23 Şubat 2016 Salı

Apartman kilit sistemleri

Apartman kilit sistemleri

Genellikle bu cihazlar iki sene boyunca garantili olup on sene boyunca da yedek parça garantisine sahip olmaktadır. Kapı- kilit sistemi , apartmanların giriş kapılarındaki kilit sistemine bağlanarak, temassız anahtarlık veya kart ile kapı giriş ve çıkışlarının normal anahtar sistemini kullanmadan. Etap Aktürk İş Merkezi Begonya Cad. Site ve apartmanlar için Kilit , Hidrolik ve Kartlı Geçiş Sistemleri. Mutlu Çilingir Hizmetleri.


Her türlü bina, apartman , iş hanı, dükkan kapılarına montajı uygun bir sistemdir. Eğer göstergeç ( chip) anahtar kaybolursa ne olur? Evinizin Güvenliği Dış Kapıdan Başlar ! Sessiz Bir Kapı İçin Kapınızı Değiştirmeyin, Bizi Arayın ! Kale Kilit , yıllık tecrübesiyle kilit sektörünün öncüsü olmuştur. Boyutlar : 205L x 30W x 38H mm Çalışma voltajı: 12V DC. Gecikme zamanı: 0-3-6-sn.


Akıllı Kilit İletişim İletişim. Pimli kapı kilit sistemi ,Gömme yapılarak uygulanır. Tüm kanatlı kapılar için uygundur. Kollu Kapı Kilit Sistemleri. Otel Kapı Açma Sistemleri.


Apartman kilit sistemleri

RFID Şifreli Kapı Kilidi Kartlı Geçiş Göstergeç Sistemi. Yuma 20mm Şifreli Asma Kilit Dolap Kapı Bavul Bisiklet Kilidi Orijinal ürün - Aynı gün ücretsiz kargo. TL 2TL (4) Ekinoks 100. Bu yoğunluğun kilidi yıpratmaması için sağlam ürünler.


Girişte ve çıkışta okuyucu sistemi bulunmaktadır. Yani girerkende çıkarkende kart yada anahtarlık okutularak akıllı kilide aç komutu verilir. Bu kapı kilit sistemlerini sizin için derledik.


Zorlandığı zaman ucu kırılarak, müdahaleyi imkansızlaştıran bir yapısı vardır. Silindir kapı kilit sistemi. Tarafından ferhat asan şifreli apartman giriş sistemi , şifreli kapı kilit sistemleri anahtarlık, apartman , arıza, bina, bostanc. AKILLI EV TANITIM FİLMİ - 2. PERSONEL TAKİP CİHAZLARI.


Unutmayalım ki sürekli giriş çıkış yapılan yerlerin kontrolü çok zordur. Kapı yanlışlıkla açılsa ( dairelerden veya düğmeye basılarak ) kilit otomatik olarak sn sonra kilitlenecektir. Kapı Hidroliğinize (kapı yayı) Mevsim Ayarı yapmanıza gerek kalmaz.


Apartman kilit sistemleri

Elektrikler kesilse dahi akülü sistem olduğu için kullanılmaya devam edilecektir. Yüksek sıcaklık ve zorlama durumunda alarm sistemi devreye giren bu dijital kilitleri, kartlı veya şifreli giriş seçeneği ile kullanabilirsiniz. En uygun fiyatlar en kaliteli ürünler bizde. Bizden fiyat almadan akıllı kilit montajı yaptırmayın.


Bu Kategoride Apartman Diafon Sistemi Fiyatları ve Apartman Diafon Sistemi çeşitleri hakkında bilgi fiyatlarımızı inceleyebilirsiniz. Apartman Diafon sistemleri apartman ve sitelere yönelik uygulanan görüntülü diafon ve apartman konuşma sistemleri ürünleridir. Apartman diafon sistemleri ortak tesisat üzerinden kurulumu ve montajı yapılan ve her daire için ayrı ayrı. Kullanacağınız alana ve kullanım imkanlarınıza göre kilit sistemleri tercih ederek çok daha uyumlu çalışma sistemleri elde edebilirsiniz. Ankara apartman giriş kapıları.


Kapı Kilit ve Butonları Moonwell’in kapı kilit ve butonları , başta güvenlik amacıyla oldukça sık şekilde kullanılmaktadır. Yüksek hassasiyetli kapı kilitleri ile çıkış butonları Moonwell. Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Kasa üzerinde anahtarlı kilit , elektronik şifreli kilit ve çevirmeli kilit sistemleri tek başına veya kombine şekilde bulunabilir. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak.


Anahtarsız Apartman Girişi Moonwell tarafından geliştirilen anahtarsız apartman geçiş sistemleri ve teknolojileri karşınızda. Güvenlik amacına sahip okuyucuları sitemizde bulabilirsiniz. Share on Pinterest Share. Tec9akıllı kilit , her türlü görüntülü ve diyafon sistemi ile uyumlu çalışarak, apartman kapılarınıza, işyeri kapılarına montajlı kullanılabilir. Yıl Garantili Çelik Kapı Sistemleri.


Yiğit Çelik Kapı ve Kilit Sistemleri BURSA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar