16 Şubat 2017 Perşembe

Suntalam renk kataloğu

Suntalam dekorları yüzey kalitesi ve çeşitliliği ile iç mekan tasarımında profesyonellerin önde gelen tercihleri arasındadır. VARIO Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi 1. Yüzey dokusu, renk kartelası üzerinde incelenmelidir. Parlak, Düz, Bute, Sabuni, Str, Freze ve Ahşap dokuları mevcuttur. Suntalam veya mdflam kartelası üzerinde seçim yaparken, renk seçimi kadar yüzey dokusu seçimi de önemlidir. Renkler dijital ortamda farklılık gösterebilir.


Lütfen orijinal numune ile kontrol ediniz. Bir mekanı eşsiz kılmak, hayalinizdeki mobilyalara, dekorasyonunuza renk katacak aksesuarlara sahip olmakla mümkün. Orman Ürünleri Pazarlama. Vario Sunta ve SuntaLAM Renk Kartelası.


RETİLEN EBAT BİLGİLERİ : 5mm den 38mm kadar olan kalınlıklarda presleme yapılabilmektedir. MDF laminat parke kapı paneli ve bunlarla ilgili katma değerli ürünleri üretmektedir. Sitemizde renk kartelasından dolabınızın rengini beğenmek artık çok daha kolay olacak. Sürgülü dolap, ray dolap, gömme dolap, giysi odası, plazma ünitesi, banyo - mutfak - dolapları ile mağaza dekoru, ürün teşhir standı ve hastane mobilyaları imalat sitesi.


Bürocci Ürünleri Resmi Kartelası. Paris-Deri kartelamızdaki tüm renk alternatifleri 1. Bileşimindeki bu minerallerin oluşturduğu dokusuyla sağlam bir yapıya ve zengin renk skalasıyla estetik görünme sahip olan granit, tarih boyunca aranılan, yeryüzünün en sert ve dayanıklı yapı malzemesi olmuştur. Günümüzün en dayanıklı ve estetik yapı malzemesi olan granit, zengin renk ve doku çeşitliliğine sahiptir. Laminat Tezgah Renk Kartelası.


IBAN Listesi için tıklayın. Partiler arası renk farkı oluşmamaktadır. Bugün sektörün ihtiyaç duymuş olduğu her türlü mobilya. Ana Sayfa Ürünler Nu-Door Renk Kartelası Gloss.


Suntalam renk kataloğu

MDF KAPAK PROFİL MDF HIGH GLOSS. SUNTALAM RENKLERİ PROFİL RENKLERİ ULTRA PARLAK RENKLER. TEVERPAN - USTA ELLERDEN UZMAN ELLERE. Teverpan MDF Levha Sanayii ve Tic. Parlak Sentetik Boya Ortak Renk Kartelası.


Mobilya Grubu Kartelaları. Bu yüzeylerin her biriyle istenilen kalınlıkta melaminli yonga levha üretimi yapılabilmektedir. SUNPA 122x2HIGH GLOSS RENKLER. Kapı Melamin Mat Renkler. MDF plakalardan çekilen ve üzerinde mikrona kadar PVC folyo kaplanan profillerdir.


MDFLam veya SuntaLam yerleştirilerek elde edilen kapaklardır. Tabla kenarları pvc veya alüminyum çerçeve ile kaplanabilir. Melamin kaplı sunta panellerimiz, geniş desen yelpazesi ve malzeme kombinasyonları ile mobilya ve iç dekorasyon için çok çeşitli uygulama imkanlarıyla sunulmaktadır. Karakteristik Özellikleri. Kastamonu Entegre Suntalam.


Faturanızda yer alan ürüne ait renk , model değişikliği talebiniz için iade işlemleri başlatılacaktır. Geniş renk ve desen alternatifi ile beğeninize sunulan suntalam çeşitleri modüler mobilya üretiminde oldukça rağbet gören ürünlerdir. Bu bölümden Mdflam ürünlerini inceleyebilir, fiyat ve ürünler hakkında detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.


Acrylic Panel High Gloss Panel. En uygun MDFlam fiyatları, sunta fiyatları, Suntalam fiyatları, mdf fiyatları, suntalam plaka fiyatları, mdflam plaka fiyatları CNC ebatlama, PVC Bantlama hizmetleri ile siz müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Firmamız bünyesinde bulunan son teknoloji kesim, ebatlama, pvc ebatlama, cnc kesim makinaları ile kaliteli ve. EMBOS RENKLER ÜRÜN KATALOĞU AHŞABIN SICAKLIĞI VE DOĞANIN EŞSİZ RENKLERİ. Variolam ürün kataloğunu inceleyin.


Filli boya iç ve dış cephe renk kartelası. Boyadığım mobilyalar suntalam di. Boyamadan önce hafif zımparaladım. Boyanın bir kısmını hafif sulandırıp astar niyetine kullandım.


Fakat en ufak bir darbede boya kalkıyor ve alttaki boya gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar