11 Ekim 2017 Çarşamba

Metrik somun

Teknik döküman eksikliğinden yakınan bir kaç arkadaşımıza hak vererek blogda sıkça teknik bilgilere yer vermeye çalışacağım. Aşağıda yer alan tabloda metrik vida ölçüleri verilmiştir. Paslanmaz civata somunlar paslanmaz pop percin. Havşa başlı imbus civata.


Kategorideki Diğer Ürünler. Organize Sanayi Bölgesi 101. Cıvata ile bağımsız düşünmek yanlıştır. Somun çeşitleri de kullanım alanına, monte edilecek mobilyaya ve kullanılan vida çeşidine göre farklılık gösterebilmektedir. En yaygın somun çeşitleri arasında metrik somun , ince diş somun , çelik somun , ağaç somun ve fiberli somun bulunmaktadır.


WHITWORTH NORMAL VİDA ve SOMUN DIN CiVATA. Sayın müşterilerimiz, civata, somun ,imbus,setskur,pim,bilyalı setskur,burç,titanyum civata ve somun ,bronz civata ve somun ,aluminyum civata somun ve saplama,paslanmaz civata somun ,imalatı, gibi bağlantı elemanları imalatlarımızda belli imalat promramı ve süreleri gerekmektedir. Bayraktar Bulvarı Nurlu Sok. Eğer bir bağlantıda somun kullanılıyorsa dış yivleri olan silindirik elemana cıvata denir.


Eğer bağlantıda somun yoksa ve bağlantı, bağlanacak elemanlardan birisinde açılan yivlerin somun yerine kullanılması ile gerçekleşiyorsa bu elemana ise vida denir. Kod ve yazılım da dahil olmak üzere, bu sitedeki hiç bir malzeme değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yeniden yayımlanamaz. Metrik Taçlı Altıköşe Somun ASME-ANSI B18.


Sac Somun hakkında bilgi: Bağlantı elemanları sektörüyle çalışan çoğu firma kendi ürünlerine özgü bağlantı elemanları kullanılır. Biz somun üreticileri olarak bu sektörde sizlere hizmet vermekteyiz. Ayrıntılar ve size özel çözümler için bize ulaşın. Sırasıyla çelik (kaplamalı ), paslanmaz, çelik (kaplamasız) ve piriç somun çeşitleri stoklarımızda bulunmaktadır.


Metrik somun

Tırtıllı somun ,kelebek somun , dörtköşe somun ,kulplu somun ,şapkalı somun Çizim ve ölçülendirme. Kullanılan cıvatanın, somunun , pulun vb. Bu ifadeler dünyanın her yerinde aynıdır.


Listede bulunmayan takviyeli somunların imalatı için lütfen teknik çizim ve malzeme kalitesini belirten bir eposta ile teklif alınız. Somun dişleri, kullanıldığı standarda göre metrik veya inç ölçülerinde olabilir. Ağırlıklı olarak çelikten yapılırlar.


Dayanımlarına göre, örneğin veya gibi sayılarla sınıflandırılırlar. Aynı gün kargo, mutlu müşteriler. Bombe, havşa, silindir ve düz başlı perçinler. KABASAKAL, çelik cıvata ve somun üretimine başlamıştır. TIRTIRLI SİLİNDİR BAŞLI AYAR SOMUNU.


Tırtırli silindir başlı ayar somunu yüksek tip. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Yuvarlak sıkıştırma somunu.


Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Standart vidalar_ metrik. METRİK NORMAL VİDA ve SOMUN DIN 13. VİDA ADIMI (Hatve) mm’de diş adeti.


Somun yükseklik standardı metrik ölçünün oranı somunun yükseklik standardını belirler. Hidrolik somun patlatmalar bu standartdaki somunlar için tasarlanmıştır. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor.


Metrik somun

E-Bültenimize kayıt olun ve yeniliklerimizden kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun. Vida Bağlantı Elemanları. Bestkale Civata E-Bülten. Metreyle ya da metreyi temel alan ölçülerle ilgili. Alman ve Fransızlar metrik standardı geliştirdiler ve dişler arasındaki açıyı derece olarak standardize ettiler.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Somunlar veya cıvatalar, kullandıkları yerlere göre kuvvetleri ve titreşimlerin etkisinde kalır. Bu titreşimlerin etkisiyle somun ve cıvatalar zamanla gevşeyebilir.


Metrik somun

Somun veya cıvatanın gevşemesi ise sorunlar yaratabilmektedir. Karşılaştırma listesine ekle. Epidyen pul trapez vidalarda,Buldeks vidalarda,Elektrik panoları sektöründe pano kapağındaki perde s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar