12 Ağustos 2016 Cuma

Hırsıza kilit olmaz

Hırsıza kilit olmaz atasözünün anlamı nedir? Bir yolunu mutlaka bulup içeriye girer. Aynı şekilde kafasına kötülük yapmayı koymuş kişinin engellenmesi ve durdurulması zordur.


O, içeri girmenin, kötülük yapmanın bir yolunu bulur. Kötü bir iş yapmaya karar vermiş kişiyi engellemek için alınan önlemler bir işe yaramaz. Sevgili Familya, fikirleriniz bizim için önemli önerilerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın, daha iyi. Bedava Müzik indirmek için tıklayınız!


Kötülük yapmaya kararlı bir insana karşı alınacak önlemlerin pek bir yararı olmaz. TDK atasözleri sözlüğü kısa anlamı, atasözü ve anlamı içinde geçen kelimeler ve anlamları. Sayın yöneticilerimiz yapmayin bu kadarda olmaz ! Bu zihniyette devam ederseniz Bir metre ileri gidemezsiniz. Bu alınan önlemler hırsızın kapınızı açıp evinize girmesine mani olmaz sadece yapacağı girişimden caydırmış olur.


Kapı göbeğini kırarak eve giren hırsızlara Türkiye’nin bilenen kilit markası KALE KİLİT ‘ den büyük bir darbe gelmiştir. O içeri girmenin yolunu bulur. Hatta amaçlarına ulaşmak için, kötülük etmekten ve zarar vermekten çekinmezler.


Yani hırsızlar her türlü hırsızlık yaparlar. TDK Açıklamalı Atasözleri Sözlüğü. Rock channel with real views,and subscribers. Bir süre geleneksel yastık usulü ile mi saklasak diyorum da hırsıza kilit olmaz tabi.


Sizler nasıl yaptınız, nasıl korunup değerlendirilmeli bu altınlar ? Her kaşığın kısmeti bir olmaz. Hastaya bakmaktan hasta olması yeğdir. Herkesin aklı bir olsa koyuna çoban bulunmaz. Hasta ol benim için, öleyim senin için.


Herkes davul çalar ama çomağı makama uyduramaz. There is no real safeguard against burglars. Değerli Arkadaşlar, En güvenli motosiklet kilit tipi ne olabilir? U kilit nasıl kullanılır?


Hırsıza kilit olmaz

Bilmediğiniz bir yerde motosikletinizi açık havada bırakmak zorunda kalırsanız ne yaparsınız? Elektronik kilitli bir sistemden söz etti… Kapı zaten çelik kapıydı. En iyisi hangisi: Zincir kilit mi, halat kilit mi, alarmlı disk kilidi mi? Kilit çeşitleri nelerdir? Bu konuda akla gelen ilk soru hangi tür kilidi kullanmalıyız?


Cevapsa paramızın yettiğince en kaliteli ve en çok çeşidi kullanmakta. Maksadımız hırsızı caydıracak kadar çok tedbir almış olmak. ALMAN MALI BİSİKLET KİLİDİ DAYANIKLILIK TESTİ - HIRSIZA KİLİT OLMAZ 3. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Biraz detaylı oldu ama ben çok beğendim bareli, hani yapılabilecek tüm önlemleri almışlar bu barelde. Yani barelden içeri girmek imkansıza yakın bence. Bu kilidi maymuncukla ya da kırarak açmak mümkün değil. Bu anahtarlar kopyalanamıyor ve hırsızlar kilidi görüp vazgeçiyor. Siz tabi elinizden geleni yapacaksınız, en iyi çelik kapıyı, en iyi kilit sistemini kullanacaksınız.


E hırsıza kilit olmaz dediniz, biz de kapıyı açık bıraktık olacak hali yok. Atra kilit montajı ve kilit değişimleri tarafımızca yapılır. Arayın sorununuzu anlatın gelip çözelim. Nerde olursanız olun adres farkı gözetmeden her yere geliyoruz. Atra Hakkında Bilgiler : Ünlü bir İtalyan markası olan ve sahip oldu.


Ammavelakin hırsıza kilit olmaz diyorlar, çok da doğru bu malesef. Kapı kilitlenmeyince ne oluyor , peki gelen bir hırsız kredi kartını kullanarak içeri girebiliyor, hem de pos gibi bir şeyden. Kapınızı görmeden karar vermek doğru olmaz ,Kapınıza önlem almadan önce bizi mutlaka arayın.


Hocam barel yapılı kilitler baya zorlayıcı, ( hırsızlar için :) ). Sonra vazgeçtik, bir alarm sistemi kurdurduk, arkadaşın da tarif ettiği gibi bir sorun oldu mu otomatik olarak arıyor. Ancak, arada kurnaz olduklarını zannedenler gözden kaçmış. Herkes şu anda bir çalışma yapıyor, ‘Dükkanımı daha nasıl güvenli yapabilirim’ diye.


Hırsıza kilit olmaz

Onun için bir çözüm istiyoruz. Adamlar çok rahat, böyle hırsızlık olmaz. Biz de KOBİ’ler için ‘hackerların’ kolay kolay açamayacağı kilitler üretiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar