17 Ekim 2014 Cuma

Dekoratif yer taşları

Urban Floor yer taşları farklı doku ve özgün renk seçenekleri ile yeni bir ambians yaratmanız için size ilham verecek. Yer zemin döşemenizde kullanacağınız laminat parkeden dekoratif duvar panellerine kadar birçok ürünü online yapı marketi Yerevdekor. COM temin edebilir kredi kartına.


Dekorasyon taşları uygulandığı her ortama farklı bir ambians ve görsel sunar. Doğal Taşlar iç mekanlarda küçük ışık oyunlarıyla büyük görsel etkiler yaratır. Yer döşeme taşları Antalya ve çevresinde sokakları, caddeleri, bahçe yollarını süsleyerek, dekoratif yer döşeme taşı sevenleri mutlu ediyor.


Projelendirme Fiyatlandırma. Yer seramikleri ve trend yer seramik modelleri, en uygun yer seramik fiyatları ile yerevdekor. Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı marketlerinde. Yer Döşemeleri ve Bahçe kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Taş Yer Döşemesi 30xcm.


Banyo ve yer karolarında kullanabileceğiniz doğal taşlar uygun fiyat ve taksitli seçenekleri ile Koçtaş mağazalarında! Bahce vazo ve çiçek süsleme parlak dekoratif bakır rengi taş mm 1gr. Yer Taşı En İyi Fiyat Garantisi Detay Tercih ettiğiniz taşın fiyatı ve özel iskonto için lütfen iletişime geçin. BPC Yer Döşemesi 30xcm. Görüntüleri itibariyle bulundukları ortama şık ve zengin bir hava veren bu taşlar kolay temizlenme özelliği ile de dikkat çekmektedir.


Düzensiz ve kaba halleriyle ortamınıza natural bir görünüm kazandırabileceğiniz tarla taşı adıyla dekoratif taş kaplama ürünümüz doğal bir görünüm arayanlar için ideal bir üründür. Tarla Taşı Serisi,kültür, taşları ,fiyatları,eskitme,doğal,modelleri,ve. Ev, iş yeri , ofis, AVMlerin iç cephe uygulamalarında, park ve bahçelerin dış duvar dekorasyonlarında kullanılır. Yıllar boyu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


Dekoratif yer taşları

Tarihi eskitme dekoratif taşlar ile mekânlarınıza tarihi dokuyu yansıtın, otantik bir atmosfer oluşturun. Firmamız hakkında geniş bilgi sahibi. Yaşadığı mekanlarda doğal güzelliği tercih edenlerin seçtiği doğal taşlar kültür taşlarıdır. Kültür taşları doğal taş görünümüdedir.


Bu yüzden uygulaması kolaydır ve kullanılan alanda yer tasarrufu sağlar. Doğal taşların doku özellikleri alınarak elde edilmiştir. Sena stone, taş duvar kaplama, dekoratif duvar taşı , kültür taşı , dekoratif duvar panelleri, dış cephe tuğla kaplama uygulama ve satış hizmetleri. Site içerisinde yer alan tüm görsel ve yazılı materyallerin telif hakları tarafımıza aittir. Gelin yıllık deneyimimiz, kaliteli ürünlerimiz ve profesyonel uygulama.


Dekoratif yer taşları

Bahçede doğal taş kullanmak bitkileri tamamen göz ardı etmek anlamına gelmez. Aksine bitkiler için yer ayırıp farklı renklerdeki taşlarla çevrelediğinizde ortaya çok daha renkli ve canlı bir görüntü çıkabilir. Dekoratif Tuğlalar Özel Ürünler Sütunlar AKADEMİ STONE.


Bahçeler için dekoratif yer taşları. Eğer bahçeli bir evde oturuyorsanız bahçe dekorasyonları için değişik ve farklı bahçe taşları kullanmalısınız. Renkli taşların mozaik tarzı ve desenli olarak dizilmesi bahçelerinizi güzelleştirecek ve kullanım açısından bam başka bir halde güzelleştiricektir. Detay elemanlarının uygulandığı bazı fotoğraf örnekleri.


Bir yeri kişiselleştirmek, o yerde kendinizi rahat hissetmenin en güzel yoludur. Artstone’nun ürün portföyünde yer alan doğal taşı ve farklı kalıp dokuları mekanlarımızda hızlı uygulama kolaylığı sağlayıp, görsel açıdan da farklılık. Kalıpları, dekoratiftaşlar kalıpları, doğal görünümlü yapay taşlar , İç ve dış cephe kaplama taşları kalıpları, dekoratif parke taşları , üretim, dekoratif taşlar , dekoratif taş İmalatı, dekor taşı kalıpları, kaldırım taşları kalıpları, dekoratif duvar taşı kalıpları, zemin taşları , pırlanta. StoneWrap kültür taşı , UrbanBrick kültür tuğlası ve UrbanFloor yer taşı tescilli markalarıyla ulusal ve uluslararası pazarda hizmet vermektedir. En kaliteli hammaddelerden üretilen ve adeta doğayı kendine referans alan yenilikçi, modern, göze hoş gelen dekoratif amaçlı kullanılan dekoratif tuğlalar, dekoratif panel, dekoratif taş modelleri ve çeşitleri, türlerindendir.


Sizde evinizde yenilik istiyorsanız hemen şimdi inceleyebilirsiniz! Reyhan Bej,Sarı İnoks, Dolomit ve Versace Model Bordür. Duvar dekorasyonu mekânların tasarımlarında önemli bir etkendir. DEKORATİF YER DÖŞEMELERİ ürünlerinin listelendiği sayfa.


Dekoratif yer taşları

Bu nedenle hem verilen emek, hem de harcanan bütçelerin karşılığını bulabilmesi için sizlerle. Onlar kilden yapılmış, çimento ve eller tarafından ithal haslığı pigmentler. Geniş kullanım alanlarına hitap eden dekoratif taş üretimlerimiz 1yerli ve 1kendi imalatlarımızdır. Seri üretimlerimizin yanında isteğe bağlı özel tasarım modeller de üretmekteyiz.


Seramik saksılar, aydınlatma ürünleri, küçük heykeller, havuz için süslemeler, dekoratif ahşap ürünler, yer döşeme taşları , piknik masaları, ahşap ara bölme kafesleri de bu konuda size yardımcı olabilir. Pek çok farklı formda taşın bir araya gelmesiyle elde edilen bu duvar sade mekanlara duyguları harekete geçiren detaylar ekliyor. Taşlar , kase veya vazo içinde güzel bir dekorasyon yaratır.


Taşları , bir mumluğun içinde mumlarla kombine ederek güzel bir düzenleme yapabilirsiniz. Vida kapaklı kavanoz, kullanmadığınız dekoratif taşları saklamak için idealdir. SPA merkezi, cafe-restaurant, mağaza gibi ticari işletmelerde dekorasyon farklılığı gerektiren yerler için pratik ve etkileyici.


Stonewrap markası kültür taşı , yer taşı satışını yapmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar