12 Ağustos 2016 Cuma

Mika branda

Toptan Şeffaf mika satışı yapan firmamız şeffaf kış bahçesi ve kapama işçiliklerinde profesyonel olarak yapmaktadır. Yüksek Metrajlı kumaş alımlarınızda a kadar iskonto yapılabilir. Kış Bahçesi Modellerimiz için Tıklayınız. Bizden Haberler: Uzman Kadromuz yeni Gelişmeleri ve araştırmalı sürekli takip ederek üretim ve kalite kontrolünü geliştirmektedirler ve bu doğrultuda üretimi en yüksek standartlarda ve en düşük maliyette tutmaktadır. Fakat Bu ürünlerde Sıkıntılar yaşanmaktadır.


Mika branda

Metrekare fiyatlarımız için iletişime geçebilirsiniz. Dış yüzeyi ve iç yüzeyi mika , naylon, kalın branda kumaşındandır. Otomatik şeffaf mika branda sistemi kumandalı ve motorlu sistem perde ve kapı sistemi olarak kullanılabilen bu sistem son günlerde sıklıkla kullanılmaya başlanmış ve popülerliği artmıştır.


Cam kadar saydam ve düz bir satıha sahiptir. Kafe, restorant gibi açık alanlarında kullandığımız bu uygulamamız rüzgar ve yağmurdan korunmak için tasarlanmış olup motorlu veya motorsuz düzenekli seçenekleriyle şeffaf brandalarla birlikte kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Kış bahçesi branda , mevsim uygulanabilir. Montajı tarafımızdan yapılmaktadır. Mika : Genel olarak kış bahçesi, çanta, Ayakkabı, pvc masa örtüsü, Soğuk oda kapısı vb.


Mika branda

Taiwan malı şeffaf mika ve Çin malı şeffaf kumaş dolaşmaktadır. Fabrika gibi alanlarda hava akışını engelleyici perdeler branda ile kapama ve şeffaf mika pvc kumaş montajı hemen arayın ve en uygun fiyatları alın. Uygun Fiyat anlayışı Avrupa mika branda kumaşlı ürünler. Restoran ve Kafeterya kapama Sigara içme alanı çocuk parkı oyuncak parkı gibi alanlara uygun İletişime geçmek için tıklayınız. Yıllardır alanında uzman olmuş ekiplerimiz ile profesyonel olarak çalışmalar yürüten yetkili firmayız.


Yapacağımız tüm çalışmalar firmamız tarafından garanti sertifikalı iş teslimatı adı altında yapılarak güvence. Branda Mika Nerede Kullanıma Uygun ? MİKA BRANDALAR Şeffaf asetat olarakta bilinen PVC transparan mika brandalarımız,ağırlıklı olarak güneş ışığından yararlanmak istenen çadırlarda, kamelyalarda, çardaklarda ve kış bahçelerinde kullanılmaktadadır. Yüksek kalitedeki ürünlerimiz farklı boylarda ve kalınlıklarda müşteri ihtiyacını göre sunulmaktadır.


Mika mm, branda cam, mika branda. Bu İlan E NTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir. Teslimat Bilgileri En geç Ocak Çarşamba günü kargoya verilir.


Kış gelmesi ile önem kazanan şeffaf kış bahçesi şeffaf alan kapama gibi işlemlerde ücretsiz keşif hizmeti vermekteyiz. Bu sistemde kullanılan mika storlar dışarıyı gösterebilen, kırılmayan ve kolay temizlenebilen türdendir. Kamelya ve kış bahçelerini şeffaf fermuarlı sistem yada cırt cırtlı sistem kapama ve otomatik kamelya branda ürünleri imalatı yapmaktayız. Hindistan ve vietnam şeklindedir ve sırasıyla mika cam levha ürününün , ve kadarını karşılarlar. Mika cam levha ürünleri en çok Southeast Asia.


PVC Mika metreden başlayıp metreye kadar çeşitli ölçülerde üretilmekte olup, 0. EN METRE BRANDA NAYLON ŞEFFAF SERA ÖRTÜSÜ NAYLONU ÖRTÜ PLASTİK. TL (5) cakmaklarzuccaciye 98. EN METRE BRANDA NAYLON ŞEFFAF SERA ÖRTÜSÜ NAYLONU ÖRTÜ PLASTİK. TL (2) cakmaklarzuccaciye 98. M x 17M BRANDA NAYLON SERA NAYLONU ÖRTÜSÜ ŞEFFAF.


Fermuarlı brandalar , şeffaf brandalar , afiş branda , saman branda , oto brandası , kollu branda , tır brandaları havuz ve bahçe gibi yerlere de çeşitli brandalar yaptırabilirsiniz. Bu çeşitleri çoğaltmak mümkün. Polistren birkaç bin stiren molekülünün birbirine bağlanarak düz bir zincir oluşturmasıyla elde edilen yapay polimerdir. Sert ve nispeten kırılgan bir ürün olan polistren levha termoplastik ailesine ait bir üründür.


C’un üzerinde yumuşayan, 185°C civarında akışkan bir sıvı hâline dönüşebilen renksiz, saydamdır. Kullanılan şeffaf mika branda kumaşlarımız Taiwan Malı ürünlerdir. Artık hayallerinizi kış bahçenizde gerçeğe dönüştürebilirsiniz.


Kalite Muşamba Cam Gibi Saydam. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Kubbeli görünüme sahip kamelya sistemleri özel olarak tasarlanarak imal edilir.


Aşağıdaki görsellerde şeffaf mika branda kullanarak imal ettiğimiz kamelyalar bulunmaktadır. Adalar Tente Firması Ve Tente Modelleri. Uygulama alanları güneşten su ve yağmur ve tozdan koruma amaçlı iç mekan ve dış mekanın görünmesini sağlamayı amaçlamaktadır. Cam gibi pürüzsüz bir yapıya sahiptir.


Kamelya brandasında üstün kaliteli saydam mika branda kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar