16 Aralık 2014 Salı

Ateş tuğlası adana

Dekorasyon Taş Mutfak Taş Banyo Taş Aksesuarlar. Adana Gergi Tavan Sistemleri. Aynı zamanda Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Kuzey Amerika’dan bir çok ülkeye ihracat yapmaktadır. Kuvars topraktan yapılan ateş tuğla çeşitleri, yüksek ısıya dayanıklı olmasının yanında kolay erimeme özelliğine de sahiptir.


Ateş tuğlası adana

Eskimiş antik tuğlalar , çıkma tuğlalar, dekoratif tuğlalar yaşam alanlarınıza nostaljik bir hava katacak ve sizlere huzuru telkin edecektir. Müşteri memnuniyetini ve kaliteli üretim politikasını benimsemiş bir kuruluş olmakla beraber her yılın ayı hizmet vermekle gurur duyuyoruz. Harita için buraya tıklayınız. Bize numune ve çizimlerinizi ulaştırdığınız takdirde, özel ve şekilli refrakter tuğlalar ve malzemeler kullanım yeri, alanına ve sıcaklığına göre seri imalatı yapılmaktadır. Bisküvi kültür tuğlası , ateş tuğlası , eskitilmiş tarihi tuğlalar, tarihi Selçuklu ve Osmanlı tuğlası orjinal duvar kaplama tuğlaları.


Tuğla - Kiremit ve Briket. Renkli ve desenli şeffaf tuğla modellerini evinizin içerisinde ya da dış cephenizde dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Dekoratif tuğla kaplama eskitme yani eskitilmiş antik ve rustik dokuda olan doğal ateş tuğlası İstanbul satış ofisi Emin Stone.


Yapılışında kullanılan teknikler ve malzemeler, kil, şamot ve porselen kırığıdır. Bu ürünler uygulanan ortamları kendine has bir enerji ile doldurur ve benzersiz mekanlara dönüştürür. Adres: Reşatbey mahallesi Ordu caddesi kılınç apt. SELKO ATEŞ TUĞLA olarak yılların vermiş olduğu deneyim ve kalite anlayışıyla sizlere hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Ateş AŞ, konusunda çok geniş ürün çeşitliliğine ve yüksek stok kapasitesine sahiptir.


Firmamız sahip olduğu çeşitli markaları ve aldığı distrübütörlükleri ile piyasadaki en güçlü tedarikçidir. Dekoratif kültür tuğlası ailesinin en özenerek hazırlanan ateş tuğla modelleri atik ve rustik bir dokuya hükmetmektedir. PLASTİKLER Dövme ve sıkıştırma yöntemiyle uygulanan kullanıma hazır malzemelerdir.


Demir çelik, çimento, dökümhane, alüminyum, ağaç, cam, seramik endüstrisi gibi sektörlerde geniş kullanım alanı bulur. Ateş tuğlaları tamamen doğal bir tasarımdır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Herhangi bir polyester ve çimento bulundurmaz. Osmanlı İmparatorluğu döneminde küçük bir balıkçı köyü olan belde, Cumhuriyet döneminde yapılan tuğla fabrikasıyla önemli bir merkez haline dönüşmüştür. HARÇLAR VE SERAMİK HAMURU.


Harçlar ve Seramik Hamuru Çeşitleri. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Portekiz ve Sırbistan şeklindedir ve sırasıyla ateş tuğlası Barbekü ürününün , ve kadarını karşılarlar. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün. Cafe, ev, iş yeri ve birçok yerde kullanılan dekoratif tuğla kaplamalar model seçenekleriyle sena stone’de. YILIN EN ANLAM DOLU İFTARI!


COŞKUN TUĞLA ADANA YI ÖNEMSİYOR! Av tüfeğinin ateş alması sonucu bir çocuk yaralandı. Yurt çapında yaklaşık 1bayisi bulunan SELKO ATEŞ TUĞLA taleplere anında cevap vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır.


Ateş tuğlası adana

FAIL (the browser should render some flash content, not this). Biz ateş tuğla kalitesiyle dekoratif tuğla yapan tek firmayız. Yüksek dereceli ısıya ve ateşe dayanıklı tuğlalardır. Yapısında yüksek oranda SiOve AI2O düşük oranda ise Fe2O CaO, MgO bulunur.


Orjinal antik harman tuğla modellerinden olan eski tuğlalar binalardan özenle sökülerek işleme alınmaktadır. Tasarım ve Uygulama: Sıradışı Digital. Dekoratif tuğla görünümlü paneller, yapısı ve görüntüsü ile kültür tuğlası görüntüsü veren, hafif ve pratik olması nedeniyle, dekoratif sektöründe çokça tercih edilmektedir. Türkiye Bartin Firma İthalatçı Olarak Çalışıyor Firma İhracatçı Olarak Çalışıyor. Soru ve Önerileriniz İçin Lütfen Bize Ulaşın.


EGE ATEŞ TUĞLA REFRAKTER MALZEMELERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ telefon numarasının rehberimizdeki kaydı bu şekildedir. Türkiye’nin en büyük telefon rehberini bünyesinde barındıran sitemiz hızlı ve güvenilir bilgiye en kolay şekilde ulaşmanızı hedeflemektedir. Magnezit ve dolomit gibi bazı malzemelerin, sinterleme ve yoğunlaştırma işlemi için önce döner fırınlarda pişirilmesi gerekir.


Burada gördüğünüz geniş ofis alanının asma katını oluşturan bölümde bir dekorasyon unsuru olarak ateş tuğlası tercih edildiğini görüyoruz. Seçkimizdeki diğer projelerin aksine bu ofis tamamen yeni ve ateş tuğlası da sıfır bir malzeme olarak tercih edilmiş. Antik tuğlaları mız evinizin iç ve dış duvarlarınıza farklı bir hava kazandırır ve şık bir görünüm sağlar. Yüksek ısı yalıtımı gerektiren yerlerde tuğlaların örülmesinde kullanılır. Fırın tuğla harcı kg çuval halinde satışı yapılmaktadır.


Faaliyet gösterdiği alanlarda rakipsiz olma özelliği ve gelişen teknolojik şartlara uyum sağlayan şirketimiz piyasada var olmayan ürünlere yönelmek suretiyle müşterilerimizin talep ve beklentilerine en kısa zamanda cevap verebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar