25 Ağustos 2016 Perşembe

Arabayı uzaktan çalıştırma sistemi

Ama öyle çalıştırıp harekt ettiğim zamanlarda arabanın sağ sinyal ışığı sönmüyordu. Uzaktan Kumanda İle Araç Çalıştırma. Aracınızdan ne kadar uzakta olursanız olun her geri döndüğünüzde sistem siz yokken aracınıza ne zaman ne olduğuna dair size bilgi verecektir. Yük Taşırken Her Zaman Güvende Olun.


Kışın soğuğunda evde ya da iş yerinde hazırlanırken düğmeye basarsınız, siz araca gidene kadar motor ısınır, camların buzu temizlenir, hayat güzelleşir. Mrb Aranıza Yeni katıldım uzun zamandır aklımda olan ama yeterli bilgiye sahip olmadığım için, yapamadığım sistem hakkında sizlerden yardım istiyorum. Aracımdaki alarmda uzaktan motor çalıştırma var. Bastığım zaman önce kontağı açıyo - sn bekledikdenten sonra saniye marsa basıyor ve arac çalışıyor. Chevrolet Captiva gibi araba markalarının ayna açma kapama setleri, sustalı anahtar seçenekleri ve merkezi kilit seçenekleri de ürünler arasında yer alıyor.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Yalnız keyless go özelliği veya start-stop tuşu bulunmayan normal arabaları da işinde uzman bir hırsız yaklaşık dakikada.


Mazdanın uzaktan çalıştırma kiti var 2. Sonradan OEM olmayan uzaktan çalıştırma sistemi olan aracı çalmak çok çok kolay oluyor ve kasko hasarı karşılamıyor Anilcanatan buna ifade bıraktı İletiyi paylaş. Türkiye’de ilk ve tek modele özel anahtarsız giriş ve uzaktan çalıştırma sistemleri sunuyoruz. Modele özel olmasının avantajı kablo kesme biçme gibi aracınızın orjinalliğini etkilemeyen, istenildiğinde orijinal haline arkasında hiçbir iz bırakmadan dönüştürülebilen bir sistem oluşudur. Eskişehir soğuğunda sabah evden çıkmadan dakika önce arabamı uzaktan çalıştırıyorum.


Anahtarsız giriş, start-stop butonla çalıştırma ve en güzeli de uzaktan çalıştırma. Takma dahil fiyatı 1tl orjinal araba anahtarımla kapı acmaya üstüste iki defa basınca araç çalışıyor isteğe bağlı çalıştığına dair korna yapıyor, farları yakıyor veya dörtlüleri yakıyor veya hepsini de yapabiliyor. Bizim bir komşu zamanında böyle bir sistem taktırmıştı. UZAKTAN KUMANDALI MOTOR ÇALIŞTIRMA SİSTEM.


Araç kaldırıma dik parkedilmişti ve kaldırıma çarpıp (lastikleri) geri geliyor, tekrar ileri gidip kaldırıma dokunuyordu. Tek çözümü arabayı boş viteste bırakmak. Aracınız, yaklaşırken ya da ayrılırken anahtarınızı algılar. Arabalar - Started Ocak.


Cam patlamalardan sonra alarm taktırmayı düşündüğümde Desi alarm internet sayfasında uzaktan motor çalıştırmalı alarm sistemi gördüm. Araç çalıştığında bu sistemi fiziki olarak izole edecek bir yapıdadüşünülebilir. Değerli arkadaşlar, çeşitli kaynaklardan, aracı uzaktan çalıştırma sistemi hakkında bilgi toplamaya çalıştım.


Piyasada özellikle cyclone marka yaygın olarak mevcut. Fiyatı 1ile 3lira arasında, model ve özelliğe göre değişiyor. Bu özellik gördüğüm kadarıyla ülkemizde en lüks araçlarda dahi bulunmamakta. Bu sistemi yaptirabileceğim bir yer var mıdır acaba. Yeni oto alrmlarda ek özellik olarak uzaktan araba çalıştırmada eklenmiş.


Otomobillere de uzaktan araç çalıştırma modülü eklenebiliyor. En nihayetinde yeni nesil araçların tamamı dijital ve uzaktan kumanda edilebiliyor. Basit bir sistem , sıradan uzaktan.


Farları yakıyorum, motoru ve kornayı çalıştırıyorum” dedi. Akıllı araba sistemini yaptım. Bulundu 1uzaktan araba çalıştırma sistemi Sonuçlar.


Evrensel uzaktan kumanda ile PKE motor çalıştırma durdurma araba alarmı uzaktan çalıştırma. Uzun saçlılar için müthiş modeller. Daha önce araba alarmı olmadan araba alarmları takan birçok sürücünün, uzaktan motor çalıştırma fonksiyonu ile güvenlik sistemini analoglara dönüştürmek istemediğini unutmayın. Ayrıca uzaktan çalıştırma motoru fonksiyonu ile birim alarm yan basitçe pratik değildir, yani fabrika ismen güçlü koruyucu kompleksi ile. Lütfen yüklemek profesyonel kurulum ile bu araba alarm dükkanı, veya yüklemek için nasıl bilmek emin olun.


EASYGUARD PKE araba alarm sistemi push start uzaktan motor çalıştırma durdurma oto pasif anahtarsız giriş kiti dokunmatik şifre tuş takımı kavramını çok düz ve değer o kadar küçük ki ben fonksiyon olmazdı olumlu oldu. M903F araba alarm sistemi uzaktan motor çalıştırma fonksiyonu ile. Gayet başarılı özellikle turbo sistemi olan araçlarda yağlamaya yardımcı oluşu ve soğuk kış günlerinde aracın daha erken ısınmasını sağlamak.


FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. Minibüs, kamyonet gibi araçlarınız varsa onlara uygun araç alarm sistemi almanızda yarar olacaktır.


Oto alarm sistemlerinin bir diğer önemli özelliği de açık. Sistemin calisma prensibi: (detayli değil) 1. PIC telefonun cevaplama tusuna basiyor 3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar