18 Haziran 2019 Salı

Ladin ağacı kereste fiyatları

Firmamız ucuz kereste fiyatları ile rekabet etmeyi önemsiyor,kayın,gürgen,meşe, ladin ,çam,köknar,inşaatlık,paletlik,ithal kereste çeşitleri. LADİN AĞACININ ÖZELLİKLERİ. Ladin ağacı iğne yapraklarını kışın dökmeyen, her zaman yeşil sürgünleri bulunan ağaçlardır. Ladin ağacı soy olarak çam familyasından olup, bazı yönleri ile çam ağacından ayrışmaktadır. Ladin ağaç türünün gerek kullanım alanlarında sağladığı farklı özellikler gerek işleme kolaylığı neticesinde bu alanda talepleri olan firmalar için tercih sebebi olmaktadır.


Ladin ağacı kereste fiyatları

Doğadaki ladin ağacı tomruklar halinde iken belirli standart ve ölçülerde biçilir ve yontulur. Ladin yapısı gereği yumuşak bir ağaç türü olduğundan onu işlemek ve şekil vermek oldukça kolaydır. Ayrıca firma prensibi olarak ihtiyaca göre üretim yaptığımız için ihtiyacınız olan kerestenin fiyatını da üretim aşamasındayken öğrenip müdahale edebileceksiniz. Ladin ağacı , serin ve rutubetli toprakları sever ve bu şartların oluştuğu ormanlarda yetişir.


Kışın iğne yapraklarını dökmeyen, daimi yeşil sürgünleri bulunan ağaçlar. Yapraklar kısa, dört köşeli ve her bir yüzeyinde beyazımsı bir mum çizgisi olup, yaprak uçları batıcıdır. Ukrayna ve Bulgar kereste çeşitleridir. Ladin Türkiye’de yetiştiği yerler: Doğu Karadeniz. Yalnız, uzun iğne yaprakları, dallar üzerinde teker teker bulunur.


Neme karşı dayanıklıdır ve bu yüzden dış cephe kullanımlarına uygundur, kolay boyanabilir. Ladin ağacı , ormanlara ve endüstriye olan katkılarının yanı sıra, insan sağlığı için de son derece faydalı bir ağaçtır. Tüm Fiyatları Göster TL - TL (1) TL - TL (3). Sınıf 300X4x( Ladin ) 1850.


Minimum Adet Alınabilir. Kayın ağaç ürünleri için bizleri arayabilir, kereste fiyatları konusunda bilgi alarak kayın ağacı ürünleri konusunda fikir sahibi olabilrisiniz Anayurdu Kuzey Yarımküre olan kayın ağacı ülkemizde çoğunlukla Marmara, Karadeniz ve Ege bölgelerinde görülür. Kerestede önemli olan kerestenin kalitesidir.


Zira inşaatta kullanacağınız keresteyi en fazla kaç kez kullanacağınız kerestenin kalitesi ve cinsi ile alakalıdır. En çok kullanılan ağaç cinsleri nelerdir peki. Ağacın yaş halka genişliklerindeki fazlalık ve orantısızlıklar, reçine kesecikleri, ağaçken budanmış olan dal ların kerestedeki budak denilen kalıntıları, boyuna, lifine ve özüne paralel çatlaklar, helezyon yada burulmuş lifler. Ağacın , ticari maksatla kullanılabilir duruma getirilmiş hali. Köknar, çam ve diğer ağaç çeşitleriyle ile orman meydana getirirler.


Yumuşak Ağaçlar : Beyaz çam, ladin ,. Sakarya, Adapazarı, kereste , keresteci, odun, ahşap, tahta, ağaç , ağaç ürünü, inşaatlık kereste , yapı kerestesi, döşeme tahtası, döşeme tahtası. Ladin kereste yumuşak damarlıdır, bu yüzden kolay işlenebilen bir ağaç türüdür. Doğramalık kereste alım ve satımı ile başlayan ticaretimiz zaman içerisinde çeşitlenmiştir.


Farklı ağaç ve orman ürünlerinide satış yelpazesine ilave ederek sektördeki gelişmeleri yakından takip etmektedir. Kendi ithalatımız olan Ladin ve yerli karaçam inşaatlık kerestede ana kalemlerimizi oluşturmaktadır. ANA SAYFA KERESTE PALET KÜTÜK EV.


Beton kalıp dökümünde, çatı inşaatlarında, kolon veya kiriş olarak kullanılan,çeşitli boydaki keresteleri (Kızılçam, Karaçam, Ladin ve benzeri ağaç türlerinde), projeleriniz ne kadar büyük olursa olsun kesintisiz ve sürekli olarak rekabetçi fiyatlar ile. Geniş Yapraklı Sert Ağaçlar. Tomrukların belli standartlarda ve ölçülerde biçilip yontulmasıyla elde edilen mamüle kereste denir. Bulunduğu şekliyle kullanılmayan ağaç önce kesilir sonra marangoz atölyelerinde kereste haline getirilir. SATICILARIMIZDAN YÜZ YÜZE FİYAT ALMADAN KERESTE ALIMI YAPMAYIN ! Tomrukların boyuna biçilmesiyle elde edilen ve inşaatta kullanılmak üzere belli ölçü ve biçimde kesilmiş ağaç dilimleri.


Ladin ağacı kereste fiyatları

Ahşaplar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Ahşaplar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kayın kereste , meşe ve kestane kereste gibi tüm kereste çeşitleri. Kayın masif panel, çam ve kestane gibi ağaçlardan üretilmiş masif panel çeşitleri.


En uygun plywood malzeme ile avantajlı kontrplak fiyatları. Bunun yanı sıra çam tomruk fiyatları da Türkiye’ye nazaran oldukça ucuz. Köknar ağacı ülkemizde çokça bulunduğu için fiyat olarakta ekonomiktir. Ayrıca diğer ağaçlara nazaran uzun ömürlü ve hafiftir.


Bunun yanında Çam ağacından ve diğer türlerinden,kavak,söğüt gibi ağaçlardan da kesilmektedir. Sedir ağacı 80 tabi ki boş bir hızar Bu Makale ARICILIK MALZEMELERİ Kategorisinde Kovanlık kereste hangi ağaçlardan olur , Kovanlık kereste ölçüleri , kovanlık kereste özellikleri. Yapı keresteleri en çok iğne yapraklı ağaçlardan elde edilir.


Firmamızda ucuz kereste fiyatları ile rekabet etmeyi önemsiyor, kayın, gürgen, meşe, ladin , çam, köknar, inşaatlık, paletlik. En yaygın olarak ladin , kayın, çam ve meşe ağacı keresteleri ülkede ilgi görmektedir. Ankara ilinde faaliyet göstermektedir.


Bu ağaç malzemeleri görünüş bakımından diğer malzemelere nazaran güzel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar