23 Ağustos 2016 Salı

Miknatisli sineklik

MIKNATISLI KAPI PENCERE SİNEKLİĞİ KAPI TÜLÜ PERDE SİNEKLİK 60cm x 210cm ADET TÜL GL233. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. ADET MIKNATISLI SİNEKLİK ÇITÇIT KAHVERENGİ-BEYAZ.


Miknatisli sineklik

TL (5) şahinticaret 100. TL 4TL (2) ModaUyum 100. Kapı ve Pencere Sineklik Modelleri. Yaz mevsiminde sineklerden dolayı artık kapınızı kapatmayacaksınız! Magic Mesh Kapı SinekliK Tülü ile bundan sonra kapınızı açık bırakarak evinizde, işyerinizde ve kullanabileceğiniz daha birçok yerde, dilediğiniz gibi zaman geçirebileceksiniz.


Sizi bütün yaz sineklerden koruyacak bu harika ürünü evinizde, ofisinizde ve yazlığınızda kullanabilirsiniz. Cırt Bantlı Pratik MIKNATISLI Kapı Sineklik. MANYETİK ( MIKNATISLI ) KAPI SİNEKLİK FİYAT TABLOSU.


Miknatisli sineklik

Yaylı Menteşeli Sineklik. Akordeon Sineklik xSistem. Entegre Sineklik Sistemi. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Sineklik çeşitleri arasında yer alan büyük boyutlardaki ürünler, geniş pencereleri bulunan ev sahipleri için ideal olarak görülmekte.


Pencereler ile sınırlı kalmayın Sineklikler modelleri arasında pencerenin yanı sıra herhangi bir kapı için de kullanılabilen ürünler bulunur. Evinize temiz hava girerken böcekler evinize yaklaşamıyor. Sipariş ve talepleriniz için ürün barkod kodunu öğrenmek üzere aşağıdaki seçenekleri kullanabilirsiniz. Tesa Kapı Sineklik , açık kapılarınızdan evinize sineklerin ve böceklerin girmesini engelleyerek konforlu bir ortam oluşturur. BKS MIKNATISLI SİNEKLİK SİSTEMİ NEDİR?


Miknatisli sineklik

BKS Sineklik sistemlerinden başka hiçbir ürün bu kadar doğal ve çevreye saygılı değildir. Esnek ve ince yapısı sayesinde mekanınızın görüntü estetiğini bozmadan Pratik kullanımıza izin verir. Ortasına işlenmiş olan magnetlerden yapılma şerit ile kendi kendine kapanmaktadır. Açık kapı görmesinler hemen içeriye gireler, balkon ve giriş kapınıza takacağınız mıknatıslı kapı sinekliği siz veya yarmaz çocuklarınız yada evcil hayvanınız geçerken açılır üzerindeki mıknatısları sayesinde tekrar otomatik kapanır.


Adet Raptiyesi ve üst trafına koyabilceğiniz dantel güpürü mevcuttur. Dünya’da olümcül hastalıkların sebebi,sivrisinekler olduğunu biliyormusunuz ? SİVRİSİNEKLER ÖLÜM SAÇIYOR. Düz Sineklik üretiminde kullanılan Sineklik Kilididir.


Her Kolide paket bulunmaktadır. Her Pakette de 1adet ürün vardır. Ufak tefek aksesuar değişikliğiyle tak çıkar sineklik veya etrafına atılacak vidalar ile sabit sineklik olarak kullanılabilirler. Amaca uygunluğu ve ekonomikliği ile menteşeli sineklik kendini ön plana çıkarmaktadır.


Renk seçenekleri ve kaplamalı desenleri ile çeşitleri mevcuttur. Kullanışlı, temizliği basit bir modeldir. MM Prens Plise Sineklik Sistemi Hem dikey, hem de yatay olarak kullanılmaktadır. Monoblok panjurlar için öteleme yapmadan uygulanabilmektedir.


Alman menşeili Tül kullanılmaktadır. Kesinlikle deforme, bombe yapmaz. Sinekliğin kanal boşlukları plastik şeritle kapatılmaktadır. Mıknatıslı) Koli olarak satılmaktadır.


Tüm Fırsatlar,Tv Ürünleri kategorisinde yüzlerce fırsat ürünü sizleri bekliyor. Bende karavanım için bir sineklik yapmayı istiyorum ama nasıl, hangi malzemelerden yapmalıyım ve estetik durmalı ,değerli önerilerinizi bekliyorum selamlar. Wersoft Havlu Mop Paspas Ucu Rengarenk.


Vakumlu Poşet Hurç Kazak Yorgan vs. Turbo Çoçuk Bebek Lazımlık Tuvalet. SİNEKLERE VE BÖCEKLERE GEÇİT YOK: MAGIC MESH MIKNATISLI TÜL KAPI PANELİ!


Magic Mesh mıknatıslı tül kapı sinekliği ile yaz boyunca kapıların açık kalacak, evinde, dükkânında, iş yerinde serinlik yaşanacak! Pimapen Yıldız Pen markasının kalite ve uygun fiyat avantajları ile tanışmanız için Çavuşbaşı semtinde bulunan müşterilerimiz için bütün gücümüz ile çalışıyoruz. Tüm bu olumsuz koşullardan korunmak için, sineklikler her evin vazgeçilmez aksesuarlarıdır.


Her türlü kapı ve pencereye uygun olarak üretilebilen sineklikler sayesinde dışarıdan gelebilecek mikrobik tehlikelere karşı korunur, yaz akşamlarında ferah ve rahat uyuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar