20 Haziran 2019 Perşembe

Özel halı yaptırma

Bunun yanı sıra spor takımlarının toplu şekilde beğendikleri tasarımların dışında özel tasarım istekleri de olabilir ve kendi istedikleri şekilde de isteğe bağlı olarak sitemiz üzerinden tasarımlar gerçekleştirilebilir ve sipariş verebilirsiniz. Forma Yaptırma sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz! Halı saha forması yaptırmak için doğru adres. Profesyonel kalitede ve size özel tasarımlı ürünler. Kişiye Özel Halı Modelleri ile fark yaratıyoruz.


Özel halı yaptırma

Siz hayal edin biz dokuyalım. Ayrıntılı bilgi için destek hattından yardım alabilirsiniz. Go To English Website (0) Tüm siparişleriniz ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Sevdiklerinizi kişiye özel halı dokuması ile özel olduklarını hissettirin. Ayrıca bir birinden güzel bebek odası halıları modellerimizi özelleştirebileceğiniz gibi özel tasarımlarınızı da çocuk halısı imalatını yapabiliriz.


En güzel ve birbirinden özel Tasarım halı ve tasarım halı modelleri odanızın havasına ayrı bir hava katacak. Zevkinizi yansıtacak olan tasarım halı modelleri sizin için en uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle beraber sizleri bekliyor. YURT DIŞINA KARGO İLE GÖNDERİLMEKTEDİR! Yurt dışı Kargo Ücretleri 30€ ile 60€ arasında değişmektedir.


Ayrıca baskı, logo tasarımı gibi profesyonel çözümlerimiz bulunmaktadır. Resim ve fotoğraflarınızın günümüz teknolojisiyle donatılmış makinalarımızda halı olarak dokunmasından ortaya çıkan bir üründür. Foto Halı , baskı veya boyama değildir. Kişiye özel olması sebebiyle çok özel bir hediyedir ve çok ilginçtir.


Son teknoloji ile fotoğraf, logo yada özel tasarımlarınızın halısını üretiyoruz. Forma yaptırma sihirbazını kullanarak kendi takım formanızı tasarlayabilirsiniz. Ayrıca milyon renk alternatifli rengarenk resimli halı portrelerini sitemizden inceleyebilirsiniz.


Bir Çok Spor Dalına özel Yapım Ürünler Tasarlıyoruz. Sitemizde Bulamadığınız, Giyim, Spor Malzemesi ve Diğer Ürünleri Telefon, Mail veya WhatsApp Yolu ile Bize Ulaşarak. Size ait olan logo, amblem, isim, sponsorluk yazıları, oyuncu ismi, oyuncu numarası gibi kişiye özel baskıları forma üzerine ekleyebiliriz. Müşteri temsilcilerimiz ile WhatsApp.


Takımınıza özel forma yaptırma ile halı sahada rakiplerinize psikolojik üstünlük sağlayabilirsiniz. Rakibiniz sahada BİP denilen atlet şeklindeki genelde kırmızı turuncu ve pembe renkteki antrenman atletleri giyerken siz kendi takımınıza özel formanızı giyebilirsiniz. Araca özel halı paspas yaptırmak arkadaşlar bir arkadaşımda maxima bir arkadaşımda 820ti var biz bu araçlara hangi universal paspası koysak bir türlü ayarı tutmuyor ya sağdan boşluk oluyor ya soldan birde ayak altından kaymasıda cabası.


Sonuçta size özel sizin tasarladığınız bir forma yapılmakta. Sponsor var ise sponsoru da formaya ekledikten sonra geriye sahalara çıkıp mücadele etmek kalıyor. Eğer hala bir halı saha formanız yoksa, yaptırmak ve bu formayla özel olmak için çok ta vakit kaybetmiş değilsiniz.


Dijital Forma Tasarımı Baskı ve İmalatı. Bize Yaptır ekibi ile toptan halı saha forma yaptırma düşüncenizi gerçekleştirmeniz artık oldukça kolay. Bu yüzden halı saha için baskılı forma yaptırmak daha doğrudur.


Bu doğrultuda futbol forması yaptırma aşamaları oluşturduk. JordanRed internet sitesinden halı saha forması, bisiklet forması ve voleybol formalarınızı tasarlayıp yaptırabilirsiniz. Futbol Forma, Futbol Forma imalatı, 1. Halı Saha Formaları, Halı Saha Formaları, 1. Yapmanız gereken istediğiniz fotoğrafı bize göndererek ebatlarını belirlemektir.


Kalite özel üretim oQQo kumaşı kullanmaktayız. Bir halı saha takımınız var. Tabi haliyle sizde takımınıza özel forma yaptırmak istiyorsunuz.


Özel halı yaptırma

Ancak takımınıza uygun tasarımı, Bir türlü bulamıyorsunuz. Dert etmeyin, Aradığınız model Burada. Her branşa özel olarak forma hazırladığımızı ve her birinin kaliteli olduğunu bu noktada söylememiz gerekiyor. Bunun en kolay yolu, özel puzzle yaptırmak istediğiniz fotoğrafı ürün detay sayfasında bulunan link üzerinden yüklemek ve parça sayısına göre ön görünümünü kontrol etmek. Bu şekilde bir kontrol yaparak baskı sonrası fotoğraf kalitesi hakkında fikir elde edebilirsiniz.


Formahane Main Page – Design your own Jersey. Referanslarımız hakkında bilgi edinmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz. Baskı fiyatlarını sizler için açılışa özel olarak çok uygun fiyatlarla sizlerin beğenisine sunuyoruz.


Özel halı yaptırma

Baskılarımızın tamamı full hd dijital olarak yapılmaktadır. DRY-FIT vücuda tam uyumlu kumaş yapısı ve spor esnasında hava dolaşımına izin veren özelliği sayesinde vücudu terletmeyen futbol forması fiyatları. Kurulduğu ilk günden itibaren müşteri çözüm odaklı çalışarak Türkiye’de sayılı özel. Bu nedenle forma tasarlama ve futbol forma yaptırma oldukça ilgi çeken bir sektördür.


Bildiğiniz gibi futbol özel futbol ayakkabılarıyla oynanan bir oyundur. Birincisi zemini gerçek çim olan stadyumlar diğeri bir çok yerde bulunan halı sahalar , bir diğeri ise artık pek rastlanmasa da tek tük bulunan kum sahalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar