15 Şubat 2017 Çarşamba

Modern yuvarlak halılar

Modern yuvarlak halılar

Daha fazla bilgi alın ve alışverişinizi hızlıca tamamlayın. Sıcak bir oda dekorasyonu hazırlamanıza yardımcı olan ova halı ve yuvarlak halı modelleri, özellikle oturma odalarında sık sık tercih edilmekte. Klasik halı tasarımları dışında modern ve estetik tasarımlar olarak evlerimizi süsleyen halılar ,birbirinden güzel desenleri ve canlı renkleri ile evinizin her alanına son derece şık dekorasyonlar yaratma imkanı sunuyor. Modern halı fiyatlarını inceleyebilir ve halı alışverişlerinizi güvenle online olarak yapabilirsiniz.


Oymalı, deri ve saçaklı gibi tasarımlar, yaşam alanlarınızı modern kılmanıza olanak tanıyor. Ekstra indirimli fiyat. Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren iş günü içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz.


Mutfak halıları ve kaymaz halılarda öncü halı markası. Kaymaz tabanlı halının adı Apex. Else halı üç boyutlu salon mutfak çocuk odası halıları üretmektedir. Modern halı modelleri, sanatsal tarzı ile evinizin her odasında farklı bir ortam sunuyor. Ve modern yuvarlak halı.


Modern çizgileri kadifemsi yüzeyi sınırsız renk ve desen seçeneği ile dekoratif halılarımız beğeninize sunulmuştur. Bu modern halı desenleri arasında bulunan soyut, geometrik, figürlü, geleneksel, patchwork. Modern zamanın yeni öyküsü, zamansız çizgilerle MANIAD.


Zarif dokumasıyla eşsiz desen ve renkleriyle istinye serisi adeta pamuksu dokusuyla rahat ettirecek. Zeminlerde çok özel dekoratif özellikler oluşturan yuvarlak halılar farklı modellerde ve boyutlarda sunulmaktadır. For a contemporary look with a vintage appeal, we source rugs in excellent condition and carefully trim the piles to achieve an eye-catching “distressed” look. Büyük mekânlardan küçük mekânlara, klasik tarzlardan modern tarzlara kadar her bir stile uyum sağlayan yuvarlak halı modelleri kullanıcılarına da yüksek performans sağlamaktadır. Salon, genç odası, yatak odası ve hol gibi alanlarda kullanıma uygun oval yuvarlak halı modellerini bu sayfamızda sizin için hazırladık.


Modern yuvarlak halılar

MODERN HALILAR MODERN MUTFAK HALILARI YUVARLAK HALI İPEKSİ HALILAR BANYO HALILARI MODERN DEKORATİF YOLLUKLAR. LETİŞİM KURUMSAL Hakkımızda Banka Hesaplarımız. Bulunduğunuz her mekanı en kaliteli markaları ve en şık tasarımları ile zenginleştirecek tüm halı modellerini sizler için tüm türkiyeye gönderiyoruz.


Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Oturma Grubu Modellerinde Ev Dolusu Yenilikler Var. Modern halı çeşitleri, modern halı fiyatları, yeni modern halı desenleri için tıklayın.


Mutfak dekorasyonu için tercih edilen modern ve dekoratif halılar arasında özellikle yuvarlak halı modelleri büyük ilgi gören modeller arasındalar. Büyük ve geniş mutfağa sahip olanlar için yuvarlak halı modelleri daha dekoratif ve modern bir görünüm için ideal seçimler arasında. MODERN - KLASİK HALILAR kampanyalı ürünler ve yeni modelleri, uygun fiyata MODERN - KLASİK HALILAR online satış ve satış sonrası destek. Yatağınızın kenarları bej renginde deri tercih ederseniz modern yuvarlak halı ile çok modern bir dekorasyon yapmış olursunuz. Sizde evlerinizin her odasında yuvarlak halı modellerini tercih edebilirsiniz.


Bu model halıları en çok bilinen dekorasyon mağazalarının yanında ünlü mobilya firmalarından. Hol için yuvarlak halı modeli ni düşünüyorsanız siyah renkte ki taş desenli halıyı modern çizgiler halinde kullanabilirsiniz. Modern delikli yuvarlak halı modeli özellikle bahçe kapısına açılan bölümde tercih edilmiştir. Siz de bu tarz bir halı ile evinizin şıklığını yeni baştan yaratabilirsiniz.


Leopar desenli ve zebra desenli yuvarlak halılar son yılların moda olan en güzel iki desenini içeriyor. Evinizde kahverengi tonları hakimse leopar desenli , siyah beyaz ya da kırmızı renkler hakimse zebra desenli halıyı kullanabilirsiniz. Antistres özelliği ile yumuşaklık ve rahatlık hissi veren dokuya sahiptir. Doğal halı şampuanı ile kolay temizlenir. Lekeye ve yoğun kullanıma dayanıklıdır.


Listem (0) ürün - ₺ Alışveriş sepetiniz boş! Halı yumuşak ve rahattır,. Antialerjik hav yapmayan dokuya sa. Oriental kilim için online mağazası.


En iyi seçenek ve kalite çok elverişli. Online güvenli bir şekilde sipariş edin! Yenilikçi ve modern tasarım çizgilerine sahip olan yuvarlak halılar , her tarz ve stile göre seçim şansı olan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.


Sizde hem mutfağınız hem de evinizdeki diğer yaşam alanları için dikdörtgen veya kare yerine yuvarlak halı seçebilirsiniz. Türkiyenin ilk ve en kaliteli kaymaz taban ekotex belgeli sağlığa zararsız suni deri taban Boyutlu Dekoratif Modern yollukları en uygun ve kaliteli halılarımız kendi üretimimizdir Yıl Garantilidir. Modern Vintage Klasik Contemporary Country İpek Antik.


Yuvarlak Dikdörtgen FİLTRE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar