25 Ekim 2017 Çarşamba

Duvar kablo kanalı

Elektrik aksesuarları içinde elektrikle çalışan cihazların bir parçası olan kablolar birçok amaca hizmet eder. Kablo kanalını sık sık açmayacaksanız duvara sıcak. Kablo Kanalları ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.


Duvar kablo kanalı

Ya da evinizin veya iş yerinizin iç mekânlarındaki kablolar duvar diplerinden, tavana yakın bölgelerden ve benzeri alanlardan geçebilir ve bu sizin için estetik bir soruna. Fiyatlarımıza KDV Dahildir. NTERNET SATIŞIMIZ YOKTUR.


Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. AÇIKLAMA : Standart uzunluk: m. Huawei Mate Pro 1GB 6. Hatlı MP Akıllı Cep Telefonu. Kablo tavaları çeşitli genişlikte ve uzunlukta, delikli saclardan U profil şeklinde sac kablo kanalı imal edilir. Tavana özel aparatları ile asılarak, duvara ise ayak bağlanarak montajı yapılır.


UPPLEVA kablo düzenleyici, beyaz, cm. Ziller,Butonlar,Otomatikler. Bilgilerimiz: elektrikdeposu bir Özden Elektrik Aydınlatma Elektronik Taah. TV ÜNİTELERİNİN KABLOLARINI GİZLEME YÖNTEMİ ~ Patlatma Taş. Ayrıca kablo kanalları şık tasarımıyla dekoratif görünüm sağlar.


Kablolar ise bu kanallar içerisinden çekilir. Güvenlik ve görsel nedenlerden dolayı elektrik hatları her zaman duvarın içine döşenmeli. Beton veya tuğla duvarlara kablo kanalı açmalısınız.


Kanalı biraz büyük açarsanız problemsiz bir hat elde edersiniz. Firmamız hareketli kablo taşıyıcı sistemleri tasarlamak üretimini yapmak ve pazarlamak amacı ile çalışmalarına hızla devam etmektedir. Sektör el tecrübemizle sürekli daha iyi tasarımlar , daha kaliteli üretim yapmak ve daha düşük maliyetlere ulaşmak hedeflerimiz arasında ön plana çıkmaktadır.


Ya da duvara bir delik delebilir ve kabloları, daha az göze çarpacakları diğer taraftaki odadan geçirebilirsiniz. Daha basit bir alternatif ise duvara dayanan ya da zeminde yer alan kablo kanalları ya da oyuk süpürgelikler kullanmaktır. Bunlar kolayca monte edilebilir, dekoratiftir ve derli toplu bir sonuç sağlarlar. Dekoratif kablo gizleme yöntemleri nelerdir bu yazımız da siz değerli DekorStyle takipçilerimiz için ele aldık.


Bu pratik yöntemleri uygulamanızı şiddetle. Ayrıca duvara monte ettiğiniz kabloların yanına farklı desen ve figürler kullanarak modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Son olarak kablo gizleme için birçok alet. Yardımcı alet gerektirmez, pratik ve ekonomiktir. Tercih edeceğiniz ürüne göre açılan kanalın içini de temizleme imkanına sahip olabilirsiniz.


Bunların yaklaşık kadarı kablo kanalları , fondoten. Bu sebeple üç çözüm yöntemi düşündüm, kabloları elektrik tesisatından geçirmek, duvar altından yeni kanal yaparak geçirmek ve son olarak da kabloları parkelerin veya süpürgeliklerin altından geçirmek. Yaşam alanlarındaki görüntü kirliliğine yol açan elektrik kablolarınızı dekoratif bir görüm ile saklamak için en iyi yöntem bakır kablo kanalı kullanmak olacaktır. PKS kablo kanalları ,plastik kanlo kanalları ,folyo korumalı plastik kanal ,ultra midi kanal ,optima kanallar ,yapışkan bantlı kablo kanalı ,döşeme ütü balık sırtı kanal ,klima kanalları , kanal aksesuarları,döşeme altı sistem kanalları ,buatlar,.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Yildız Endüstriyel Araştırma Merkezi San. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Ağzı açık bırakacak farklı kablo gizleme sanatı için tıklayın.


Evdeki duvara hem dekoratif bir görüntü kazandırılmış hem de aslında kötü görünecek olan elektrik kablosu saklanmış oluyor. Bu ürün ile kablo kanalı ve süpürgelik birleştirip dekoratif bir hale getirildi. Güncel parke renkleri ile donatılan, köşeler ve. Galaksi Elektrik - Elektronik - kablo kanalı , kablo merdiveni, galvanizli, daldırma, elektro galvanizli, daldırma galvanizli, döşeme kanalı , döşeme altı. Duvar Konsolları ­ Kategoriler:.


Duvar kablo kanalı

Tavan tipi, duvar tipi, profil tipi ve konsol tipi askılama uygulamaları. Etiketler: 40xkablo kanalı , 40xkablo kanalı , 40xkablo kanalı , 40xkablo kanalı , 80xkablo kanalı , asansör kablo kanalı , asansör kuyu kanalı , duvara monte kablo kanalı , elektrik kanalı , en ucuz kanal , en uıcuz kablo kanalı , kablo kanalalrı, kablo kanalı , kablo kanalı imalatı, kablo kanalı modelleri, kablo kanalı. Parke Süpürgelik, süpürgelik işlevinin yanında kablo kanalı sayesinde kabloları da kolayca ortadan kaldıran, dekoratif bir üründür. Böcek yuvası oluşmasını engeller. Kolayca çıkarılıp takılabilir.


Kanal tabanlarında duvara montajı kolaylaştıran şablonlaşmış dikey ve yatay montaj delikleri mevcut olacaktır. Koridora montajlanan saç kablo kanalı , duvar geçiúine ve sistem odası iç duvarına döúenen plastik kablo kanalı yandaki resimde net olarak görülmektedir. Bağlantı prizlerinin montajında mümkün olduğunca az sayıda kanal aparatı kullanılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar