17 Ağustos 2016 Çarşamba

T50 kırılmaz cam

Temperli kırılmaz ekran Koruyucu Özellikleri. Tmodeline özel can ekran koruyucular ekran üzerinde herhangi bir iz bırakmaz. Telefona ait tüm ürünler. Online sipariş verilebilir.


T50 kırılmaz cam

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Notebook Lcd Cover Kasa Ürünleri. Ekran Koruyucu Film değildir. Turkcell cep telefon ekran güncel fiyatlarımız.


Kimyasal aşamalardan geçerek güçlendirilmiş temperli camdır. Hiçbir durumda kılmaz ve çizilmez. Magic Glass şok emiciliği artırmak için takviye edilmiş olup, özel işlenmiş saydam cam ile hasar ve çizilmelere karşı LCD. TURKCELL T, Cep telefonunu ekranını komple kaplar ve çizilmelerden korur. Yumuşak Anti-şok Önleyici Darbe etkisini azaltarak ekran kırılmasını önler.


T50 kırılmaz cam

H nano kırılmaz cam telefonunuzun ekranını kenarlarda boşluk bırakmadan koruma sağlar. Onay verdiğiniz taktirde ise öncelikle TL değerinde kırılmaz cam koruyucu hediyeniz takılır. Sadece dakika içerisinde orjinal ekran değişimi yapılmakta ve kullanılmakta olan ekranlar 1orjinal ve. Nano Kaplama Teknolijisi. En uygun fiyat ay servis garantili kırılmaz cam hediyeli ve Türkiyenin hangi bölgesinden olursa olsun ücretsiz kargo hizmeti veriyoruz.


Kalitenin Hizmetin Tek Adresi Yıların tecrübesine sahip teknisyenlerimizle hizmetinizdeyiz. T, Gürültü Engelleme özelliği sayesinde, gürültülü ortamlarda dahi konuşmalarınız karşı tarafa net olarak iletebilir. Yani kırılmaz cam denilen plastikten yapıştırdıysanız ve yakınlık sensörünün olduğu bölgeyi de kapatıyo. Kaliteli ekran koruyucular ayrıca parmak izi tutmazlar, kolaylıkla temizlenirler, tamamen şeffaftırlar, ekran dokunmatik hassasiyetini etkilemezler ve bakteri üremesini engellerler.


Değerli arkadaşlar daha önce forumdan yüzlerce kişiye kırılmaz cam sattık. Doların aydan bu yana artış göstermesine rağmen önceki fiyatımızdan daha. YURTİÇİ KARGO ile gönderilmektedir.


Herhangi bir beğenmeme durumu ya da tereddütte ücretiniz geri iade edilir. Yüzlerce Tasarım Kapak kapakolur. Sistem telefon kılıfı dışında kırılmaz cam veya birçok markaya ait kulaklık, batarya gibi aletlerin hizmetini de sağlamaktadır.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Detaylı Arama turkcell- t-t60-t70-silikon-kilif- kirilmaz - cam. Garanti kapsamındaydı servis imkanı yoktu kendi imkanımla yaptırmak istedik ekran bulamadık.


Kırılmaz Cam Testi Kırılmaz Cam Uygulamas. Etiket: turkcell tekran kırıldı. Baseus, diğer cep telefonu ve araç içi binlerce aksesuarlarımızla hizmetinizdeyiz. ALIŞVERİŞ SEPETİM ( 0) Yeni Üyelik-Üye Girişi.


Karşılaştırma listesine ekle. Resimli Silikon Kılıflar. M-Triangel MT1Cam Değiştime Pres ve Laminasyon Makinesi 6. Express Teslimat ile saatte kapınızda.


Huawei Mate Pro 1GB 6. Koruyucular arasında kırılmaz cam , ekran koruyucu gibi ürünler yer alıyor. Addison IP-JPRIME Tempered Glass 0. Arkadaşlar samsung müşteri hizmetlerini ve servisini arayarak özellikle sordum. Aynen solunca bir cam için benden 6tl istediler. Firmamız ekran kırılmaları ve çatlamalarında oluşan arızayı cam.


D teknolojisiyle üretilen bu kırılmaz camlar, cihazınızın kavisli ekranından. TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü tüketicilerle buluşturmaktadır. Multi Fit Plus Çok Fonksiyonlu Pratik Spor Aleti.


NEREDE, NASIL, NE ZAMAN meydana geldiği ile ilgilenmez. Sıkıcı prosedürlerle uğraştırmadan, herhangi bir ek ücret talep etmeden elektronik cihazını en kısa sürede onarır ve sana ulaştırır. Bilgisayar, notebook ve cep telefonu yedek parçaları, aksesuarları ve ürünleri hepsiofis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar