17 Haziran 2019 Pazartesi

Beton su geçirimsizlik katkısı

Su ve rutubet geçirimsizliği istenen sıva, şap ve beton işlerinde kullanılan, su itici özelliğine sahip toz beton katkı malzemesidir. Su penetrasyonunu engellerken yüzeyin nefes almasını sağlar. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Balcıoğlu Şirketler Grubunun tescilli markasıdır. Online ödeme güvenliği Comodo SHA-2SSL sertifikası ile korunmaktadır.


Genel olarak betonun suya karşı direncini arttırmak için geçirimliliği (permeabilite)düşüren katkılar olarak tanımlanmaktadır. Sıva, şap, beton içerisindeki kılcal boşlukları doldurarak su geçirimsizlik sağlar. Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. Geçirimsizlik sağlayıcı, akışkanlaştırıcı toz beton katkısı.


Ancak uygulamada su geçirimsizlik katk ısı olarak çoğunlukla sadece modifiye lignosülfonat kökenli katkılar kullanılmaktadır. Betonda su geçirimsizlik katkısı. Havuzlar, su depoları, bodrum katları vb.


Güçlü bir yapışma ve su geçirimsizlik istenen yerlerde çimento harçlarına katılan, sıvı sentetik kauçuk emülsiyondur. SU DEPOSU ÇÖZÜMLERİMİZ (WATER TANK SOLUTIONS) KONUT ÇÖZÜMLERİMİZ (HOUSING SOLUTIONS). Kristalize kapiler su geçirimsizlik istenen tüm beton uygulamalarında, Temellerde, betonarme perdelerde, Tünellerde, barajlarda, Fore kazıklı temellerde,. Döşeme, temel ve havuz betonlarında su geçirimsizlik katkısı olarak kullanılır.


Yağ asidi bazlı silikon içermeyen bir su geçirimsizlik harç ve beton katkı maddesidir. Hava sürükleme özelliği sayesinde betonun işlenebilirlik ve su geçirimsizlik özelliğini arttırır. Su ve neme maruz kalan sıva ve harçlarda, — Dış cephe sıvalarında, — Seramik altı şaplarda, — İçme suyu deposu, yüzme havuzu, temel ve perde duvar betonlarında, su geçirimsiz harç katkısı olarak kullanılır. Fabrika Bayisinden Ucuz Betopan, Alçıpan, Alçı Profilleri, Camtuğla, Osb ve Fazlası. Klasik su yalıtımında yalıtım tabakası teşkil edilir ve bu betonun iç yada dış yüzeyine uygulanır.


Beton su geçirimsizlik katkısı

F ile beton ve harçlarda su geçirimsizlik sağlanır. Düşük sarfiyatı ve üstün performansı ile her türlü yapı elemanında kullanılan KÖSTER M. Su geçirimsizliğin arttırılması istenen harç ve sıvalarda kullanılan katkı malzemesi. Weber Extra, beton katkısı ,sika,sıka,harç katkısı ,weber bursa,bursa weber,weber bayi,weber yapı kimyasalları,weber fiya listesi,weber ana bayi,weber harç katkısı.


Suyu ve rutubeti kesin önleyen, toz halinde, beton ve harca karıştırılarak kullanılan üstün peformanslı katkı malzemesidir. ZOÇİM’li çimento hamuru, harç ve betonların kılcal boşluklarında hidrofablaştırıcı bir tabaka oluşturduğundan, su ve rutubet için kesin olarak geçirimsizlik temin eder. Serpme aletiyle uygulamadan sonra kurumaya bırakılır. Uygulamadan saat sonra yüzeyde yürünebilir.


BETOCRETE C-Serisi Katkılar ile su yalıtımı sağlanan betonlarda kullanım sürelerinin sonuna kadar su geçirimsizlik sağlanmı olur. ZOÇİM’li beton numuneleri suda saat muhafaza edilmiş ve sonra -C’ deki soğuk hava dolabinda saat tutulup çıkarılarak saat su içerisinde bıraklımıştır. Anasayfa Alışveriş Listem (0) Hakkımızda Müşteri Hizmetleri. Mineral katkılar ise ( curuf, uçucu kül, silis dumanı, tras, taş unu, vb.) öğütülmüş, toz halde. PENETRON Admix, betonun yapısal mukavemetini artırmakla kalmıyor, agresif kimyasallara karşı da dirençli hale getiriyor.


MENTO ESASLI SU GEÇİRİMSİZLİK BETON KATKI MADDESİ, beton ,sıva,harç ve şap gibi karışımlarda su geçirimsizlik katkısı sağlayan toz formunda bir üründür. Bu ürün,kireç gibi kimyasallardan etkilenmeyen ve beon,harç,sıva ve şap gibi karışımlarda oluşan kılcal boşlukları doldurmada kullanılır. SU GEÇİRİMSİZLİK TOZ BETON KATKISI, beton ,sıva,harç ve şap gibi karışımlarda su geçirimsizlik katkısı sağlayan toz formunda bir üründür. Xypex Admix, başlangıçtan itibaren betonun su yalıtımını ve korunmasını sağlamak için karıştırma sırasında beton harcına eklenir. Ayrıca sıva ve şaplarda, prekast elemanlarda ve beyaz çimento içeren harçlarda kullanıma uygundur.


Beton su geçirimsizlik katkısı

Sertleşmiş beton numunelerinde, basınç altında su işleme derinliğinin belirlenmesi için kullanılır. Bitüm Esaslı Akrilik Su Yalıtımı. YAPISAL SU YALITIMINDA KİMYASAL ÇÖZÜMLER. Belirli oranlarda su ile karıştırılarak şerbet kıvamına getirildikten sonra beton içerisine eklenirler. Free Website Templates - Downlaod Full Themes.


Kocaelide tamamı bilgisayar otomasyonlu modern üretim tesisinde su yalıtım uygulamaları, zemin uygulamaları,. EN 934-standartına uygun CE belgesine sahiptir. Hazırlanan karışım beton mikserine konulmalı, üzerine çimento ve dolgular eklenmelidir.


Topak oluşmasını engellemek için çimento ve dolguların başka bir yerde önceden birbiriyle karıştırılması önerilmektedir. Harç homojen bir karışım elde edilinceye kadar. Kütle betonu dökülen yapılar ( su geçirimsizlik amacıyla) SU GEÇİRMEZLİK KATKILARI.


Su miktarını yükseltmeksizin işlenebilirliği ve su geçirimsizliği arttıran,yapı ve kütle betonlarında kullanılan kimyasal katkılardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar