23 Ekim 2017 Pazartesi

Acil çıkış levhası ışıklı

Ledli exit acil çıkış levhası , saate kadar çalışabilen exit levhaları şarj edilebilir bataryalı dır. Işıklı acil çıkış levhalarının uygulanması kolaydır. Acil çıkış tabelaları yaydığı ışıkla çıkış kapılarına insanları yönlendirir. Diğer bir seçeneğiniz olan acil durum ışıklı armatürleri kablolama periyodik bakım ve arıza riski gibi dezavantajları vardır.


Oysa ki fotolümen levhalar tüm bu işlemlere ve uygulamalara gerek duymaz. Fiyat, zaman, işçilik olarak firmanıza avantaj sağlar. Bir de led ışıklı , şarj edilebilir elektrik kesintilerinde devreye giren ışıklı acil çıkış armatürleri vardır. Uyarı levhası ölçüsü, konulacağı ortama ve görülecek mesafeye göre farklılık gösterir. Fosforlu acil çıkış levhaları , sürekli aydınlık olan ortamlarda elektrik tesisatına gerek kalmaksızın acil çıkış yönlendirmesi için kullanılan ve levha üzerinde yangın yönetmeliğine uygun fotolümen fosfor bulunan levhalardır, elektrik tesisatı gerekmemesi en büyük avantajıdır, fotolümen fosfor aydınlık ortamda.


Yönlendirme işaretlerinin hem. Bu tip yönlendirme levhaları özellikle tehlike arz eden işlerde çalışan işçiler için hayati önem taşımaktadır. ACİL ÇIKIŞ YÖNLENDİRME LEVHALARI – LED ÇIKIŞ EXİT TABELALARI.


Binlerce ürün arasından rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. Birden fazla anlaşmalı kargo firması ile uygun fiyatlar. Kolan kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirilmelidir. Yerli üretim Exıt çıkış levhaları , yangın çıkış levhaları , acil yönlendirme levhaları ,. Acil durum yönlendirme ışıklı levhalar.


Terimler : fabrika çıkış kapısı tabela, Fabrika çıkışı ışıklı levha, güneş enerjili fabrika. Led Aydınlatmalı, Otomatik Şarj, Dört Saat Aydınlatma Rezervli, Çift Taraflı. Acil Durum ve İlk Yardım Levhaları. Kısım-Departman Levhaları. Sigara Alev Ateş Uyarı Levhaları.


Acil çıkış levhası ışıklı

Geri Dönüşüm-Tıbbi Atık Uyarı Levhaları. Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir. Sağlık ve Çevre Konulu Uyarı Levhaları.


Acil çıkış levhaları , acil durumlarda tahliyeyi kolaylaştırmak ve kalabalığı uygun çıkışlara yönlendirmek için kullanılır. SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MEVZUATINA UYGUNDUR. Kullanım alanları: iş yerleri, imalathaneler, apartmanlar, fabrikalar, endüstri tesisleri, hastahaneler, dolum. Bu iş güvenlik levhasını 9×2 10×3 15x45cm ölçü seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Dekota fosforlu levhaların sergilendiği kategoridir.


Acil çıkış levhası can güvenliğini riske atan herhangi bir durumda bulunduğumuz ortamdan rahat bir şekilde çıkmamız için bize yol gösterir. Online ve parekende satış. Kalabalık ortamlarda özellikle y angın gibi bir acil durumda hayat kurtaracak çok önemli bir uyarı levhasıdır.


Acil yönlendirme armatürlerimiz yıl garantilidir. Tabelanızın malzeme, boyut ve özellik. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Kuleli Kaliteli Ürün, Uygun Fiyat. GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı.


Acil çıkış levhası ışıklı

Elektrik kesildiğinde acil durum ışığı otomatik olarak devreye girer ve yönünüzü bulmanızı kolaylaştırır. Elektrik kesintisinin olduğu durumlarda personeli ışıklı tabelalar vasıtasıyla çıkış kapılarına yönlendirirler. Anasayfa Hakkımızda Değerlerimiz.


Yangın Söndürme Cihazları. Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun! Tüm yangın malzemele ürünleri uygun fiyat avantajı ile yangintupum.


Güvenliği Uyarı Levhaları (19) Toplanma Yeri Levhaları (1). Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Acil çıkış ve ilkyardım işaretleri: Acil çıkış yolları, ilkyardım veya kurtarma ile ilgili bilgi veren işaretlerdir.


Acil Çıkış Işıklı Levha Sağ-Sol Yön. Dikdörtgen veya kare biçiminde üretilir. Acil çıkış aydınlatmaları bulunduğu ortama göre iyi görünür bir yere asılmalı.


Aşırı ışıklı ortamlarda ve yetersiz ışık olan bölgelerde konulmamalıdır. Ayrıca fosforlu levha seçeneğiyle, aldığı ışığı, elektrik kesintisi durumunda karanlıkta yansıtarak yol göstermek suretiyle mekanların tahliyesini kolaylaştırmaktadır. Toplumun genel kullanımına acık tüm mekanlarda görme engellilerinde bu binalardan rahatlıkla tahliye edilmesi için sesli acil durum yönlendirme ürünleri exit çıkış kullanılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar