14 Haziran 2019 Cuma

Ytong tuğla

Ytong tarafından üretilen ısı yalıtım özelliğine sahip, mineral ve çevre dostu yapı malzemeleri, konforlu yaşam alanlarının garantisidir. Bunun dışında gazbeton, briket ve tuğla malzemelerine nispeten daha pahalı olması sebebiyle tercih edilirken maliyet konusunun iyi analiz edilmesi de gerekmektedir. Bünyesindeki milyonlarca gözenek nedeniyle bir çok binada ilave ısı yalıtım malzemesi kullanmaya gerek kalmadan yalıtım sağlayan bir yapı malzemesidir.


Yeryüzünün en değerli varlığı olan topraktan değil, kuvarsit veya kum ile çimento, kireç ve suyun karışımından elde edilmektedir. Kudret tuğla kuruş indirme bindirme nakliye vs Turgut lu istersen kuruş mu yani 1lira kudret 1liraya gelir. KDV fiyat 1lira ya gelir. Silis, çimento, sönmemiş kireç, alçı taşı ve su karışımına gözenek oluşturucu alüminyum ilave edilmesi ile birlikte elde edilen milimetrik toleransla istenilen boyutlarda kesilir ve sertleştirmek maksadıyla buhar kürüne tabi tutulur.


Tuğla Duvar Örme Sıvama = 35. Bims Biriket Duvar Örme Sıvama = 43. Gazbeton Duvar Örme Sıvama = 37.


Firma olarak kendi alanında istikrarlı bir şekilde büyümekte olduğumuzu belirtir, inşaatlarınızda “çözüm ortaklarınızdan olmak” dileğimizi iletiriz. Kuvarsit veya kum ile çimento, kireç ve suyun birleşiminde elde edilen ytong geri dönüşümü yapılabildiği gibi üretim esnasında hava kirliliği de minimumdur. Oğuzhan yılmaz arkadaşımın isteği üzerine çekilmiştir. Ankara Atisan da bulunan KELEŞ TİC. Bina dış duvarlarında ısı yalıtımı sağlamanın pratik ve ekonomik çözümü gazbeton kullanmaktır.


Büşra hanım öncelikle teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ytong malzemenın ısı yalıtım özelliği bulunmakta. Ancak fiyat olarak biraz pahalı. Bu bağlamda dış cephelere örülecek duvarlar ytong , iç cephelere örülecek duvarlar ise delikli tuğla olarak düşünülebilir. Dayanıklılığa gelince, gazbetonların taşıyıcı özelliği olan da var olmayan da.


Ytong tuğla

Hatta donatılı üretilen gazbetonlar da var. Yangın duvarı yapımında özellikle tercih edilen yapı malzemeleridir. Gözenekli hafif bir yapı malzemesidir. Türkiye’de Gaz beton ytong – tuğla fiyatları da diğer inşaat malzemeleri gibi, sürekli yükseliş gösteren dolar kurundan nasibini almış durumda.


Kiriş aralarında yine de Ytong üzerinde bağlantı gerekir kimi zaman, bu durumda da yaptığınız bağlantıların sağlamlığını test edip, rüzgar yüküne karşı koyabilecek mi diye bir hesapları kontrol ederseniz sonra başınız ağrımaz. Tüm yapı sistemlerinde dış ve iç dolgu malzemesi olarak kullanılabilmektedir. Duvar örümü sırasında yatay ve düşey derzlerde kesinlikle boşluk kalmamalıdır. Ytong duvarı örüyoruz Duvar örülürken genel kurallar. Tutkalla örülen duvarlarda yatay ve düşey derzlere sürülen tutkal, yüzeyleri tamamen kapatmalıdır.


Statik açıdan taşıyıcı Sistem dışında kullanılan malzemelerin hafif seçilmesi daha dogru olur diye düşünüyorum. Bims gazbeton arasında ağırlıktan başka karşılaştırılmasi gereken ozelliklerde etkilidir elbet. Polietilen Dört Köşe Su Depolar. Bursa ve Çevresi kamyon bazında ki siparişlerde Nakliye.


Ytong Yoğunluğu düşük, masif bir malzemedir. Ytong gözenekli hafif bir yapı malzemesidir. Marmara bölgesinden DOĞU Karadeniz e kadar İÇ Anadolu bölgesinde özellikle İSTANBUL DA On binlerce yapıya güven ve huzur ile imzamızı attık. YTONG Ürünleri Çözüm Ortağınız.


Ytong tuğla

Modern inşaatlarda beton ve tuğlanın yerini alan, modern bir yapı malzemesidir. TL ( Kdv Hariç ) Hızlı Gönderi. Kocaeli Derince: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Krom Balkon Demiri: İnşaat Demiri: 1TL.


Ytong Duvar Malzemeleri ve Hazır Sıvaları İle kusursuz Cepheler, Nefes Alan Sağlıklı Yapılar haberini okumak için hemen tıklayın! EL İç mekanlarda gazbeton, tuğla , beton, brüt beton, bims ve benzeri mineral esaslı duvar ve tavan yüzeyler için ses ve ısı yalıtım özelliği arttırılmış alçı esaslı el sıvasıdır. Günümüzde modern teknoloji ile donatılan fabrikalarda, istenilen boyutlarda, istenilen özelliklerde ve değişik amaçlar için üretilen tuğlalara makine tuğlası denilmektedir. Blok tuğla ürünlerinde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Fakat araştırmalarım üzerine Ytong normal pirket veya tuğla gibi gelişi güzel örülemiyormuş. Adab-ı varmış bu meretin. Haliylen gidipte sıradan bi duvar ustası tutup, gündeliği 1TL’den çalışana birine yaptırırız fakat ya bu Ytong örmenin adab-ını bilmiyorsa.


Ytong, tuğla ve taşa göre hafif bir malzeme olduğu için uygulaması kolaydır. Sadece kalınlıkları değişir. Ytong , ısı ve ses yalıtımını beraber sağlamaktadır.


Ytong tuğla

Ytong donatılı döşeme ve çatı elemanları munzam yayılı yüke göre dizayn edilmişlerdir. Bundan ötürü noktasal yüklerden kaçınılmalı, ağır alet ve aksamlar mesnetler üzerine konmalı veya kalas atarak yükün muhtelif elemanlara dağılması sağlanmalıdır. DOĞANAY TOPRAK SANAYİ ve TİCARET A. TUĞLA TARİH OLUYOR İçi straforlu dağılmayan ve iki taş tarafından sıkıca tutulan İzoduo duvarlarda olduğu gibi köşelerde kullanılacak şekilde de yer alıyor.


Lüleci İzoduo kullanıldığında tuğlaya ihtiyaç olmadığını açıklıyor. Tüm paydaşlarımıza karşı dürüst, şeffaf ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket etmek, kalite anlayışımızın ön koşuludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar