14 Ekim 2014 Salı

Parke sistre

Sistre uygulaması bittikten sonra ki işlem ise zamanla araları açılmış olan parke lerin aralarının dolgusuna yani macun yapımı aslın da bu uygulamayı ikinci kat zımpara işlemin den sonra uygulanabilir. Avrupa cila olarak trafic marka cila kullanmaktayız, çift kompenatlı olan bu cila ahşabın uzun yıllar sağlıklı çürümeden ve kurtlanmadan kalmasında en etkili ciladır yapısı gereği sert olan bu cila darbelere karşı üstün direnç sağlamakta dır. Sistre ve cila uygulaması, lamine parkenin belli bir zaman kullanımından sonra oluşabilecek çizilme, eskime gibi etkileri görüldükten sonra veya kullanıcı lamine parkenin rengini değiştirmek istediği zaman uygulanır. Sistre Cila, parke bakım işlerinin genel tanımıdır. Sistre yıpranmış, çizilmiş, parke yüzeyinin zımpara makinesi ile çiziklerden lekelerden deformelerden arındırma işlemidir.


Parke sistre

Bu işlem için günümüzde son sistem toz emici vakumlu sistre makineleri kullanılmaktadır. En yeni ürünleri en uygun şartlarda müşterilerimize sağlıyoruz. Birinci sınıf işçilik parke, sistre ,cila döşeme, lamine,merdiven ,dek ,dış mekan ,silim ,ahşap ilgili her şey itinayla yapılır. BENİM TAVSİYEM SPOR SALONLARINA VURULAN CİLALARI TAVSİYE EDİYORUM ;ÇÜNKÜ DAHA DAYANIKLI VE SAĞLIKLI BİR CİLA. ESTETİK VE ŞIK OLMASI YANINDA UCUZ VE DÖŞEMESİNİN,DE KOLAY OLMASI SEBEBİYLE MEKANLARDA TERCİH EDİLEN LAMİNAT PARKE.


Profesyonel makinalarla, tozsuz parke sistre yapıyoruz. Kansolejen madde içermeyen su bazlı parke cilası kullanıyoruz. Zımpara uygulama işlemi kat olarak yapılır. Parke cilalama fiyatı için arayınız. Cila işlemi hava sıcaklığı Cº’nin altına düştüğü zamanlarda başlatılmamalıdır.


Torbalı motor aynı zamanda parkeyi zımparalar. Bu işlem bittikten sonra parkedeki inatçı lekelerin de çıktığını göreceksiniz. Yılların ve profosyonel ekip ve ekipmanın verdiği özgüven ve deneyim ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir. PARKE VE LAMİNE PARKE DE (TOZSUZ) SİSTRE CİLA YAPIMI VE UYGULAMASI, AHŞAP MERDİVEN CİLASI, DEC BAKIMIN DA HİZMET SUNMAKTAYIZ. Ankara sistre firmamızda sistre cila, m si sadece TL dir.


Uygulamalarımızda çift kompenentli Avrupa cila kullanılmaktadır. Parkelerin üzerindeki cilada uzun müddet çizik kalmış ise cilasız kısımlar bir müddet sonra kararmaya başlayıp yosunlaşmaya başlar. Sistre , ahşap yer döşeme malzemelerinin (kayın,meşe,ireko,afselya,merbau,dek,çam rabıta,uzun ebat parke ,sapelli,lamine parke ) yüzey kısmına uygulanan zımparalama, parke aralarında ki boşlukların doldurulup yüzeyin pürüzsüz hale getirilerek parkenin parlaması işlemlerinin tümüne denir.


Parke sistre

SİSTRE CİLA İŞLEMİ: klasik parke ,çam tahta,rabıta ve lamine parkeler için uygulanan bir temizleme sistemidir. Mevcut olan Eskimiş yıpranmış masif, ahşap parkeleriniz ilk günki konumuna kavuşur. Laminat parke işinden ahşap parkeye yönelmiş yeni ustalar, 3Lira ile mesleğe girmekte, işin özünü bilmeden piyasa da fiyat vermekteler. Not: yarımat cila her metre karede TL artar ve tam mat cila her metre karede TL daha artar. Parkeler özel makineler ile değişik kalınlıkta zımparalar kullanırak temizlenir, parkelerde aralanma varsa tutkallı macun kullanırak doldurulup cila uygulamsına hazırlanır.


Sistre cila yapılacak alan parke , lamine parke , lambri döşeme v. Sistre , parkelerin üst kısımlarının zımparalanması daha sonrasında parke aralarındaki boşluk ve çatlakların parke macunu ile doldurulması işidir. Beykoz Acarlar, Zekeriyaköy Acarları, Ataşehir İnci Siteleri, Taksim Palas otel gibi yerlerde bir fiil çalıştım. Malzemin üzerinde oluşan çizik ve ezilme gibi durumlarda yapacağınız müdehaledir.


Sistre işleminin hemen arkasından cila işlemi yapabilirsiniz. Laminat parke , ahsap parke sistre cila , pvc , laminat parke tamir , ahşap parke tamir , işleri yapılır. Tasarım dekorasyon ve uygulama : işyeri konut ve tüm mekanlarda yenilikçi ve modern tasarım anlayışıyla. Mesela cam cila uygulandıktan sonra oldukça güzel parlar, pırıl pırıl bir görüntüye sahip olur. Masif parkenin , otomatik makineler yardımı ile zımparalanması, eğer gerekiyorsa boyanması ve sonrasında birkaç kat (kat tercih edilir) cilalanması işlemlerinin bütününe sistre cila denir.


Toz yapmayan silim makinelerimizle hizmet vermekteyim kokusuz su bazlı cila ve solvent bazlı olarak değişen bir cok marka ile siz degerli müşterilerimize hizmet vermekteyim İstanbul çevresi başta olmak üzere tüm türkiyede hizmet ağımız mevcuttur. Islak hacim harici mekanlarda sıklıkla tercih edilen parke , ahşap kökenli bir malzeme olduğundan dolayı her tarzda dekorasyon ile uyumluluk gösterir. No:Maltepe-İstanbul-Turkey.


Grup Dekorasyon Saray Kartonpiyer Atelye. Ancak cilalama işlemi nasıl olacak? Yeni parke ya da yeniden parke döşenmesi kastedilmektedir) Tüm parke yüzeyi lık parke zımparası kullanılarak makine ile bir kat zımparalanır. Düzenli bir şekilde sistre cila yaparsanız zemin ilk günkü kadar temiz, parlak ve yeni görünecektir. Parkelerinizin uzun ömürlü olması için cilalamayı ihmal etmemeniz gerekemektedir.


Online Fiyat Teklifi Sadece bir kaç adımda formu doldurarak fiyat teklifi isteyebilirsiniz. En son teknoloji ve yeni sistre makinaları kullanıyoruz. Tozsuz sistre imkanı sunuyoruz. Makinelerimizi inceleyiniz. Firmamız, kalite ve konfor unsurlarını ön planda tutarak, zemin çözümleri ve.


Lamine parkeler için mükemmel görünüm veren trio makina gönderiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar