği noktalarda kullanılır.


Pencere alt kısmınıda suyun cepheyi yalamaması için çıkıntılı damlalık detaylı yatay elemanlardır. PVC den olanlarıda mevcuttur. Alternatif olarak kolay işlenmesi, estetik, pratik ve ekonomik olması. Asaş Profil kataloglarını PDF formatın da inceleyip indirebilirsiniz.


Gardolap Hareket Sistemi. Aluminyum Damlalık Profili. Fuga için Paslanmaz Çelik Şerit. Dilatasyon ve Halı Profilleri. Su Yalıtımı Baskı Profili. Düz Aldox Kapı Pencere Sistemi. Fotoselli Kapı Profilleri.


Mantolama uygulamalarında pencere mermerlerinin kurtarmadığı kısa kaldığı yerlerde kullanılır. Değerli Takipçilerimiz,Tüm ürünlerimizi kolaylıkla inceleyebileceğiniz, bilgisayarınıza indirebileceğiniz şekilde tasarlanan websitemiz yayına girmiştir. Cepheye su almasını engeller. Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Ahşaptan yapılan denizlik. ProfilEx Mantolama Profilleri ,bina köşelerini ve pencere mekanik etkilerden korumak ve düzgün detaylar elde etmek için plastik veya alüminyumdan üretilmiş,istenirse cam elyafı sıva filesi takviyeli ve.


Isı Yalıtımsız Doğralama Sistemleri. Sistemde alüminyum ve ahşabın birleşimi üstten veya alttan takma şeklinde olmayıp birbirine geçme kompoze şeklindedir. Bu sayede sadece görsel amaçla üretilmemiş olup gerek alüminyumun gerekse ahşabın işlevsel amaçları ön planda tutulmuştur. Küvet montajlarinda duvarla küvet arasindaki boslugu gidermek için kullanilan bu seri PVC üzeri alüminyum profili çift parça. Silikon yardimiyla montaj edilir.


Kapalı Tip Seramik ve Fayans Dış Köşe Profili. Desenli Seramik ve Fayans Dış Köşe Profili. Merdiven Basamak Profili.


Alüminyum denizlik profili

CTWDP PENCERE ALTI DENİZLİK PROFİLİ - Cermix - İnşaat Yapı Kimyasalları. Diğer Profiller fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar