12 Şubat 2016 Cuma

Panjur otomatik makara

Her ne kadar dıştan bakınca basit işlem olarak gözükmesi sizi aldatmasın, panjur ipi değiştirmek zor olduğu. TL 1TL (50) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Web TasarıAVC Bilişim.


OTOMATİK PANJUR -SİNEKLİK-DUŞAKABİN-PVC DOĞRAMA TAMİRİ VE İMALATI YAPILIR EV PANJUR SİSTEMLERİ. PANJUR OTOMATİK MAKARA PANJUR İPİ TOPLAMA KUTUSU. Kaç adet otomatik kepenk yaptırmak istiyorsun? BORA EXTRA OTOMATİK MAKARA MT.


Motorlu otomatik panjur sistemleri ile teknolojiyi parmaklarınızın ucuna getiriyoruz. Panjur Sistemleri-Konut Panjurları. Yapınıza uygun otomasyon seçenekleri ile panjurlarınız otomasyonlu olarak monte edilebilmektedir. Hiç bir insanın sokağa atacak parası yoktur.


Panjur otomatik makara

Hele ki evinize bir şey yaptırırken asla. Kaliteden ödün vermiyoruz. Yaptığımı tamir ve panjur montajı na garanti veriyoruz. Poliüretan Dolgulu Alüminyum Lameller. Modern görünümü ile evlerinize değer katar.


Bu makara içten yaylı olup, kendi kendi kordonu içine sarma özelliği bulunmaktadır. Dolar ve euro endeksli olan motorlu panjur bu yıl ciddi zamlar gördü. Döner sistem panjurları , panjur kutusu içerisinde bulunan otomatik motor mekanizması ile lamellerin, kutu içerisinde bulunan makaraya sarılmasının sağlandığı sistemdir. Bu motorlarda bulunan switchler sayesinde, start ve stop seviyeleri ayarlanabilmektedir. Balkon kısmınıza dilerseniz klasik ipli ve makaslı bir panjur veya otomatik uzaktan kumandalı motorlu panjur sistemi kurulabilir.


Balkonunuzu panjur ile kapatmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. En modern panjur sistemleri ile hizmetinizdeyiz. ERLER PANJUR panjur kordunu dokuma atölyesi ile dokuyarak fark yaratıyor.


Anasayfa PANJUR AKSESUAR GRUBU otomatik makaralar. Göster: Sırala: Ürün Karşılaştır (0) B. RENK ALTERNATİFLERİ : BEYAZ - RENKLİ. Hem sineklik hem panjur aynı anda. El ergonomisi düşünülerek tasarlanmış makas, açma kapama sırasında eli ve kolu rahatsız etmez.


Her kanatta adet taşıyı adet dengeleyici olmak üzere toplam adet özel makara. Taşıyıcı makaraların çapı mm. Kilit: Mekanik Gülsan Makina İmalat San. Yapılması gereken panjura hareketi sağlayan iplerin kutusu ile beraber değişmesidir.


Tek yapmanız gereken panjurunuzun resmini çekin yaşadığınız panjur arızasını yazın hemen fiyatını alın. Otomatik motor panjur ipi ve makarasını aniden tıkayabilir. Kasnak da bulunan eski ipi sökün ve kalan adet lameli sarın ve bantlayın.


HİZMETLER ÜRÜNLER KARİYER İLETİŞİM. Antalyada Çelik Kapı Tamir Tarih. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayınlanmayacak. TL Vergiler Hariç: 100TL. Ancak plastik panjur lamelleri, dolu yağışları ile bazen delik delişik olabilmektedir.


Pvc lameller güneş ışıklarından aşırı derece etkilenmektedir. Deforme olmalar sebebi ile içerisinde toz biriktirmektedir. Uygulamaları, çalışma prensiplerine ve seçilen malzeme cinsine göre sınıflandırılabilir.


Firmamız, motorlu panjur , kumandalı panjur ve otomatik panjur sistemlerinin üretim ve montajını gerçekleştirmektedir. Makaralar sıklıkla arıza yapmaktadır. Eskimiş kapı pencere sineklik tüllerinin değişimi yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar