28 Ekim 2014 Salı

S5 su geçirmez

S5 su geçirmez

Konuyla ilgili Sony Mobile CEO’ su Ravi Nookala su geçirmezliğin öncüsü olarak diğer markaların yaptığı benzer özelliklerin kendilerini endişelendirmediğini aktarıyor. Su ve toz geçirmeme özelliği ile sağlamlık standardı olan IP şartlarına sahip olan cihaz, metre derinliğindeki suda dakika kadar su geçirmeden ve bozulmadan kalabiliyor. Aracınıza uyumlu oto brandanız, aracınızın boyasına zarar vermeden ve su geçirmez özelliği ile aracınızı korumanın yolu Oto Hobim den geçiyor.


Aracınızın boyasının sıcak ve kuru havalarda kurumasını, solmasını, çizilmesini, kışın ve yağmurlu havalarda dış etkenlere maruz kalmasını engeller. Bir gün sonrasında önce telefonun kamera lensindeki buharlaşma dikkatlerden kaçmazken, çok geçmeden cihazın kamerası çalışmamaya başladı. Dünyanın En İlginç Havuzu 7. Koyun kardes kanını bizim için akitti. Güç tasarrufu modu ve kalp hızı monitörü bunlardan bazıları. Aslında bu bilgi bir süredir ortalıkta dolaşıyordu.


Teknogram’ın haberine göre bir gün sonrasında önce telefonun kamera lensindeki buharlaşma dikkatlerden kaçmazken, çok geçmeden cihazın kamerası çalışmamaya başladı. Günümüzdeki su geçirmez telefonların ise teknik özellik olarak diğerlerinden hiçbir farkı olmadığı gibi insanlar artık bu teknolojiyi kullanarak su altında çekimler yapmanın keyfini sürüyor. Su geçirmez özelliği var diye bu gün telefon ile havuza girdim resim video falan çektim. Bir çok marka, model cihaz ile uyum içerisinde çalışmaktadır. Sonuçlar şu an için pek iç açıcı değil.


Su geçirmeyen bir çok cihaz bu özelliği ile övünmekten geri kalmıyor. Bir başka incelememiz olan Samsung Sİle LG GKıyaslama ! Tabii burda bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. IPsertifikası suya dayanıklı cihazlar için veriliyor ancak, bu sertifika sahibi ürünlerin tam olarak su geçirmez bir yapıda olduğunu göstermez.


Galaxy Soldukça iyi bir performans sağlıyor. Forum Yönetimi, Duyurular ve Etkinlikler. Suya dayanıklılık birçok kullanıcı tarafından beğeniyle karşılanınca, bu trendi başka şirketler de kullanmaya başladı.


Bu videoda, cihazların kablosuz şarj ve su geçirmez özellikleri öne çıkıyor. Ya hala si kötüleyenler var ya abi 1. Samsung, telefonunu hafif, su geçirmez tutmak üzere amiral gemisi cebinde. Ayrıca sualtı görüntüsü yayınlanan gizemli akıllı telefon Ssu geçirmez mi olacak dedirtti.


AirPods kasasını kullanarak maceralara devam ederken daha rahat ve güvenlidir! Bugün internette hemen hemen tüm sitelerde Sin yüzde yüz olmasada su geçirdiği hakkında bunun sonucunda kameranın yanması vs. da Su testlerini izledikten sonra video da su geçirmeyen cihaz nasıl olurda sitelerdeki yazanlarla kıyaslanır. Kış aylarında en çok giydiği bu su geçirmez botlar sayesinde daha iyi bir ayakkabı ile sizlerleyiz.


S5 su geçirmez

Botların kış ayların vazgeçilmez olduğunu biliyoruz daha şık görünüm için sizlere çeşitli bot seçeneği sunan MERREL, SALOMON ve GREYDER hem iş ve günlük hem de outdoor imkanlarıyla size seçenek sunuyor. Hayır dostum, Note de diğer tüm cihazlar gibi SU GECIRMEZ DEĞİL. Notesu gecırıyor ssu gecırmıyo. Afurkan (1puan) tarafından cevaplandı.


Samsung note serisinde su geçirmezlik özeliğini sunamıyor çünkü kalem girşi var. Dalış Bayrakları ve Şamandıralar. Oksijen İle İlgili Ürünler.


Adamlar zaten su geçirmez yapsa kafamızın etini yerler su geçirmez diye. Su Geçirmez Kumaş fiyat avantajını yakala! Sonra görürdük zaten Note Sfalan hepsi su geçirmez olurdu,Apple bir trend getirirdi. Sudan çıktığımda telefonda bir sıkıntı yoktu ancak 5-dakika sonra.


Tchibo E-bülten Aboneliği. Telefonunuz su geçirmez mi, suya dayanıklı mı? Zorlu zemin koşullarında kolay tutuş sağlayan kalın ve esnek tabanlar, ayaklara ekstra yük getirmeyen hafif dokusuyla benzersiz bir rahatlık sunuyor. Soğuk günlerde ayağı sıcak tutan, su geçirmez bot tasarımları ayak sağlığını koruyor.


S5 su geçirmez

SU GEÇİRMEZ ŞİŞME PARKA Ayrıntılar. Kapüşonu çıkarılabilir kontrast suni kürk şeritli parka. Manşetleri fitilli uzun kollu, biyeli ön cepli ve önü çıtçıtlı patletle gizlenen fermuar kapamalı. MANGO Oturumu başlat Oturumu başlat İstek listesi Kayıt ol Siparişler Yardım.


Kadın Erkek Tümünü İncele. Bot Panduf Çanta Tümünü İncele. Gelen bilgilere bakılırsa şirket bundan sonraki amiral gemi medellerini su geçirmez bir yapıyla üretecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar