16 Şubat 2016 Salı

4 Mm kavak kontraplak

Kavak kontraplak Fiyatları. Hem yerli hem de ithal kavak ağacından üretilir. Dayanıklı tutkaldan imal edilen kavak kontraplak lar oyuncak sektörü, mobilya, iç dekorasyon, inşaat, ambalaj kutu yapımı gibi sektörlerde rahatlıkla kullanılabilir. Başlıca kullanım alanları mobilyalar, inşaat iç ve dış cephelerdir.


Yerli ve kaliteli kavak ağaçlarından elde edilmektedir. Okima kontraplak 2x 1x 2mm plaka. Dileyen olursa irtibata geçebiliriz.


Rusya, Ukrayna ve kuzey ülkelerinden ithal huş ağaçlarından imal edilmektedir. Suya ve neme dayanıklıdır. Huş kontrplak dekorasyon, açık alan, ambalaj sektörü ve otomotiv sanayisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Plaka – En ucuz fiyat garantisi. Her iki yüzey zımparalı ve pürüzsüz. Talepleriniz için bizi arayın! Pişirme havuzlarında uygun yumuşaklığa kadar pişirilen kavak tomruklar son sistem tomruk soyma ağaç tornalarında soyulur. Kayın kontrplak , yüksek kaliteli bir ürün olup pek çok farklı uygulamada kullanılabilir.


Endüstriyel alanlardan dekoratif. Orjinal ürün garantisi Tüm ürünler ithalatçı ve imalatçı firmaları tarafından kalite güvencesi altındadır. Sağlıklı bilgi edinme Ürünler hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. Sorunsuz iade ve değişim Aldığınız ürünleri gün içinde bize geri gönderebilirsiniz 1Güvenli Alışveriş Kart bilgileriniz site. Kalınlıklar kullanım yerine göre mm ila mm arasında değişiklik göstermektedir.


4 Mm kavak kontraplak

Sağlamlık, düzgün işlenebilme, doğal. Yerli kaliteli kavak ağaçlarından standart ve özel ölçülerde, isteğe bağlı olarak Üreformaldehit, Melamin üre formaldehit, fenolformaldehit (WBP- Marin) tutkalından mm ile mm arası genel amaçlı kavak kontrplak üretiyoruz. Kontraplaklar en az üç adet 5. Kalite Kalınlık : 4mm Ölçü : A4. PLYWOOD- KONTRPLAK dünyasını keşfedin! Havale ile TAKSİT SEÇENEKLERİ.


Boyutunda Özellikle Ahşap Yakma Sanatı ile uğraşan üyelerimiz için getirdiğimiz I. Katmanlar, üst üste gelenlerin lif yönleri birbirine dik olacak şekilde birleştirilir. Panelde daima tek sayıda katman olur, bu sayede üst. Dönme Çapı (9mm için): 1mm. OKUME KONTRPLAK MARİN KONTRPLAK (Su kontrası) KAVAK KONTRLAK. Saygın Orman Ürünleri - Plywood - Osb - İnşaat Malzemeleri ve Nakliye Hizmetleri Değirmendere Mah.


Kayın marin kontrplak teknik özellikleri: Ürün 1. Singapur şeklindedir ve sırasıyla 2mm kontrplak fiyatları ürününün , ve kadarını karşılarlar. Durmaz Kereste Fabrikasının amacı hiçbir firmayı karalamak, kötülemek ya da ekmeklerine taş koyma gibi bir derdinin olmadığını bilmenizi rica ederiz. Mid East, North Americave South America ülkelerinde popülerdir.


Onaylı tedarikçileri seçerek. Katmanların çapraz dizilmesi, birbirini takip eden katmanların lif yönlerinin 90º açı oluşturması anlamına gelir. Bir panelde daima tek sayıda katman bulunur, böylece her iki yüzeyde lif yönleri paralel olacaktır.


Hafta içi verilen siparişler saat içinde kargoya verilir. Cumartesi - Pazar günü verilen siparişler hafta içi kargolanır. TL Sepete ekle Daha fazla. Genellikle dış ortamlarda kullanılır. Marin kontrplak : deniz suyuna,rutubete ve ısıya dayanıklı kontrplaktır.


Toptan alımlar için termin ve fiyat sorunuz. Ebatları: mm ile 50mm arasında standart ve özel kalınlıklarda üretim yapılmaktadır. Tabaka halinde alip boldurup kargolatmak istiyorum. Bu sekil satis yapan bildiginiz bir yer varmi.


4 Mm kavak kontraplak

Birde internette marin kontrplak gordum. Su gecirmez ozelligini hesaba katmassak doku ve kesim olarak kavaktan ne gibi farki vardir. Ben daha bugün sordum mm için lira dediler kavak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar