11 Ekim 2017 Çarşamba

Liv yapi

Marina, Liman, E-5’e yakın konumu yatırım cazibesi sunarken, temiz havası eşsiz doğası, muhteşem manzarası ile de hayatınıza sayfiye huzurunu yaşatıyor. Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence Ev ortamında otel konforu sunan ayrıcalıklı bir proje. Liv Marine’de sizler için birçok ayrıntı düşünüldü. LİV YAPI - LİV YAPI GAYRİMENKUL YATIRIM A. TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.


Halkalı’da Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılacak olan villa konforunda iki katlı prefabrik binayı tamamlayarak teslim ettik. Villa konforunda Aile Sağlığı Merkezi. Liv Hospital ailesi Türkiye’de ki en büyük doktor skalasına sahip tek hastanedir. Büyükçekmece’de planlanan butik projesi ile ev sahibi yapmaya devam ediyor. Tecrübeli hekim kadrosu ve multidisipliner çalışmayı bir araya getirerek, hastalarından aldığı değerle büyüyen Liv Hospital, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetinin öncüsü olmayı hedefliyor.


DEVAM EDEN PROJELERİMİZ TAMAMLANAN PROJELERİMİZ GELECEK PROJELERİMİZ. Bu noktadan yola çıkarak kullanışlı, ferah, sağlıklı mekanlar inşa eder. Meslek ahlakına uygun, kaliteli üretim yapıyoruz. Liv Marmara, deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.


Liv yapi

Ramkent Hayal Ömerli Evleri Aden Garden Villaları Lalezar Konakları. Avrupa Konutları Yamanevler 1aya kadar 0. Her türlü inşaat konut ticarethane sanayi etsisler işyerleri fabrika yol baraj limanlar okul ve hastane binaları sportif tesisler lokanta ve benzeri yerleri inşa etmek. Kalekent’in ankastre ve klimaları Arçelik’ten.


Büyükyalı’nın Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa çıkıyor. Liv Hospital, hiçbir şekilde web sitesinde ve yukarıda belirtilen ilgili mikro sitelerde yayınlanan bilgiler doğrultusunda her türlü karar ve sorumluluk ziyaretçinin sorumluluğundadır ve oluşabilecek ya da oluşmuş zarar veya kayıplardan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Alışılmışın dışında, farklı isteklere cevap veren LİV Marmara,size alternatif bir yaşam anlayışı sunuyor.


Liv yapi

Beylikdüzü’nde, sıra dışı bir proje yükseliyor. Farklı bir yaşam vaat ediyoruz. Livyapı ismiyle güncellenen şirket, nitelikli yapı anlayışını, kusursuz alt yapı sistemleriyle birleştirir, yılların deneyimini insana saygı ilkesiyle buluşturur. Proje Yakuplu’da yer alıyor. Livyapı, deneyimli gayrimenkul uzmanlarının rehberliğinde alıcı ve satıcının memnuniyetini gözeten ve gayrimenkul.


Teknolojinin gelişmesi ile birlikte her alanda olduğu gibi inşaat alanında da bir takım gelişmeler söz konusu olmuştur. Bugün basında yer alan FETÖ soruşturması kapsamında ev ve iş yerinde arama yapılan Sönmez Aydın kimdir? STANBUL TUZLA EMLAK KONUTLARI 1. Yapı ve Sektörel Haberler.


Kısım Konut İnşaatları ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri. Uzman Kadromuzla Uyguluyoruz. Hayatı Sizin İçin Güzelleştiriyouz.


This feature is not available right now. Pamira Park Evleri: Çanakkale: Villa: Pamira park Su. Ahmet Keles adlı kişinin profilinde iş ilanı bulunuyor. Bina inşa etmek üzere çıkılan her yeni yol, beraberinde kendi problemlerini getirir.


Her tasarım, ölçeği ve büyüklüğü ne olursa olsun, mimarlık ve mühendislik kaidelerine bir meydan okumadır. Doha Exhibition and Convention Center. Cephe Malzemeleri Fuarı için adım atıldı. Tüketici mutluluğunu garantiler. Ocak ayı içerisinde yapılması planlanıyor.


Holiday Inn Ekspress projesi bodrum kat olmak üzere toplam kattan oluşuyor. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Daire teslimlerinin ay sonra yapılacağı projede daireler oda salon ve oda salon şeklinde tasarlandı. Gelen kutunuza doğrudan gönderilen en son haberler, güncellemeler ve özel teklifleri almak için buradan kaydolun.


LİVA YAPI GAYRİMENKULDEN SATILIK KİRACILI SANAYİ. SIZMA MOLA BAĞLARI SATILIK BAHÇE. Beklenen ciro ise 6milyon TL. Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.


Sizlerle iletişimimizi güçlendirmek adına sosyal medyadaki yerimizi aldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar