27 Şubat 2017 Pazartesi

Akdeniz tuğla

Süper kalite tuğla kaplama modelleri. Zarif bir görüntüye hakim ancak doğallığı işleyen dokusu da samimiyeti vurguluyor. Derzli yapısı da güzel bir boyut ve hacimsel görünüm çalışması yaratarak duvarların ön plana çıkmasını sağlıyor. Kültür tuğlaları tarihi dokunuşa imza atmak için tasarlanan muazzam görünüş elde etmek için tasarlanmaktadır. Mekanlarınızda konforlu ve daha güzel yaşamak artık hayal değil.


Hayalini kurduğunuz yaşam alanlarınızın estetik görünümü ve şık olması, dekoratif taş kaplama panellerinde mümkündür. Antik akdeniz tuğlalarımız evinizin iç ve dış duvarlarınıza farklı bir hava kazandırır ve şık bir görünüm sağlar. KISA 19’LUK GEÇMELİ Petek Serisi. Antik tuğlalarımız evinizin iç ve dış duvarlarınıza farklı bir hava kazandırır ve şık bir görünüm sağlar. Kültür tuğlası olarak bilinen yapay tuğlalar farklı doku kalıplarından imalat yapılabilir.


Country Stone dekoratif taş ve tuğla modelleri ile yaşam alanlarınızı sıra dışı bir hale dönüştürebilirsiniz. Yüzlerce farklı renk ve desen seçeneği bulunan taş ve tuğla seçenekleri ile binanızın hem iç duvarlarını hem de dış duvarlarını taş ve tuğla seçenekleri ile donatabilirsiniz. Fiyat listemizdeki marsilya, akdeniz , valensiya, alaturka (osmanlı), granada, cam kiremit, metal kiremit ve mahya kiremitlere ait ortalama fiyatlar bu şekildedir. Fiyat değişikliklerinde yeni güncellemeler yapılacaktır. Doğal taş uygulamaların da sürekli sorun hale gelen inşaat kirliliği, toz, çimento gibi pis işleri ortadan kaldırmıştır.


Cafe, ev, iş yeri ve birçok yerde kullanılan dekoratif tuğla kaplamalar model seçenekleriyle sena stone’de. Kültür Taşları, dekoratif tuğla , dekoratif taş panel kaplama ve dekoratif tuğla panel kaplama modelleri uygulamaları. Not: Bu bölüm sadece telefonla siparişleriniz içindir, fiyat sormak veya herhangi bir talep için lütfen iletişim sayfamızı kullanın, aksi halde talebiniz dikkate alınmaz. Fabrikamız Afyonkarahisar – Konya yolu üzerinde 16.


Dış cephe, iç mekan dekoratif duvar kaplama ürünlerimiz ile mekanlarınıza havalı bir görünüm kazandırıyoruz. Doğal ve estetik tasarımlarıyla duvar kaplama ürünlerimiz ortamlarınıza eşsiz ve etkileyici hazlar katar. Normal pres tuğlalar , iç ve dış mekanlarda rahat kullanılabilir. Farklı renk ve doku çeşitliliklerine sahiptir.


Homojen bir yüzey dokusuna sahiptir. Eski yapılara farklı görünüm kazandırmak yada yeni binalar, özel iç mekanlar yaratmak için tercih edilir. Muhteşem denizine, harika iklimine ya da sadece tarihine olsun, estetiğin kelime anlamı bu topraklarda. YENİ AKDENİZ KİREMİT VE TUĞLA SANAYİ ADİ KOMANDİT ŞİRKETİ HÜSEYİN YÖNTER VE ORTAKLARI işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için BURADAN bize bildiriniz. Toptan ve perakende duvar kağıdı ve parke satışı sunan Duvar aynı zamanda 4duvar.


DOĞANAY TOPRAK SANAYİ ve TİCARET A. E-Bülten aboneliğe kayıt yaptırarak, web site güncellemelerinden ilk sen haberdar ol! LMC İNŞAAT TAAHHÜT DIŞ TİCARET TURİZM NAKLİYE VE PETROL ÜRÜNLERİ. EKO BİMS - FAZER YAPI İNŞAAT GIDA SAN. Akdeniz Kiremidin Üstünlükleri. Tuğla - Kiremit ve Briket.


Akdeniz tuğla

Yağmur indirme sistemleri. Kılıçoğlu klasik kiremit. Mineral Yün Yalıtım Sistemi. Gelecekte daha hızlı bir şekilde alım yapmanız için kendinize Profiliniz oluşturduk.


Aktivasyon yapmak için e-posta kutunuza gönderdiğimiz mektupta linki tıklayınız. Mersin, önemli bir liman kentidir. Tugla ve kiremit kullanımı insanoğlunun oluşumu kadar eskiye dayanmaktadır.


Akdeniz tuğla

Pişmiş tuğlanın endüstriyel anlamda ilk üretimi ise MÖ 4. Babil kulesi yapımına denk düşmektedir. Tarihçiler bu kulede milyon adet tuğla kullanıldığını hesaplamışlardır. Ayrıca ataş mersin petrol rafinerisi ve mersin limanı bulunmaktadır. Bir çok renk seçeneği ile eşsiz tasarıma sahip ürünler sunmak için üretilmiştir. BK - Grandeporto Yeni Ürün.


BK- Seraporto Kiremit. Tasarım ve Uygulama: Sıradışı Digital. Antik tuğlaları mız evinizin iç ve dış duvarlarınıza farklı bir hava kazandırır ve şık bir görünüm sağlar.


Linklerimiz Mimarlar Odası Antalya Şubesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar