27 Ekim 2014 Pazartesi

Cam filmi uygulama sıvısı

Camın içini iyice temizleyip, cam filminin etiketli yüzeyini çıkartıyoruz. Cam filmi uygulama suyunu karıştırınız yada çalkalayınız. Yapışkanlı kısmı cama içten yapıştırıyoruz. Sonra bu sıvıları kalmayacak şekilde dışarı çıkartıyoruz. Bu şekilde uygulama doğrumudur arkadaşlar.


Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Karıştırdıktan sonra uygulayacağınız yüzeye uygun miktarda sıkınız ve cam filmine püskürtünüz. Profesyonel cam filmi uygulama sıvısı olarak üretilmiştir. TL üzeri alışverişlerde kargo bedava! Konu açma gereği hissettim.


Filmi cama koyduktan sonra camın üzerinde hareket ettirebilecek fısfıslı sıvı bir kayganlaştırıcı (Sabunlu su ideal). Yapınıza hangi ton filmin uygulanacağı ne kadar ışık geçireceği, size sunulan çeşitler içerisinde en uygunu seçilerek uygulamaya başlanır. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


CAM FİLMİ UYGULAMA SIVISI. Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, antifriz, gres yağ, motosiklet yağları, adblue,yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, polen. Daha sonra temizlenmiş olan yüzeye, cam filmi sıvı yardımıyla yapıştırılarak camın ölçüleri alınır.


Kenar kısımlarına biraz daha özen göstermek gerekir. Döşemelerde kalan cam filmi uygulama sıvısı kalıntıları nemli bir havlu ile temizlenir. Araç içi süpürülerek temiz bir hale getirilir. Camlar içten ve dıştan tekrar temizlenir.


Cam filmi uygulama sıvısı

Cam düğmelerinin bantlanarak camın saat boyunca açılmamasının sağlanması ve müşterinin bilgilendirilmesi gereklidir. Automix cam filmi uygulama malzemeleri,ragle, cam filmi aparatı, cam kazıyıcı,mactac ve cam filmi uygulama sıvılarını uygun fiyatla buradan satın alabilirsiniz. Daha sonra hazırlanan özel sıvılar cama ve cam filmine püskürtülür ardından, özel bir ragle ile cam ile film arasındaki sıvı alınır. Zımparalanmış yüzey sıvı cam uygulaması için daha iyi mekanik özellik sağlar ve sıvı camın yüzeye daha iyi yapışmasına yardımcı olur. Kaput Koruma filmi ve oto cam filmi uygulamalarında amerikan cam filim kalitesi kullanılmaktadır.


Sonra uygulamayı yapmadan önce cam filmi gibi uygulanan özel sıvısı kaputa sıkılarak kaput iyice temizlenir. Sonra seçilen koruma filmi ıslak yüzeye yavaşca bırakılır. Oto cam filmi uygularken öncelikle temizliğe dikkat edilmesi gerekiyor. Oto camında toz ve pislik olmamalı, filmin çekildiği yer de buna uygun olmalı.


Cam filmi uygulama sıvısı

Film uygulamada oto camı boyutunda filmler kesilir. Araç Aksesuarları, Motosiklet ve Bisiklet Aksesuarları, Yapı Market, Outdoor ve Spor Ürünleri taksitle Toptan ve Perakende Satılmaktadır. Microfiber Bez Temizleme Sıvısı (Konsantre) Ekstralar. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Eğer film cama çok kuvvetli bir şekilde yapışmadıysa, kaldırılan kısmından tutulan film yavaş ve dikkatli bir şekilde çekilerek camdan sökülür.


Uygulama Aparatları ve Ragleleri. Akıllı cam filmleri kendinden yapışkanlı ve cam laminasyonuna uygun opsiyonlar ile sunulmaktadır. TETA Lamine Akıllı Camlar. Araç ön emniyet camına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılamaz.


Dış ışık yansıtma oranı üzerinde olan cam filmleri kullanılamaz. Yüzeye sıkılıp temiz bir mikrofiber bez yardımıyla silinir. A Sınıfı Cam Filmi Hizmetleri A. M çözüm ortaklığı sunmaktadır. RETİCİ 3M HAKKINDA 3M, temeli bilime dayalı bir şirkettir.


Johnson Cam Filmleri olarak, en açık renkte güvenlik ya da araç cam filmi yaptığımızdan dolayı bizim ürünlerimiz hafif kusurlu olarak bile işaretlenmemektedir. Cam film söktürmenin bedeli ise ortalama 1liradan başlıyor. CAMLARINDA ROLAN ARAÇLAR CEZA ALMAYACAK Cam Filmi uygulama kendinden film camlı araçlar için geçerli olmayacak. Anadolu yakasında şuan için ayrı noktada cam filmi uygulama hizmeti vermekteyiz.


Cam filmi uygulama sıvısı

Maltepe ve Pendik olmak üzere, açık adreslerine İletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Aracımda cam filmi var, değiştirmek istiyorum. Ben ay önce LLumar cam filmi yaptırdım arabama, o kadar çok memnunumki anlatamam. Hem usta çok iyiydi, hemde malzeme kaliteli.


Daha yeni olduğu için kesin konuşmak istemesem de şu ana kadar bir sorun göremediğim gibi uygulama yaparken izlediğim kadarıyla da oldukça titiz bir çalışma oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar