22 Ekim 2014 Çarşamba

Dekoratif metal kutu

Kalite dekoratif kutular kampanyalı ve indirimli fiyatlarla Hepsiburada. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Dekoratif metal kutu

Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Bizim için dekoratif kutular en yüksek kalitedeki metal ambalajı temsil eder. Web sayfasına hoşgeldiniz. Oturma odası ve yatak odasında dekoratif ahşap kutular ve karton modeller tercih edilirken, metal ve plastik modeller mutfak ve banyolar için saklama çözümleri sunuyor.


Evinizin ihtiyacı olan tüm dekorasyon ürünlerine Tekzen kalitesi ve güvencesiyle ulaşabilirsiniz. ALTIGEN VE SEKİZGEN KUTULAR. Türk Gıda Kodeksine Uygundur. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aksesuarları satın al. Gofreli kabartmalarla süslü, dönem metal kutu.


Metalde 1 Geri Dönüşüm. Bir yeri dekore ederken hem nostaljik hem de şık objeler kullanmak istiyorsanız tam size göre. Evinizi toplamak ve kaybolan eşyalarınızı bulmakla uzun saatler harcamak yerine metal kutular kullanabilir, kendinize ayırdığınız zamanı arttırabilirsiniz. Kutu ölçüleri 14x13xcm.


Bu kutuları üst üste koyarak dar alanlarınızda geniş saklama alanları yaratabilirsiniz. Daha fazla bilgi için tıklayın! Teksan olarak markaları dekoratif metal ambalaj ile bir üst seviyeye taşıyoruz. Baskı ve kabartmadan, menteşe ve yeni kalıp yapımına kadar, teneke.


Politikası Paşabahçe Mağazaları web sitesi sizlere en iyi alışveriş deneyimi sunmak için çerez kullanmaktadır. KURU BİTKİ BEYAZ GÜRGEN DALI -CM. Politikamız hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.


Ekstra indirimli fiyat. Anahtarlık Tatil temalı modelidir. Vintage tarz olup, eskitme yapılmıştır. El yapımı ve el boyamasıdır. Mobil Uygulamamızı İndirin.


Mnk Toptan el yapımı metal ve ahşap dekoratif kutu anahtarlık çeşitleri. Modern bir tasarım içinse metal ayaklı bombeli sehpa, biblolar ve metal askılık objeler yeterli olacaktır. Sehpa Dekoratif Aksesuarlar Sepet. Veronese Design Büyük Boy JOKER Duvar Mask iNCELE. Adet Osmanlı Padişah Seti Limitli Üretim.


Bunların yaklaşık kadarı mumluklar, kutular ve kadarı ambalaj kutuları şeklindedir. Harika kutu kaplama, süsleme, yenileme örnekleri 10marifet. Yaptığım takıları koymak için bir takı kutusu hazırladım. Orijinali metal bir kutuydu fakat ben onu biraz süsledim.


Gold Dekor Ahşap Avadanlık Gözlü. Tri-Coastal Design-8TL. Leitz MyBox Masaüstü Saklama, Gri-Beyaz-Kişisel Ürünler. Tüm ürünlerde peşin fiyatına ay taksit imkanı ! Kırmızı yada krem renkte kulplu metal kova.


TLTL Hemde Peşin fiyatına taksit. Hemen Tıklayın Kaçırmayın. Tamamı metal malzemeden üretilmiştir. Hand Made ) Saklama kutusu özelliğine sahiptir. Budayeni - Dekoratif Ürünler.


Dekoratif metal kutu

Gramofon şeklinde metal kutu olarak kullanılabilmektedir. Adet: Bu üründen adet stok kalmıştır. E-BÜLTEN HABERCİSİNE ÜYE OL.


Kampanyalar,indirimler ve duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize üye olun. POSTA KUTUSU WELCOME METAL TENEKE. Welcome posta kutusu görünümlü dekoratif metal kutunuz ev , ofis ve mekanlarınıza harika dekor katacak.


Welcome teneke kapaklı açılıp kapanabilir kapağa sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar