17 Şubat 2017 Cuma

Çati vidasi

Sandviç panel kaplaması yaparken bina ile panel arası bağlantı elemanı olan çatı vidası , firmamız stoklarına gelmiştir. DK – DK) profil demirlere 6dk, I – U demire DK vida atılır. Vidası modelleri, Çatı Vidası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Msomunlar ve civatalar için uygundur.


Mıknatıs özelliği sayesinde vida ve civataları düşürmez. Tabela Vidası Vida Kapakları Harf Yükselticiler Kartela Vidaları Tavandan Askı Aparatları Tavandan Askı İçin Alt Aparatlar Tavandan Askı İçin Çelik Halatlar. Trapez Çatı Vidaları Trifon Vidalar Yıldız Havşa Baş Metrik Vida Piton, L Tipi Vida ve Halkalı Civata Çeşitleri.


Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Kilit ve Tamamlayıcı Ürünler. Yılların birikimi tecrübe var.


Alanında en iyi dedirten referansları var. Dahası kaliteli ürün ve müşteriye hizmet var. Bir çatı altında bu kadar çok şey toplayan bir kuruluş var mı demeyin. Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun! ATI ADAPTÖRÜ MM MANYETİK UÇLU TRAPEZ LOKMA MM SOMUN TUTUCU.


Matkap Uçlu Çatı Sac Vidası 12mm 1Adet. Cephe Vidaları, Yeniliklerimizden haberdar olmak artık çok kolay ! Binadet, el aletleri kategorisinde ücretsiz kargo ve 14TL fiyatıyla ePttAVM. Daldırılmış çelikTahrik: SW 8Daha yüksek çekim değerleri için azaltılmış delme ucuYalıtım contası çelik galvanizli Ø mm vulkanize UV ve hava şartarına dayanıklı EPDM yalıtımlıSac kaplamaların montajında idealDelme kapasitesi:- Ürün No. Civata, Özel Çatı Vidası , Özel Dübel, Özel Rondela, Özel Saplama, Özel Somun, Özel Sunta Vidası , Özel Vida, Paslanmaz Civata, Şantiye Civatası, Cat Civata, Caterpiller Civatası imalatıdır. Konik uçlu ve fiber contalı güneş paneli tespit.


Çati vidasi

Anahtar yüzeyli trifon vidalar. SABİT SOLAR ÇATI KANCALARI. Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık iş günüdür. Semerler, EPDM contali Tip H. Köy adreslerinde teslimat süresi 7-güne kadar uzayabilir.


Sunta vidalarımızın üzeri çinko kaplıdır. Etiketler : Vida , vida Kocaeli , vida İzmit , pullu vida , çatı vidası , panel vidası , matkap uçlu vida , sunta vidası ,bertan ticaret,trapez vida,rysb vida. Poliüretan Taşyünü dolgulu sandviç panel çatı ve cephe aksesuar ile yıllık profesyonellik ile gelen çatı malzemeleri satışı ve panel montajı ve hızlı üretim ve cevap sistemi ile çalışır. Toptan ve perakende duvar paneli satışlarımız vardır.


Kurcalamaya karşı dayanıklı vidalar, kendinden delme vidaları, kendinden diş açan metal vidalar, çatı vidaları, duvar vidaları, pencere vidaları, sunta vidaları, güverte vidaları, vb. Gibi somun ve cıvata ürünleri. Kendinde sondaj vidası : bağlı yıkayıcı ile altıgen yıkama kafası ( EPDM veya NEO), renkli boyalı kafa. CEPHE VE ÇATI VİDASI ) ÇAP. Misyonumuz ve vizyonumuz bünyemizde bulunan 2binden fazla urunun bilgi birikimiyle müşterilerimizin ihtiyacını en kısa.


X TRAPEZ ÇATI VİDASI Sadece 0. Size bir tık yakın olan sitemizin dışında, size bir telefon kadar yakın müşteri hizmetlerimizi arayınız. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Kuruluşundan itibaren her tipte saç vidası ve metrik vida üretmektedir. Geniş kapsamlı ürün çeşidiyle standart ve özel vidalar üreterek sanayimize hizmet vermektedir.


Osb vidaları osb montajı esnasında kullanılan bina ile bütünlüğü sağlayan aksesuar malzemesidir. Firmamızda osb vidası bulabilirsiniz. Muş “ Çatı Sacı” kelimesi, Çatı Sacı kaplama malzemeleri söz konusu olduğunda çok fazla alanı kaplar.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Sacı biri dayanıklılığı, fiyatı ve görünümü etkileyen farklı özelliklere sahiptir. STD TRAPEZ ÇATI VİDASI 6. Lokma aparatı kullanılarak matkap aleti sayesinde trapez vidası montaj edilir. Trapez vida inşaat sektöründe yardımcı bir bağlantı elemanıdır. Sızdırmayı önlemek için başının altında pullu contası bulunur.


Çati vidasi

Yalnızca bir ürünü bir gün değil, her ihtiyacınızı her gün en ucuza alın. Ahşap çatı vidası çeşitlerini ve markalarını sitemizden uygun fiyat imkanları ile satın alabilirsiniz. Kaplama Malzemeleri ve ölçüleri en uygun seçenekler ile kucukdeveci. Hemen hızlı bir şekilde satın alın!


Zeytinburnu Demirciler Sitesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar