14 Haziran 2019 Cuma

Dış cephe mantolama sıvası

Dış cephe mantolama , yeni nesil ısı yalıtım sıvası. Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ? Styronit hakkında aklınıza takılan tüm sorularınızı uzman danışmanlarımız cevaplasın. Metal, tahta, ahşap üstü yüzeyler üzerine direkt sıva uygulaması yapılmamalıdır.


Alçı yüzeylerde uygulanmaz. Eski boyalı yüzey, hazır renkli sıva , dış cephe kaplaması, sağlam olmayan eski sıvalı, sürekli neme maruz kalabilecek, asbest çimento ya da yalıtım paneli yüzeyler üzerinde uygulanmaz. Bu nedenle alkali dayanımlı file ile kat ince sıva uygulaması yapılır. Sıva işlemi bittikten sonra profillerin yerleştirilmesi yapılır.


Daha sonra ikinci kat sıva uygulanır. Son uygulama ise dekoratif kaplamadır. Böylece bina dış görünümü oldukça estetik ve daha dayanıklı bir hal alır.


Dış cephe mantolama sıvası

Dış şartlara dayanıklı alçı esaslı levhalar üzerine mantolama nasıl yapılır? TS 8e göre mantolama kalınlığı bölgelere göre değişiklik göstermektedir. Kalınlık hesabını belirlerken duvarın cinsi ve kalınlığı, sıva kalınlığı,kullanılacak olan malzemenin ısı iletim katsayısı belirleyici olmaktadır. Boya , sıva gibi düşük kalınlıklarda uygulanan malzemelerde, ısı yalıtımı uygulamalarından beklenen yüksek performansa ulaşılamaz.


Isı yalıtımı ( mantolama ) nereye yapılır? Son Kat Kaplama Uygulaması. Seranit Seraoxicoat iç mekan sıvası içerdiği özel elementler ile rutubet, küf ve bakteri oluşumuna engel oluyor. Boyama islemine geçildiginde direk dış cephe boyası uygulayabilir veya sıva üzerindeki hataları örtmek için mineral sıvı uygulanıp üzerine dış cephe boyası uygulayabiliriz. Mantolama uygulaması mutlaka en az 1-1.


Emülsiyon esaslı, içte ve dışta kullanılabilen, mala ile uygulanan, mala ile desen verilen, kalın, çizgi desenli, dekoratif, hazır renkli sıvadır. Uygulama sonrasında yüzey, dış cephe kaplamasına uygun hale gelmiş olacaktır. XPS, EPS, TAŞYÜNÜ) için özel hazırlanmış ince agregalıbir sıvama harcıdır.


Bu Marka adı ile faaliyet gösteren Firmamız ağırlıklı olarak pamuk dekor ürünü satmakla birlikte dış cephe mantolama ürünlerini de kullanıcıların hizmetine sunmaktadır. Yurt içinde bayi ağı kurma faaliyetlerimiz devam etmektedir. Sıva olarak uygulandığı için ısı köprüleri oluşturmuyor.


Asınıfı yanmaz, nefes alabilen, hafif yapısı ile yapılara yük bindirmeyen, kansorejen madde içermeyen malzemelerdir. Taşyünü mantolama , ince sıva uygulamaları arasında en yüksek kaliteyi belirleyen bir mantolama sistemidir. Ancak yapılan mantolamanın uzun ömürlü ve kaliteli olabilmesi için uygulamada kullanılan malzemelerin tamamının kaliteli olması ve birbiriyle uyumlu olması gerekmektedir. Tüm bina cephe kaplama işlemi bittikten sonra, dış cephe sıvası.


Entegre Harcın Sıvamatik adı altında ürettiği iç ve dış hazır makina sıvası ise kara sıva da bir devrimdir. Granit ve Seramik Yapıştırma Harcı. Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan dış cephe mantolama sıvası üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir.


Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır. Arkadaşlar dış cephe yapılacak olan bir yapının dış cephe sıvasının nasıl yapıldığı ile ilgili bilgiler paylaşabilir misiniz ? Yorumlarınıza tamamı ile katılmıyorum. Son yıllarda ısı yalıtım bilincinin artması, yasal zorunluluklar, enerji tasarrufu ve vergi avantaları gibi nedenler yalıtım sektörünü hareketlilik getirmiştir. Sıva filesi tüm sıvanın içine gömülmelidir.


File sıvanın üst kısmında daha yakın olmalıdır. Bekleme süresinin ardından ikinci kat 2-3mm çekildikten sonra beklenir ve üzerine uygulanmak için dekoratif sıva ile boyaya hazır hale. Kuruduktan sonra KÖSTER Wandflex (elastik dış cephe boyası), KÖSTER Colors (akrilik esaslı dış cephe boyası) veya KÖSTER Novasilan (silikon katkılı mantolama boyası) ile istenilen renkte boyanabilir. Donatı filesi XPS, EPS ve Taşyünü gibi yalıtım levhalarının üzerine kaplanan sıvıda görülebilecek gerilmeleri ve çatlamaları önlemek amacıyla kullanılan cam elyaftan dokunmuş sıva fileleridir.


Binaların dış cephelerinde uygulandığında 50’ye varan oranda ısı tasarrufu sağlar. Yeni binalarda mantolama altına kaba sıva yapılması teknik olarak bir mecburiyet olmamakla beraber sistem uygulamalarının daha problemsız uygulanabilmesi için fayda sağlanacaktır. GNYAPI olarak, dış cephe mantolama uygulamasını önemle tavsiye etmekteyiz.


Dış Cephe Hafif Yalıtım Sıvası. Binalara sonradan yapılabilecek dış cephe kaplamalarının en popülerleri, hızlı uygulanabilirlik ve ekonomik sebeplerden dolayı dış cephe mantolama uygulaması ve siding dış cephe kaplamalarıdır. Her iki dış cephe kaplama sistemi de hem ısı hem de su yalıtımı sağlar, uzun yıllar dayanıklılıklarını korurlar ve estetik.


Perlitli sıva BİN A dış cephe ısı yalıtım sıvası , OSMANGAZİ. Vakti olup cevaplamak isteyen ve bana yol göstermek isteyenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum. Taşyünü ile yapılan mantolama , ince sıva sistemli uygulamalar içerisinde en üst kalite seviyesini belirler.


FUGALI DIŞ CEPHE KAPLAMA;.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar