29 Ekim 2014 Çarşamba

Rüyada mermer merdiven

Diğer yandan da sağlam ve kararlı işler yaparak yenilmez olmaya yorulur. Bu rüyayı yorumlarken diğer yazılarımızda da hep yazdığımız gibi, rüyanın bütününden çıkarımlar yapılmasını tavsiye ederiz. Rüyamda galata kulesi gibi geniş mermer merdivenlerden düğün sebebi ile elinden tutup inip çıkıyoruz, oğlumla beraber. Mermer merdivenler oldukça rahat, geniş ve temiz kule de oldukça yeni. Merdiven rüya tabiri açıklamasıdır.


Leave a Comment Cancel Reply. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Caferiye göre bu rüya alacağı destek sayesinde refaha kavuşacağına ve isteklerine kavuşacağına, hayatında yenilikler yaşanmasına ve mutlu olmasına delalet eder. Fakat sıkıntıda olan kişilerin rüyasında merdiven görmeleri çok iyidir, sıkıntılardan, sağlık sorunlarından, parasızlıktan ve darlıktan kurtuluş anlamına gelir.


Aynı zaman da rüyada merdiven görmek farklı şekillerde de tabir edilir. Görülen bu rüya kişinin hem maddi hemde manevi yaşama verdiği önem sayesinde bulunduğu konumu sağlamlaştıracağına, gelecek yaşantısını garanti altına alacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyada merdiven görmesi, işlerde selamete, iyilikle emretmeye, kötülüklerden de men etmeye alâmettir. Bazen de merdiven , işlerde selamete işarettir.


Bazen ağaç merdiven üzerine çıkmak, itaat etmeyen kimseye iyilikle emretmeye, kabul etmeyen kimseye nasihata ve kötülüklerden kaçınmayan kimseyi de, kötülükten kaçındırmaya işarettir. Yürüyen merdiven genellikle sizin işş yaşamınızdaki istikrarınızı veya hayatta izleyeceğiiniz rotayı gösterir. Web sitemizde örnek olarak bazı kaynaklardan alınmış bilgiler verilmektedir. Ancak doğrusu maneviyat durumunuza göre rüyanızın farklı anlamlara gelebileceğini unutmayın. Bunlardan bir tanesi eğer merdiven yukarı doğru çıkıyorsa işinde başarılı olacağına, ailesinde mutlu, huzurlu bir dönem yaşayacağına delalet etmesidir.


Eğer rüyada mermer merdiven çıkılıyor ise rüya sahibi düşüncelerinden ve kararlarından ödün vermeden kendi çizdiği yolda ilerleyecek, gerekirse etrafındakilerin kalbini kırarak kendi bildiğini yapacaktır. Aynı zamanda sağlam, dik duracağınız, kararlı yeni işler yapacağınıza işaret etmektedir. Bazı konularda endişelerin sona ermesi ve aklınızda artık hiç soru işareti kalmamasına, kendinden emin olmaya yorumlanır.


Uzun süredir cesaret edemediğiniz bir konuda da artık cesaretinizi toplayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar size hayır getirebilir. Bir kişi merdivenden düştüğünü ve yuvarlandıysa o kişi sahip olduğu mevkiden aşağıya düşer. Bazı kere de rüyada merdiven basamakları görmek, mühlet vermeye, hileye ve derece derece bir şeye yaklaşmaya delâlet eder.


Yine merdiven basamakları, yolcunun durak ve konak yerlerine işarettir. Rüyada Mermer Ocağı Görmek. Hasta ve sıkıntılı bir kimse rüyasında kendini merdiven çıkarken görürse yakın bir zamanda sıkıntılarından kurtulur. Rüya sahibi, her işinde programlı, planlı ve kontrollü hareket edecek, bu sayede ticaret hayatındaki her denemede neredeyse her zaman zafer elde edecek demektir.


Mermerin temiz ve parlak olması daima hayra alamettir. RÜYADA MERDİVENLERİ TEMİZLEMEK 20. RÜYA YORUMLARI RÜYA YORUMCUSU. Kapı, asansör ve trabzanlar siyah dökme demir.


Genç bir kızsa merdivenleri siliyor. Etiket arşivi: rüyada merdiven görmek. Rakiplerinizi geride bırakacak güce sahip olmaya. Bu nedenle bu rüyayı gören kişi ya makamını ve mevkisini kaybeder veya hayat yolunda ilerler ve uzun bir ömür geçirir.


Bazı kere de, rüyada mermer görmek, rüyayı gören kimsenin eline bol miktarda mal ve para geçeceğine işaretle tabir edilir. Eşiniz ya da sevgilinizle aranızdaki sorunların üzerine perde çekeceksiniz. Sonra bende çok yüksek merdiven var çıkıyorum dik yoks ek geniş mermer merdivenden adeta tırmanıyorum bir ara duruyorum ama çocuğa bakmıyorum ama onun bana tramvaydan baktığını. Mermer , bol miktarda para kazanacağınız, fakat sosyal yaşamınızda başarısız olacağınız anlamına gelir.


Huzur, rahatlık, helal maldır. Rüya Tabirleri ile rüyada ne rüyamda ise görmek hayırlı makine olabilir. Rüya sahibi bereket içinde yüzer ve büyük bir paraya konar. Rüyasında mermer gören kişi hayatındaki bütün kişiler ile anlaşır ve çok sağlam adımlar atar.


Rüyamda bir binadaydım ama tarihi bina gibi önünde mermer merdivenleri bahçesi var. Bahçe yeşil ama her yer kediler yavruları var. Birini aradım bu kedileri burdan topla temizle dedim. Karanlık bir yol inşaat yapılıyor yollar bozuk toprak gri çukurlar var.


Keder ve sıkıntıya düşeceğinize işarettir, şeklinde tabir edilir. Ancak mermer merdivenlerin iş merkezi gibi büyük alanlarda tercih edildiği unutulmamalıdır. Bu yüzden, duygu ve düşüncelerini sembollerle ifade eder. Haşim, merdiven adlı şiirde de akşam vaktini anlatmış, ve onu anlatmak için bazı renklerden, sembollerden yararlanmıştır.


Piyale” adlı eserin içerisinde yer alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar