14 Ekim 2014 Salı

Isıya dayanıklı silikon levha

Oksidasyon, ultraviyole, korozyon, kimyasal maddeleri bitkisel yağ, elektrik akımı ve ozona karşı çok mukavimdir. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Hindistan ve vietnam şeklindedir ve sırasıyla ısıya dayanıklı silikon levha ürününün. Isıya dayanıklı silikon fitiller.


Isıya dayanıklı silikon levha

Bütün elektriksel akşamlarda elektrik izolasyon ve ısı izolasyon malzemesi olarak kullanılabilir. Ocaklar, Fırınlar, Elektrik Motorları, Şofbenler, Sobalar, vs. Müşterilerimizin beklentilerine ve isteklerini zamanında temin etmek.


Silikon Levha Çeşitleri İmalatı. Teslimat Şartları Çalışma Saatleri. Yanlış fiyat Stokta yok Şirketin tüm teklifleri 881. Web Sayfamıza Hoşgeldiniz. Rahat, estetik ve yenilikçi bir çalışma hizmeti ile ilgili olarak ön plana çıkarılan pek çok destek için, geç kalmayın.


Ayrıntılara dair her noktaya hızlı bir şeklide ulaşabilirsiniz. Bu silikonların ucuz olmasının nedeni içindeki solventdir. Erime ya da bozulma gibi durumlar silikonlarda söz konusu değildir. Ayrıca ısı değişimlerinden de etkilenmezler.


Yapışkanlı PTFE Teflon Kumaş. Yurt dışından ithal edilmektedir. Fiyatlarımızda herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın değişiklik yapma hakkımız mahfuzdur.


Isıya dayanıklı silikon levha

Herhangi bir nedenle fiyatların değişmesi halinde teslim tarihindeki fiyatlar esas alınır. Yelpazemiz : Lastik levha , klingrit levha , salmastra, yapışkanlı epdm şerit ve levhalar, teflon kumaşlar ve levhalar, gümüş kaynak telleri ve tozları, alüminyum ve ahşap merdivenler, oto taban lastikleri, profil sünger lastikler, silikon levhalar, cam elyaf şerit, ısıya dayanıklı levhalar, işçi eldivenleri, yanmaz. Bu özelliklerinin sayesinde ise neredeyse sanayinin bütün alanlarında kullanılmaktadır. Teksen Kauçuk olarak silikon conta, ısıya dayanıklı silikon conta, müşteriden alınan teknik resme veya örneğe uygun şekilde imalatı firmamız tarafından yapılır.


Kırmızı Ultra ince silikon lastik levha ürünleri üretici Çin 1. UV ve ozon dayanıklı ve can dayanıklı yüksek olabilir. Etiketler: ısıya dayanıklı silikon levha , ısıya dayanıklı silikon plaka, kırmızı silikon kauçuk, kırmızı silikon levha. Bu ürünün en büyük özelliği hiç kuşkusuz, aşırı sıcaklara dayanıklı olan yapısıdır.


Normal şartlar altında 2santigrad dereceye kadar dayanarak, şekli bozulmadan görevini yerine getirmeyi sürdürmektedir. Gıdaya temasında insan sağlığına hiçbir şekilde zarar vermemektedir. Kokusuz olması özelliği ile tıp ve gıda sektöründe kullanımı oldukça yaygındır. Boardex Levha Lafarge Suya Dayanıklı Alçı Levha Sistemi” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


Sipariş teslim süresi gündür. Yüksek derecede ısıya sahip olan yerlerın yada medikal ortamlarda kullanılan levhalardır. Akıllı Sıralama Filtrele.


Cam elyaf üzeri silikon kaplı kumaştır. Tekstil Sektöründe transfer baskı Makineleri, Sanayi ütü makinaları ve buhar makinalarında,gıda ile temas eden yerlerde, su filitrasyonunda, plastik enjeksiyon. Tiksotropiktir, akma yapmaz. Antibakteriyeldir, Solventsizdir. Elastikiyetini devamlı surette korur.


UV ışınlarına ve yaşlanmaya dayanıklıdır. Contaları kaynakçı eldiveni kazan ve soba endüstrisinde. Klingerit Çeşitleri klingrit lastik conta levha mantar Örgülü ve yuvarlak olarak imal edilmektedir. Data sheet ve ürün bilgisi hakkında irtibat kurunuz.


Fırın kapılarında,otomotiv sektöründe,plastik enjeksiyon preslerinde conta vazifesi de görmekte olan bu ürün,mükemmel esnekliğe sahip olup,yağ. Mükemmel yırtılmaya dayanıklı , yağa dayanıklı , eskimeye dayanıklı. Endüstriyel asit ve alkali direnci ve iyi elastik. Doğaya dirençli mantara dayanıklı malzeme.


Avustralya’da yaşayan ITU Kimya ve Metalurji Fakultesi mezunu Cengiz Erkan yüksek ısıya dayanıklı malzemeler üzerine araştırmalar yapıyor. Kendisinden aldığımız bilgiye göre Bor ve TiO Avustralya, Ingiltere ve ABD’de cok yaygın bir şekilde, özellikle savunma sanayiinde kullanılmakta olan çok önemli bir malzemedir. Oksijen, ultraviyole,korozyon,kimyasal maddeler,bitkisel yağlar ve ozona karşı mukavimdir. Sıcaklığa dayanıklı conta modellerinden olan bu ısıya dayanıklı conta imalatı ısıya dayanan özel silikonla yapılmıştır. KURUMA SÜRESİ (20ºC) İlk kuruma: saat.


C ısıya dayanıklı yapışkanlı,yapışkansız olarak üretilmekte olan silikon süngerler istenilen kalınlıkta ve genişliktedir. Kürleşen malzeme mekanik zorlamalara dayanıklı bir conta oluşturur. Kuru ve serin ortamda raf ömrü.


Silindir sargı bantları Kumaş boya - dokuma- halı sektörün de doğru ürün uzun ömürlü silindir sargı bantları kullanmak için firmamız ürün geliştirme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar