27 Ekim 2014 Pazartesi

Alüminyum çerçeve profili

Ekstrüzyon alüminyum profil fabrikası olarak alüminyum profil sektörünü branşlara ayırmıştır. Alüminyum Çerçeve 25mm Opti – Poster, Afiş ve Reklam Çerçevesi. Aluminyum afiş çerçeveleri ,kullanış pratikliği,fiyatı ve uzun ömürlü olması sebebiyle en çok tercih edilen display ürünüdür. Fuar sergi ve arzu edilen tüm mekanlarda aluminyum çerçeveler kullanılabilir. Eloksallı profili sayesinde çerçeveler uzun.


Tüm çerçeve profillerinde yüzey koruma bandı standarttır. Menteşe Modeli : A-7: A-7çerçeve kapak profilleri , geniş yüzeyi ve keskin hatlarıyla tamamen farklı olup, istenirse çekmece kilidi takılabilecek tek profildir. Metre (Min.Sipariş) YRS. Tedarikçiyle İrtibat kurun 4xHint Stili.


Bakır, plastik, ahşap, v. ALÜMİNYUM ÇERÇEVE PROFİLİ İNDİR. Firmamız hakkında detaylı kurumsal bilgilere ulaşmak için tıklayınız. Aebatındaki raf dayanıklı akrilik (polikarbonat) malzemeden yapılmıştır.


Ağırlıklı olarak, mobilya sanayine yönelik alüminyum profiller , ray kapaklar, çerçeve kapaklar, ray dolap sürgü sistemleri, entegre kulplar, akrilik kapaklar, high gloss kapaklar, mutfak dolap kapakları, kapı kasaları, aksesuarlar ve çeşitli dekoratif panellerin üretim, satış ve ihracatını yapmaktayız. Tek bir hareketle afişlerinizi kolayca değiştirebileceğiniz klik sistem aluminyum yan kapaklar. Tasarımı şık ve kullanımı kolay, mm. PVC film ile güneş ve spot ışıklarını emerek net bir görüntü sağlar. CE standartlarına uygun olarak üretilmiştir.


Açılır kapanır alüminyum çerçeve profili özelliği ile içerisindeki görseli en kısa sürede değiştirebilme imkanı. UV Filtreli PVC koruyucu. Sürdürülebilir teknolojik yatırımlarla ürün toplam kalite standardını koruyor, en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilen alüminyum profilleri hızlı. E6-EVkalitesinde gümüş eloksallı alüminyum çerçeve profili kullanılmıştır.


PVC koruma ile güneş ve spot ışıklarını emerek net bir görüntü sağlar. Geniş Çerçeve Kapak Profili Mat ve Parlak Kulplu. Yorumları oku (0) Ürün Kodu. Kompozit Panel Renk Kartela.


Dijital baskı, CNC, Lazer kesim hizmeti. Kişiye özel çerçeve , paspartu imalatı. Poster,afiş,uyarı,ikaz,yönlendirme ve görsellerinizde şık ve kullanışlı aç kapa çerçeve.


Müşteri odaklı üretim ve hizmet anlayışı ile sizlere çözümler üretiyor, her geçen gün yeni projelere bitmeyen bir heyecanla imzamızı atmaya devam ediyoruz. PVC Profil üretimi yapmak amacıyla kurulan TESAY BU 150’e yakın çalışanı, çevreye duyarlı ve hızlı üretim yapısı ile Dünyada en fazla üretim kapasitesine sahip tedarikçiler arasında yer almaktadır. Açerçeve Fiyatları için hemen arayın!


Ayrıca talep edilirse özel ölçü alüminyum çerçeve imalatımız da vardır. Organize Sanayi Bölgesi Dağıstan Cd. Görselinizi Güneş Işınlarından Koruyan Ve Parlamasını Önleyerek Görselinizin Net Bir Şekilde Görünmesini Sağlayan Uv Filtreli Pvc Koruyucu.


Alüminyum çerçeve profili

Tek yapmanız gereken çerçevenin dört tarafında bulunan yaylı profilleri açarak, saydam koruyucu tabakanın altına istediğiniz görseli yerleştirmenizdir. TEKSTİL ÇERÇEVE PROFİLLERİ. Tekstil çerçeveleri ışıklı ve ışıksız kullanıma uygun olarak üretilmektedir. Görsel değişimi kolaylıkla yapılır ve çok kısa sürer. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır.


Standart Profiller Doğrama. Tezgah Ön Profilleri ve Aksesuarları. Yani alüminyum profiller çok hassas ölçülerde üretilebilirler.


Alüminyum çerçeve profili

Oracal,Unifol,Polikarbonat levha,fotoblok,naturalbond aluminyum kompozit bayi. Perakende cam ve işleme sektöründe tecrübeli elemanlarla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Yatay ya da dikey olarak montaja uygundur. Her türlü görüş ve önerilerinizi iletişim menümüzde bulunan irtibat bilgilerinden bizlere ulaştırabilirsiniz. Opti çerçeve iki kenarından sabit askılı ve delikli olarak üretilmektedir.


Masa üzerinde yatay ve dikey kullanma olanağı sunan sırt dayaması ürün içerisinde mevcuttur ve fiyata dahildir. Gümüş renkte sünek bir metaldir. Doğada genellikle boksit cevheri halinde bulunur ve oksidasyona karşı üstün direnci ile tanınır.


Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar