21 Haziran 2019 Cuma

Efe inşaat izmir

Servislerimiz Projelerimiz Uzman ve deneyimli kadrosuyla EFE İnşaat belirlenen tarihte iş teslimi ve müşteri güvenini kazanmasıyla gurur duyar. Emlak Bankasının İzmir Mavişehir projesinde deneyimini geliştirmiştir, devamında Koray Yapı A. Efe ’nin katılmasıyla isim değişikliğine gidildi. Gerek Askeri, gerekse ticari yarı römork üretiminde EFE Endüstri müşterilerine en uygun çözümleri üretmektedir.


Bunun dışında yine taşımacılıkta özel isteklere uygun özel çözümlerimizi müşterilerimize sunmaktayız. Beton ve İnşaat sektörüne hizmet eden firmalara LIEBHERR gibi uluslararası firmalarla işbirliği. Efe Temizlik şirketi olarak yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübe ile 1müşteri memnuniyeti garantisi ile hizmet sağlamaktayız. Efe Insaat konut projeleri kapsamında konum, fiyat, ödeme planı, teslim tarihleri ile ilgili güncel proje bilgileri ve tüm detaylar burada. Firma İş Konusu İNŞAAT TAAHHÜT Meslek grubunda, İZMİR Bölgesinde İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) konularında hizmet vermektedir.


Efe inşaat Efe mermer granit. Real Estate Agent, Company 1. SİTE İÇERSİNDE HAVUZLU LÜX VİLLALAR. Mesaj Gönder Lütfen adınızı giriniz. Efe yapı inşaat dekorasyon.


Tasarım Stüdyosu - İzmir. Efe Hafriyat olarak müşteri memnuniyeti ve iş kalitesi her zaman önceliğimiz oldu. EFE TEKNİK YAPI İnşaat sektörünün yurt içinde gelişmekte olduğu ve Türk müteahhitlerin yurt dışında inşaat işleri almaya başladıkları 70’li yıllardan buyana sektörde eksikliği duyulan yapı malzemelerinden bir kısmını üretmek ve doğru detay çözümleri yaratabilmek amacı ile birçok firma kurulmuştur. Sadece Gold Üyeler Metin Alanına Yazı Ekleyebilir. EFE EMLAK İNŞAAT ofisi olarak İzmir Seferihisar ilçesindeki satılık veya kiralık daire, işyeri, arsa, turistik işletme ve devremülk ilanlarımız ile hizmetinizdeyiz!


Efe Eren İnşaat Müteahhitlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Building Company. Seferihisar Camikebir Mahallesi Hükümet Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Bengiler - Seferihisar - İZMİR. DEMİR EFE YAPI DENETİM - DEMİREFE YAPI DENETİM LTD. Bayraklı - Kırkpınar İş Mrk.


Efe inşaat izmir

EFE MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKET. ZMİR ili Bölgesinde Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri konularında hizmet vermektedir. Karaburun-Mordoğan Rüzgar Enerji Santrali Türbin Temel İnşaat ve Kazıları. Bornova Karaçam Göleti Dolgu ve Nakliyesi.


EFE İNŞAAT - EFE İNŞAAT GAYRİMENKUL SAN. Karacahayıt Göleti ve Sulama İnşaatı. Efe Grup Alüminyum ve Pvc İmalat Metal İnşaat - İzmir Şubesi hakkında 25.


Efe İnşaat Adres Karaman Mh. Gayrimenkul sektöründeki en güncel haberleri sitemizden takip edebilirsiniz. Efe Sondaj,EfeSondaj,susondajı su sondajı,sondajizmir,sondaj izmir , izmir ,sondaj,izmirsondaj,dsi onaylı su sayacı,dsionaylısusayacı,gprs su sayacı,gprssusayacı,gprs ön yüklemeli ve yüklemesiz su sayacı,gprsli ön yüklemeli su sayacı,gprsli ön yüklemesiz su sayacı,manas su sayacı,manas,impo dalgıç pompa. Efe Pen İnşaat Ltd Şti İzmir , Torbalı firmasının iletişim bilgileri, fotoğraf galerisi, ürünleri, haberleri ve faaliyet gösterdiği sektörler.


EFE ASANSÖR İZALASYON İNŞAAT NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ LTD. Bu firmanın yetkilisi iseniz üye olmak için tıklayınız. Efe Özaydın Yapı adında, Karabağlar - İzmir şehrinde bulunan Efe Özaydın Yapı telefonu, adresi, websitesine, konumuna ulaşabilirsiniz. Genç Ruto İnşaat - Manisa.


Usludan Tekstil - Kemalpaşa. Karul Dericilik - Kemalpaşa. Adalet Bakanlığı Foça Açık Tarım Cezaevi - Foça. GÜNKON İnşaat ’ın yeni projesi Çiğli Esentepe’de başladı.


Efeler Hırdavat ve İnşaat Malzemeleri Tic. Efe Emlak İnşaat olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Telif Hakkı : Bu site, firmaların, kurumların, kuruluşların ve diğer mekanların adres, telefon, koordinat gibi iletişim bilgileri ile, tanıtım metinleri ve kullanıcı yorumlarından oluşmaktadır. Firma olarak kat karşılığı inşaat ve taahhüt hizmetlerinin yanında Ümraniye ve Ataşehir şubelerimizde toptan oda kapıları satışı yapmaktayız. Efe Erden İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efe Erden tarafından Kasım tarihinde milyon TL sermaye ile Caddebostan Mah.


Efe inşaat izmir

Konak Mithatpaşa Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Efe Motosiklet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi haritası, telefonu ve uydu görüntüsü. FİRMAMIZ İZMİR VE BÜTÜN EGE BÖLGESİNDE FALİYET GÖSTERMEKTEDİR ISI YALITIM KREDİSİ ÇIKARTMAKTAYIZ YAPMIŞ OLDUĞUMUZ TADİLAT İŞLER.


Sadece Efe Yapı İnşaat teklif versin. Konut Projeleri Ticari Projeler Lüks Projeler Kentsel Dönüşüm Bursa İnşaat Firmalar. Kumova İnşaat ’ın yeni kuşak temsilcisi Efe Kumova hedef büyüttü.


Efe inşaat izmir

Mahall Bomonti İzmir projesi 2bin minşaat alanı Mahall Bomonti Ankara Projesi 282.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar