13 Ekim 2017 Cuma

Gizli gardrop modelleri

Gizli gardrop modelleri

Kullanıma her an hazır, pratik, gizli ve çok fonksiyonlu yatak modelleri ,. Bir gardrop ünitesi veya bir masayı basit hareketlerle bir anda yatağa dönüştürmeye imkan veren çok farklı tasarımlara günümüzde sıkça rastlanmaktadır. Bu sade okuma odası, sizin gizli bir tapınağınız olabilir. Gömme dolaplı bir oda ve çekyat, mükemmel bir dinlenme yeri olabilir. Meşe paneller, home ofisin arkasındaki gizli misafir odasını ortaya çıkarıyor. Tıpkı James Bond filmlerindeki gibi, gizli bir garaj.


Kaliteli gardrop modelleri Evidea. Kullanışlı ve kaliteli elbise dolaplarını inceleyebilir, hızlıca siparişinizi verebilirsiniz. Aynı zamanda bu modelleri zevkinize ve alanınızın müsaitliğine göre sürgülü, kapaklı veya açık olarak farklı seçenekleri tercih edebilirsiniz.


Tümü garantili olan ürünleri güvenle kullanabilirsiniz. Yüklük, yatak odası dolabı, çocuk ve genç odası dolabı gibi pek çok kapılı gardırop modeli bulabileceğiniz ürünler kapsamında evinize canlılık ve zarafet getiren en güzel renkleri seçebilirsiniz. Gardolap olarak da anılan bu ürün yatak odanız için çok kapılı, raflı, çekmeceli ve hatta gizli bölmeli olabilirken, misafir odası ve çocuk odaları için sadece elbise asma ve depolama. Giysilerinizi ve eşyalarınızı muhafaza ederken, küçük alanlarda şık ve modern bir gardırop modeli ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.


Takımın görsel şıklığını artıran Karyola tasarımı. Komodin ve şifonyerlerde yüksek ayak yapısı. Dolap içerisinde bulunan gizli çekmece bölümü. Alan tasarrufu yaparak yaşadığınız yere daha düzenli ve hoş bir görünüm sağlamak istiyorsanız sitenin portmanto modelleri tam size göre. Farklı markalara ait çeşitli tür ve boyutlarda, modern çizgiler taşıyan gardrop modelleri şimdi Tekzen güvencesi ve kalitesi ile beğeninize sunuluyor.


Search for: gizli gardrop modelleri resimli. Ayakkabılık fiyatları ve modelleri hakkında detaylı bilgiye ayakkabılıklar sayfamızdan ulaşarak ayakkabılık satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Gizli yatak modelleri ile küçük odaları kullanışlı hale getirebilirsiniz.


Dışarıdan bakıldığında sıradan bir dolay gibi görünüyor olabilir. Ama işin sırrı anahtarı çevirince meydana çıkıyor. Herhangi bir konuda bilgi almak için lütfen bizimle kontakt kurun. Onlar kadar bir diğer önemli konu ise odanıza uygun olan gardrop modelleri ve fiyatları.


Bu özelliklerin hepsini bir arada bulunduran, dolap içi gizli çekmeceleri, sürgülü kapak. Gaysan Mobilya akıllı ürünleri sayesinde artık her şeye yer var. Açılır kapanır mekanizmalı ürünler sayesinde her bir fonksiyon için ayrı bir mobilya ünitesi almanız gerekmez.


Gizli gardrop modelleri

Yatağınız aynı zamanda bir gardırop olabilir. HIZLI TESLİMAT Süper Fırsat. Günün en huzurlu saatlerini geçirdiğiniz yatak odanızdaki mobilyaların uyumu, aynı zamanda dinlendirici bir etki yapar. Günümüzde her şekil ve büyüklükteki mekan için tasarlanmış farklı gardırop modelleri bulmak mümkün.


Gardırop Seçiminde Püf Noktalar. Daha çok çekmeceyle alan kazandıran, sürgülü kapaklı modellerle küçük alanlarda yer kazandıran pek çok tasarım bulunuyor. Elsa nın etrafa dağılmış olan kıyafetlerini topluyoruz. Annesinin verdiği makyaj malzemeleri ile ona şahane bir makyaj yapabilirsiniz. Elsa için yaza uygun süper bir saç modeli seçerek başlayalım.


Giyinme Odası Modelleri Modellerde seçeceğiniz renkler haricinde üç seçenek bulunmakta diyebiliriz. Klasik, modern, hafif klasik. Gizli ışığı ile ayrı bir havaya sahip tv ünite modelimiz ahşap deseni ve beyazın benzersiz uyumunu sunuyor. Büyük çekmeceleri ile son derece kullanışlıdır.


Bazı gardrop modelleri içeresinde yer alan çekmece aparatları sayesinde daha da toparlayıcı olabiliyor. Bazı modeller ise hem iki kapılı olup, üst kısmında gizli raf saklıyor ve alt kısmında yer alan ikili geniş çekmeceleri ile işlevsel bir kullanım vaat ediyor. Kullanımlarının pratik ve kolay olması da son derece önemlidir. Hatta istenildiği takdirde değerli eşya (takı, para vb.) muhafazası için gizli bölmelere de sahip olabilmektedir.


Kapaklarının açılış biçimlerine göre. Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. Dar kalıplardan kurtulma vakti geldi.


En özgün gardrop modelleri ile eviniz göz alıcı bir şıklığa doğru hoş bir yolculuğa çıkacak. Uzun ömürlü tasarımlarımızın tamamı masiften! Doğallık işte burada gizli. Sizlere geleneksel kreasyonlarımızın yanında dünya modern gardrop modellerini de gururla sunuyoruz.


Gardrop arıyorsan site site dolaşma!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar