12 Ekim 2017 Perşembe

Desen taş

Desen taş

Firmamız uzman kadrosu ve profesyonel üretim kalitesi ile parke taşları, kilit taşları ve diğer peyzaj taş döşeme ürünlerinde hizmet vermektedir. Desen Baskılı Hurç Büyük Boy - Taş Evinizin herhangi bir köşesinde oturtamadığınız düzenleriniz için biz size pratik bir çözüm getiriyoruz. Taş desenli duvar kağıdı kolay bir şekilde duvara uygulamasının yanı sıra uzun yıllar yıpranmadan da kullanılabilir. Fakat bunun için kağıdın temizliği ihmal edilmemeli.


Desen taş

En yaygın desenler arasında muntazam kiremit deseni bulunur. Kırmızımsı doğal kiremit rengi dışında krem, gri, kahverengi ve siyah gibi daha birçok renkte taş deseni bulabilirsiniz. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala!


Taş desen panel fiyatı ve uygulama kolaylığı sayesinde taştan daha hafif duvarda ağırlık yapmaması, görünümü nerdeyse birebir taş olan bu ürün duvarlarınızda taşın güzelliğini yansıtacak strafor duvar paneli. Doğal taş desenli olarak üretilen levhaların mukavemet değeri oldukça yüksek olduğundan çarpma ve darbelere karşı dayanıklıdırlar. Hafif oldukları için alternatif taş malzemelere göre taşınmaları ve uygulamaları oldukça kolaydır. Kesim, Aşındırma Teknikleri, Özel Tasarımlar, Taş Kalıpları ve çok daha fazlası. Lütfen halınızı kendiniz şerit metre ile ölçün.


Halınız püsküllü ise püskülleri dahil etmeyin. Taş kategorisi panellerimizi, zamanı asla geçmeyecek, beğenisi asla azalmayacak bir malzeme yelpazesine işaret ederken, dış cepheden, iç mekan dekorasyonuna sınırsız bir kullanım alanı ve desen aralığında sunuyoruz. Hediye verilen promosyonlu, kampanyalı ürünler de iade ile birlikte gönderilmelidir. Geçerli fiyat dizi fiyatıdır.


Miktar kısmına kaç dizi almak istiyorsanız girip, 2. Halley ürünleri ve diğer Boyutlu Duvar Kağıtları indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus. Duvar kağıtlarını müşteri hizmetlerini arayıp pazarlık. ALMAN MALI ONL 3AĞIR VİNİL BEYAZ DOKULU DESENLİ DUVAR KAĞIDI. GRİ BULUT DESENLİ ÇOCUK DUVAR KAĞIDI (m²).


Fiberglass ve reçine yapısında olan hafif ve dayanıklı fiber duvar panelleri, ısı, nem ve ses izolasyonu sağlar. Fiber paneller kolaylıkla temizlenebilir ve boyanabilir. HIZLI TESLİMAT Duka Duvar Kağıdı Kids Collection Basketball 1. Taş Desenli Fiber Duvar Paneli. Doğru bakım ile sevdiklerinize uzun yıllar eşlik edecek bir üründür.


Bakım bilgileri teslimatla birlikte iletilecektir. Duvar panellerinin dekor amaçlı kullanımı oldukça yaygın. Dekor duvar paneli hakkında detaylı bilgi edindiğinizde, siz de ev – ofis - dış cephe için duvar panelinin yapılmasını talep edebilirsiniz. Son derece şık bir detay.


En güzel ütüyle yapışan taşlı desen modelleri arasından dilediğini seç ve hemen satın al! Hoşgeldin ziyaretçi Oturum Aç ya da Üye Ol. Taş boyama manzara çalışmaları da yapabilirsiniz.


Taş süsleme teknikleri tamamen sizin zevkinize kalmış. Taş üzerine çizimler yapıp istediğiniz gibi çalışabilirsiniz. Kolay taş boyama yapabilmek için önce detaysız çizimlerle başlayın.


Gerek evinizde salon, mutfak, yatak odası için gerekse ofislerde kullanıldığını söyleyebiliriz. Pamuklu Taş Turkuaz Paspas. Tuzla Organize Sanayi Bölgesi, 11. ANNELER GÜNÜNE ÖZEL Ücretsiz kargo fırsatı! Silikonu panelinin üzerine yayarak sürün ve daha sonra hizalayarak duvarınıza yapıştırın.


Seçmiz olduğunuz taş panelin desenine göre panelleri kaydırarak yada deseni takip ederek daha dekoratif bir görüntü elde edebilirsiniz. Yapısındaki hammaddeler ve otoklavlanmış olması nedeniyle atmosfer şartlarına çok dayanıklı olup, hayvansal atık ve kimyasal maddelerden etkilenmezler. Söve binanızın estetik görünümünü de artırdığı için binanıza değer katacaktır.


Desen taş

Söve ses gibi dış etkenlere karşı yüksek dayanımlı bir izolasyon malzemesidir. Doğal Taş Görünümlü Duvar Kaplama Panelleri,. Her modelin kendine ait rötüş boyaları bulunmaktadır. Rötuş işleminde gerek desen gerekse derz boyası birleşim yerlerine tatbik edilir.


Desenli karo alanında çini, mermer, granit ve basamak silim koleksiyonu ile mazinin sanatsal güzelliğini günümüze taşıyoruz. FARKLI DESEN VE EBATLARDA HAZIR STOK ! Uygun Fiyatlara Hazır Stok !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar