8 Şubat 2017 Çarşamba

Led soğutucu alüminyum

Led soğutucu alüminyum

Duvara monte edilebilir ve ya askı elemanıyla tavandan sarkıtılabilir. W - 3W - 5W power led ölçüleri için uygundur. Fiyat Talebi Gönder saat içinde birçok fiyat teklifi alın!


Led soğutucu alüminyum

LED ve kart soğutucu profiller. Tüm alüminyum profil ihtiyaçlarınız için formumuzu doldurabilirsiniz. Size en kısa süre içinde çözüm ve fiyat teklifimizi sunalım. KAVA PROFİL ALÜMİNYUM ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SAN.


Fiyata Polikarbon Aydınlatma Kapağı Dahildir. ALUMİNYUM SOĞUTUCU ve LED KASALAR. POWER LED SOĞUTUCU, ALÜMİNYUM SOĞUTUCU 1W,3W,5W. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle.


TL Wall Washer Aluminyum Kasa Takımı 85cm. Soğutucu Altı ) Led Sürücü Alanı : 55m x. Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır. Uzunluk : 160mm Genişlik : 24mm Yükseklik :5mm 16mm seri pbc için uygundur. Adet 16cm Aluminyum Profil 1Adet 16cm üst pvc 1Adet sağ ve 1Adet sol yan kapaklar (Toplam adet Kapak) adet askı klipsi NOT : Fotoğrafta gözüken PCP fiayat. AMACIMIZ SOĞUTMA PROBLEMİNİZDE SİZE YARDIMCI OLMAKTIR.


IMİZDEKİ TİTİZLİĞİMİZ, UYGULADIĞIMIZ SOĞUTUCUMUZUN. Metre Bazında Sipariş Edebilir, İstediğiniz Ölçüde Kestirebilirsiniz. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


TL Kdv Dahil SOĞUTUCU 460AS1mm. LED ALÜMİNYUM PROFİL İÇİN S. Termal direnç alanı Rth 0. Alüminyum profili bulmak zor değil. Güncel Haber ve Duyurular.


Gardolap Hareket Sistemi. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Led ve soğutucu profillerini.


Firmamız led projektör, wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. Ben aydır çıplak alüminyum kullanıyorum, paslanma veya korozyon gibi bir sorunum olmadı. Bende led ile alüminyum arasında kalacak boya veya benzeri malzemelerin ısı iletimini engelleyeceğini düşünüyorum. Aldığım alüminyum soğutucu üzeri çizik doluydu armatürün içinde kaldığı için görünmüyor. Paket İçeriği: 1x 15CM alüminyum soğutucu.


Yüzlerce ürün çeşidi, binlerce alternatif boyut seçenekleri. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do. Toptan ucuz satış alüminyum soğutucu led Çinden alüminyum soğutucu led toptan satıcılar rehberi. Online alışveriş indirimli alüminyum soğutucu led daha fazla bilgi tr.


Ev ve Bahçe, Sofra takımı kategorilerindeki alüminyum soğutucu plaka ile ilgili geniş ürün yelpazemize göz atın ve daha fazlası için m. Sepete Ekle (136) Zalman ZM. Led Işık Profil Ve Aksesuarları. Bazi led saticilarinda da kucuk parcalar tl civariydi. Bazi aluminyum profil saticilarini aradim ama sogutucu profili artik yapmadiklarini soylediler.


Son olarak Sönmez Mühendislik diye bir siteye girdim. Burda Tacettin abi ile tanistim. Elinde sadece soğutucu profiller var. Cok yardimci oldu saolsun.


Lütfen bizim skived alüminyum soğutucu satın almak için emin, ve özelleştirilmiş siparişler de kabul edilir. Tırnak için fabrikamıza hoşgeldiniz. Ancak doğru soğutucu kullanılmazsa ısınma dereceleri yükselecektir. Ucuz LED ’ler daha az verimli ve daha fazla ısınmaktadır. Bu da LED ampulün ömrünü etkilemektedir.


Arkadaşlar bitkili akvaryum yapacağım. Için birlikte hızlı soğutucu etkisi. Osmanlı alüminyum olarak alüminyuma yeni bir ruh ve aydınlatma sektörüne yeni bir anlayış kattığımızı düşündüğümüz ürünIerimizi sizlerle paylaşmaktan büyük mutluIuk duyuyoruz. Aydınlatma profıllerindeki Ana hedefimiz, en kaliteli aydınlatma ( led ) bileşenlerini bir araya getirmek ve sizlere sunmaktır.


LED ( Light Emitting Diode , Işık Yayan Diyot), yarı-iletken, diyot temelli, ışık yayan bir elektronik devre elemanıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar